Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Rox o sa intreb maine dc exista vreo diferenta, sau dc iese si din ce mi-a dat medicu. si te anunt. si eu sunt curioasa cum sta treaba. k astea se platesc si p langa asta mai am de facut si dozarea de rh. deci undeva p la 2 mil ma astept sa ma duca

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

pe realitatea tv tot despre mamici

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Eu tot la mama sunt, s-a rugat frate'miu 2 zile de mine sa ne jucam la playstation,i-am zis ca e nebun,ca d'astea ne jucam cand eram mici.M-a convins pana la urma si asta am facut toata ziua si remy,ca de obicei.
mirela tare rau imi pare ca toate durerile sunt pe capul tau.Sper ca te simti mai bine
kitzy bine ai revenit,felicitari pt bebe grasunel si sanatos,sa ne tii la curent.
ache imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea necazuri.
tunde ce baieti draguti ai.Ma bucur ca te-ai instalat bine acolo,sa stai linistita si sa ne tii la curent.
numeioana inteleg de ce spui tu sa nu folosim biberoanele,si mi se pare corect.dar cu ce le dam ceaiul pt colici? cum ai procedat tu?

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen ce bine o mai duci tu. bucura-te acu de timpu liber, ca dupa ce vine bb, nici sa visezi nu mai ai timp

eu va las gagici. ne auzim maine. dc nu de dim, pe la pranz, ca as vrea sa ajung si la biserica un picut.
noapte buna si somn usor

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

luciact ai avut un an prost dpdv financiar,daaaaaar a fost un an exceptional dpdv emotional,s-a intamplat o minune in viata ta, ai ramas insarcinata,o sa iti aduci aminte toata viata ta de anul acesta.Esti trista acum,si cu unchiul tau bolnav,dar incearca sa privesti partea buna a lucrurilor,nu te stresa,mai e putin si vine bebele.Te imbratisez tare si sper sa treaca tristetea.

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu ma bag la somnik
toate burticile

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Simo inca 13 zile , am inteles ca nu e sigur, dar eu cred ca asa o sa fie,stii tu cum a zis si monica,vei avea o minune.
Ralu asa e, ma mai joc si eu acum cat am timp,ca dupa aceea alta o sa fie ocupatia mea zilnica.Abia astept
Ma bag si eu la somn
Noapte buna

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata

incepe sa ma enerveze treaba asta. pe la 1-2 raman fara aer, pe orice parte m-as intoarce nu mai respir la capacitate normala, si ma trezesc si bantui pe net.
iar ziua, imi gasesc chestii de facut si nu dorm. o sa ajung oare un zombi?

oricum, va poftesc la cereale cu lapte... asta mananc eu momentan
sper totusi sa-mi vina somnul intre timp, ca nu e ok..

pana una alta, peste amr-uri si programari la motate, noi am schimbat trimestrul, si am intrat in sfarsit in III

pupicei, fetelor, ne auzim muuult mai incolo...

sanziana de flavia si cu felix de 28 s.

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, multumesc mult de sprijin si de gandurile bune, un pupic la fiecare!
Din pacate nu am net la spital, asa ca sotul imi salveaza cate un capitol pe lap-top, eu scriu in word, il copii pe un stick si el acasa da copy-paste. Complicat, insa am tinut mult sa va scriu cateva cuvinte, sa va multumesc de gandurile bune, le-am simtit din plin!
Ce sa zic, colul meu nu e total deschis, e deschis numai pe jumate. Am fost martea trecuta la intalnirea pentru diabet, atunci se face si eco, si l-au descoperit : col de 2 cm, deschis pe o lungime de 1.3 cm, deci mai mult de jumate. Mi-au zis ca pot naste cat de cat la termen cu conditia sa stau la pat efectiv continuu. Mi-au facut o evaluare, m-au intrebat daca am vreun ajutor acasa, avand in vedere ca am un copil de 2 ani jumate… Le-am zis ca as putea sa stau numai in pat si in jur de o ora pe zi sa fiu in picioare ca totusi trebuie sa gatesc, nu se pricepe nimeni in afara de mine, am diabet, trebuie sa ma alimentez correct, nu pot sa command o pizza si gata. Acum imi supraveghez glicemia indeaproape si chiar cu regim special de spital, cum sar calul cu o bucatica de paine in plus, sare calul si glicemia mea… Mi-au zis ca o ora pe zi adunata asa in picioare e prea mult! Asa ca au hotarat sa ma tina la spital, avand in vedere ca si Patrick s-a nascut la 32 de saptamani. Mi-au zis ca ma tin pana la 32 de saptamani, deci o luna in total, si apoi imi mai fac o evaluare. Mi-au facut injectiile de maturare a plamanilor lui bebe, acum stau linistita, Doamne fereste, daca vine mai repede, poate respira cum trebuie micul meu.
Imi mai dau progesteron si cam atat. Initial nu voiau sa ma lase nici la baie, insa m-am rugat de ei ca mi-e greu sa ma descurc singura cu olitele. Asa ca am obtinut derogare : pot merge incet incet la baie si 2 dusuri pe saptamana, oricum la dus avem scaun, deci nu stau chiar in picioare.
Cel mai greu a fost cu Patrick, de cand s-a nascut noi n-am fost despartiti. Am plans de m-am uscat in prima zi. El a venit la mine, si desi i-am explicat ca mami are buba si trebuie sa stea in patut la spital, cand sa plece a fost tragedie. Urla pe sali Mami, mami si intindea manutele, of mi s-a rupt inima. Si in masina, zicea sotul ca intorcea capul si manutele dupa spital si facea mami, mami…
Din fericire am o mama super care a lasat totul, in 3 zile si-a luat billet de avion si vineri era la mine. Noroc ca avea déjà viza si are multe libere acumulate si concediu. Sta pana pe 28 februarie, sunt tare bucuroasa. A preluat totul, mancare, Patrick – ca pentru sot singur ar fi fost foarte greu, va inchipuiti – servici, copil, casa, mancare, spalat, venit la spital, etc. Asa ca acum ne-am mai linistit, Patrick se intelege de minune cu Nany cum ii zice el si totul a intrat intr-un ritm. Deja nu mai plange cand pleaca de la spital, desi mereu ma intreaba : Mai ai? Asta e prima intrebare cand ma vede sau cand vorbim la telefon.
In rest, sunt bine, n-am mai avut contractii, eu aveam in mod regulat, cum depuneam cel mai mic efort. Viata de spital – singuratica insa un bebe sanatos si la termen merita tot sacrificiul. Sunt aproape de sectia de prematuri, mi-au revenit in minte toate amintirile urate : copilasul meu mic legat la aparate, cu perfuzia bagata in capsor pentru ca manuta lui mica i se invinetise… etc. Nu-mi mai trebuie. Deci ma rog de buburuz sa stea cuminte acolo, eu una nu ma misc deloc decat pentru mers la baie. Chiar s-a mai ridicat burtica, stau cu picioarele in sus, si am chiar arsuri, semn ca e mai sus.
Am o rezerva serioasa de carti si reviste, acum am lap-topul cu filme, mai imi copie si sotul mesajele de pe forum, mi-am adus chiar si-un goblen, am deci cu ce sa-mi ocup timpul. Mi-e gandul mereu la Patrickul meu, insa stiu ca e mare, sanatos si bine ingrijit, trebuie sa ma ocup acum si de-al doilea. Asistentele, doctorii sunt tare simpatici cu totii, vin voluntari care stau de vorba cu noi, ne aduc dvd player cu filme, ne canta din flaut aici pe sala, totul ca sa ne faca sederea mai frumoasa, ma simt cateodata ca in vilegiatura.
Deci sunt bine si nu vreau deloc sa ma bag in fata! Chiar daca sting lumina la Odisee nu ma supar (desi slabe sanse, eu sper sa fiu cum mi-e randul, printre ultimele!)
Abia astept sa curga vestile despre buburuze ! Va pup cu drag!

Ps – biberoane – la noi sunt interzise cele din plastic care contin BPA (substanta chimica cancerigena – bisphenol-A). Se fac din plastic si fara BPA, cel putin la noi numai din astea sunt. Oricum alea din sticla sunt cele mai sfinte, pana incepe copilul sa se joace cu ele…. Atunci e mai problematic. Mare atentie la tot ce bagati in microunde din plastic – orice plastic contine BPA care la caldura se descompune si intra in alimente. De asemenea si la frig, deci pungile din plastic in care punerm alimentele la congelator – elibereaza BPA din pacate.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 28+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata. Uite ca insomnia mea tot mi-a adus ceva bun - vesti de la doloress.Si care-s bune. Deci, iti urez sanatate mlta in continuare si multa rabdare(oricum vad ca stai bine la cap asta ).Sa de DD sa stea bebe cat mai mult la caldurica.
Ma mai duc putin pat, poate mai dorm . Ne vedem fetele

33+

Mergi la inceput