Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute cu buburuze dulci!

Am si uitat ce vroiam sa scriu, tinand cont ca am citit mesajul cald de la Doloress... m-am inmuiat toata.
Ma bucur tare ca te simti mai bine (cu siguranta exista loc si de mai bine). De Patrickut al tau mi s-a pus un nod in gat cand am citit ce povesteai. Micutul de el... bine ca a venit mami tau si va ajuta, asta e minunatat!
Noi suntem aici, ne gandim zilnic la tine si-ti dorim din tot sufletul sa fie totul bine, bb Kevin sa stea cumintel in burtica la mami si sa treaca cat se poate de repede perioada asta.
Pupici dulci si imbratisari calde iti trimitem cu drag!

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 34 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Sa revenim la vechile obiceiuri - ca poate totusi v-a fost dor de micul nostru rasfat. Asa ca ~ clatitute si gogosi fierbinti, studele si placinte, briose si croissante, paine prajita cu ceai si laptic cu cereale... toate va asteapta sa le serviti!

De baut asteptam de la cei/ cele ce poarta numele de Andrei/ Andreea carora le uram un calduros LA MULTI ANI , sa nu ne lase pe uscat... !!!

Sa aveti o zi minunata, plina de vesti bune!

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 35 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata la burtici!

O ?

Doloress..ma bucur ca esti bine, o sa treaba timpul repede si vei avea buburuzul sanatos si la termen in brate. Ma bucur ca este ok in spital,conteaza mult pentru psihic.
Mi se rupe sufletul de Patrick..dar e bine ca e bunica cu el..macar stai linistita ca e ingrijit si iubit.
Te imbratisam cu drag si iti uram tot binele din lume..multumim sotului foarte mult pentru ''mesagerie''..

Multi pupici si imbratisari si pentru cealalta mamica curajoasa,frumoasa si dulce..TUNDE

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Lista aia pentru bb si pentru mama postata de Ziki acum cateva zile cu ce trebuie cumparat, o veti pune pe prima pagina sau... ar putea cineva sa mi-o trimita si mie?
Multumesc - multumesc

AMR 34 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!! tuturor sarbatoritilor zilei de astazi!!!

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Neata!
Cafea, cafea... da-da-da ce buna e Simo!
Cum mai stai cu psihicul tu? Ai inceput sa te obisnuiesc ca AMR 12 pana iti vei tine puiucul in brate?

Tunde speram ca ai dormit bine la "hotel"!
Multi trimitem cu drag si catre tine si te asteptam cat de repede se poate acasa!

AMR 34 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

pentru maine LA MULTI ANI !!!!! NUMEIOANA, sa fi sanatoasa, iubita,implinita..sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Neatza si o , daca mai serviti.

Sper sa fie o zi buna, ca am inceput-o cu mesajul de la Doloress si m-am bucurat mult de vestile bune. Pup Patrick sa treaca dorul de mami mai usor si pt. tine, Doloress, rabdare si incredere ca o sa fie totul bine pana la urma. Si
pt. tine azi, parca esti o Andree, nu! :)

Fetelor, vreau si eu parola la contul comun, sa vad poze. Nu stiu de ce nu ma pot loga cu aia de o stiu eu.

Irinuka, usurel cu toate bunatatile alea, ca cine stie ce pofte mi se mai deschid . Acum 2 zile aveam 13 kg luate, azi 15 [:I. Nu inteleg cum. Sper sa ma abtin de la dulciuri de acum incolo, ca nu mai e mult.
Edit, ca am uitat: sarbatoritilor de azi!

Adam (22 mai 2008) si 34+ Noah

Mergi la inceput

Da Irina, sunt ok.
Ma gandesc zilnic, am emotii..dar astept cumintica.
Aseara ma gandeam ca mai sunt cateva zile si vine ''mos culaie''
Pe urma ma gandeam cand fac bradul.., noi in fiecare an am imbodobit bradul pe 1 dec, odata cu aprinderea luminitelor in oras..e asa de frumos acu sa vedem daca facem maine sau lasam pe sambata..tre sa fac niste modificari sa il pun la locul lui..ca e ocupat de flori acu.
Deci..imi tin mintea ocupata zilnic, imi gasesc de lucru.

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata!

Vad ca astazi am revenit la programul meu "normal" de trezit la ora 7. Speram ca in concediu sa dorm si eu mai mult dar ... asta e.

La multi ani pt toti cei ce poarta numele Sfantului Andrei!
La multi ani si pt NUMEIOANA! Maine plec in deplasare la socrii, la Galati, asa ca nu cred ca voi putea sa iti fac urarile de rigoare maine.

Dolores, suntem alaturi de tine si de amandoi puiutii tai! Sunt convinsa ca la momentul potrivit o sa ii strangi in brate pe amandoi, sanatosi.

31+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput