Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

Buna dimi, LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR si ANDREILOR; La multi ani NUMEIOANA pentru maine;
Shines, Irinuka multumim pentru micul dejun copios;
Doloress ma bucur din suflet ca esti bine si bebe o sa stea la mami in burtica inca mult timp de acum incolo;
Tunde este o super mamica;
Ieri am fost la capitala toata ziulica, sa imi refac analizele la Fundeni si surpriza... de aseara am inceput sa fac clexane ; ieri am facut-o pe prima la spital iar din seara asta ar trebui sa le fac singurica dar imi este teama, mai ales ca toata viata mea nu mi-au placut injctiile si nici nu prea am facut; asta este trebuie sa le fac ca sa fie bebelina mea scumpa bine. Azi am iar program de umblat, trebuie sa ma duc si la med de familie sa imi iau medicalul si reteta compensata de clexane, apoi pe la serv. un pic si tot asa;

31 + Maria-Sofia
Roxana

ocsanica stai linistita ca se fac usor, acul e subtire
eu fac clexane din aprilie
mai greu o sa ti fie ca nu se prea gaseste
unde le ai facut in burtica sau in picior?
eu le fac in picior acum ca in burta nu mai pot, mi s a intins tare pielea si nu mai pot prinde pielea in plica
o sa fie bine

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
LA MULTI ANI!!!!! tuturor sarbatoritilor zilei de astazi!!!
doloressstai linistita si relaxeaza-te..totul va fi bine
eu m-am trezit cu o pofta de salata boeufsi m-am apucat sa fac...fig la tocat acum

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine, burtici!!

Ma bucur ca am inceput ziua cu Doloress...ma bucur ca esti bine si ma bucur ca atmosfera din spitalul tau e total diferita de ce-i la noi, si poti sta f bine, ca in vacanta...asta conteaza. Esti putenica si vei trece si peste asta! Noi te si ne rugam pentru tine!!

LA MULTI ANI ANDREEA SI ANDREI!!!

Pentru Ioana voi scrie maine caci voi fi pe baricade.

Felicitari Catalina ptr bebe grasun!

Nu vreau sa ma enervez cu nesimtitii de la conducere, niste porci care nu stiu ce-i aia "copil" si niste coconete care-si lasa copiii cu bone si uite asa cresc niste rai...Uhh!

De maine intram in Decembrie!! Luna mea preferat! Abia astept sa fac bradul!!! Yuhuuu! Daca ar si ninge pana atunci, ar fi super! Eu il fac de obicei de Sfantul Nicolae...probabil ca si anul asta va fi la fel..daca va ninge...

Simo, parca vad ca-mi petrec ziua de nastere pe forum strigand: Haide, Simo!!! Oricum, eu ma rog ca lucrurile sa fie asa cum trebuie sa fie ca sa fie bine!!!

OK, eu sunt la serv dar mai trag cate un ochi din cand in cand...Asa ca raman pe aproape!!

O zi minunata va doresc!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Uitati petiti de pe Realitatea...de dimineata se vb de ea...

http://www.realitatea.net/petitie-online--mentineti-indemnizatia-pentru-mame-la-85prc--din-venit--semneaza-aici_713324_semneaza.html

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza,

Curge cu vesti bune, asa-mi place!!! Felicitari pt bebeloi cuminti, bafta la recoltat analize, spor la gatit harnicutzelor!
acu ca ne-am linistit cu doloress , despre mada mai stie careva ceva?

Io nu ma mai enervez cu astia, ma concentrez pe sarbatori, vorba voastra, la ce gaze mici suntem fata de ei, nu crez ca-i putem urni; cu toate astea semnez petitia, poate misca pe careva.
si io faceam bradul de mos nicolae, cred ca voi performa in weekend

zi mermecatoare sa aveti!

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Mirela multumesc de incurajari ; ieri la spital mi-a facut asitenta injectia in burtica; as vrea in seara asta sa incerc in picior, cu toate ca il pun pe sotul meu sa mi-o faca si maine seara trebuie sa mi-o fac singura ca el este plecat 2 zile; inca mai pot sa o facc in burta dar sa vedem cum este mai bine.

31 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor sper ca a-ti dormit bine
Irinukaaa multumim de mic dejun
Doloress ne bucuram, ca esti bine
tunde speram ca te-ai odihnit bine

pup]toate burticile

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi!Venii si Eu la o cafeluta..aici n-am de unde sa-mi iau.

Simo si Eu te pup si te imbratisez..nu uita ca tu o sa fii exemplul nostru de mamica curajoasa..caci vei da startul Doamne ajuta

Doloress esti o mamica foarte curajoasa si f norocoasa si iubita sa ai tu un motanel de Patrick care e asa dependent de tine si te iubeste atat de mult..toate astea trebuie sa-ti dea curaj..Toate cele bune !Sa stea Kevin pana la termen.Sa nu vb de Mamica ta deosebita care lasand totul deoparte a fugit sa-si ajute copilul

Irinuka multumim de bunatati!N-am dormit asa bine..cam de nota 7!Nu mi-am luat pernuta de acasa care mi-l pui sub genunchi..ma si doare burtica din cand in cand.De azi mi-a marit doza de gynipral la o pastiluta intreaga.
Am fost si la laborator ..mi-a luat sange ..pe joi s gata rezultatele.

Catal ina felicitari

LA MULTI ANI PENTRU CEI CARE ISI SARBATORESC ONOMASTICA..ANDREI SI ANDREIA,ANDRA,ADRIANA ETC

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Intrebare : azi se sarbatoresc si ''Adrienii'' ? sau e alta treaba

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nu cred
s or sarbatorii, dar nu stim noi

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput