Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Anka Maria..nu sunt banii statului...sunt cotizatiile mele de-a lungul a 8 ani de munca..din cotizatiile mele s-au platit altora indemnizatii, concedii..eu de ce sa nu beneficiez de dreptul meu ? nu e valabil pentru toata lumea? nu am beneficiat in anii astia de nimic..nici de la asig sociale nici de la sanatate...cand am avut prob m-am dus la privat..ca se merge pe principiul solidaritatii sociale ?? ok..eu am platit pt altii..pentru 2 ani se poate face un efort sa se plateasca si pt restul. daca 20 ani a fost asa..asa sa ramana.
cum au zis si fetele..ne-am facut niste calcule ca sa decidem daca ne permitem sa facem un copil si acum ne trezim cu ''bucuria'' asta. sa lase asa legea pt cele gravide sau care au intrat deja..si sa le lase pe restu sa decida daca vor copii in condtiile astea sau nu .
la voi in strainatate..cele care ati plecat si dintr-o data vi se pare totul aiurea la noi..va rog sa va abtineti de la comentarii de genul asta..veniti in tara si traiti pe banii ''statului'' sa vedeti cum e..veniti si vedeti ca nu aveti gradinite si scoli..daramite crese..veniti si vedeti mentalitatea oamenilor si cum se comporta cu copilul tau.
imi pare rau de cei care uita de unde au plecat.

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Missmj, deci suntem in aceeasi situatie, cu sotul bugetar si noi gravide

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

carmen ms
am semnat si petitia

anka.... O mamica pe aici zicea ca emigreaza de suparare pe astia cu indemnizatiile si schimbarile (iertare ca n-am retinut cine ). Apoi sa nu se supere pe mine, dar o invit aici in Olanda, unde se sta acasa 3 luni dupa nastere.
In fine, mi se pare corect ca mamicile sa stea acasa cat vor dar nu pe banii statului (si asta de la cineva care cotizeaza cu juma' din salariu). Sper sa nu va suparati pe mine, io-s d-asta carierista.
Ma mai mir si de cei care fac mare scandal ca statul nu incurajeaza natalitatea. Imi vine sa intreb daca facem copii pt. a creste natalitatea statului. Gata, ma opresc.

nu sunt de accord cu ce spui ...in primul rand nu cred ca in Romania exista aceleasi conditii ca si in Olanda
2.salariile nu se pot compara
3.dc sa nu stau acasa pe banii statului atata timp cat am cotizat la stat pana acum ? si nu am avut pe cartea de munka un sal minim ...deci nu am luat restul de bani la negru fara sa platesc impozite si alte rahaturi ...mi se pare normal acum cand voi avea un copil sa ma ajute si sa ma plateasca
5. copilul il fac pt mine si nu pt stat ...dar asta nu inseamna ca statul nu este dator cu ceva ..atunci daca noi nu am mai cotiza si nu am mai munci de dim pana seara la prostii din ce si.ar mai lua ei salariile si din ce ar mai trai ??

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

lucia, multumim !

anka-maria vrei sa nasti la Regina Maria? As vrea si eu tot acolo. Am vazut ca au marit preturile. Au scos si ofertele care erau asta-vara. Stochezi si celule stem cu ei?

Sper sa nu ai probleme cu venitul in tara, oricum in Olanda nu ar trebui sa tina prea mult zapada, nu-i asa?

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

O mamica pe aici zicea ca emigreaza de suparare pe astia cu indemnizatiile si schimbarile (iertare ca n-am retinut cine ). Apoi sa nu se supere pe mine, dar o invit aici in Olanda, unde se sta acasa 3 luni dupa nastere.
In fine, mi se pare corect ca mamicile sa stea acasa cat vor dar nu pe banii statului (si asta de la cineva care cotizeaza cu juma' din salariu). Sper sa nu va suparati pe mine, io-s d-asta carierista.
Ma mai mir si de cei care fac mare scandal ca statul nu incurajeaza natalitatea. Imi vine sa intreb daca facem copii pt. a creste natalitatea statului. Gata, ma opresc.
Io am fost in excursie in weekend si a fost super. Imi place la hotel mai vreau. Nu tu mancare de facut, curatenie... pacat ca plec si nu mai apuc iesiri d-astea. Poate dupa ce-o veni bebe.
Pana una-alta, m-am suparat pe astia de la Regina Maria. Au marit de vreo 2 ori tarifele pana acum. Deja e vreo 1000 de euro in plus fata de intelegerea initiala. In fine, ar face bine sa merite banii astia.
Pe acilea a nins si s-a ambuteiat toata tara. Al meu sot a facut ieri 2h jumate pana acasa. Am emotii de mor, daca ninge asa in continuare nu stiu cum ajung in Ro ca astia de la companiile low cost n-au bani de dat zapada si se vor bloca la sol. Of, of, mai,mai...

32 sapt

O intrebare. Ce faci cu bb cand se termina cele trei luni?

Gabriela
31 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Missmj, deci suntem in aceeasi situatie, cu sotul bugetar si noi gravide

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

si eu ....din pacate intru in aceeasi hora ca voi

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Asa simo nici macar nu sunt banii statului, sunt banii care eu i-am platit statului ani la rand.Hai ca m-am enervat rau de tot cu astia

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

O mamica pe aici zicea ca emigreaza de suparare pe astia cu indemnizatiile si schimbarile (iertare ca n-am retinut cine ). Apoi sa nu se supere pe mine, dar o invit aici in Olanda, unde se sta acasa 3 luni dupa nastere.
Io am fost in excursie in weekend si a fost super. Imi place la hotel mai vreau. Nu tu mancare de facut, curatenie... pacat ca plec si nu mai apuc iesiri d-astea. Poate dupa ce-o veni bebe.
Pana una-alta, m-am suparat pe astia de la Regina Maria. Au marit de vreo 2 ori tarifele pana acum. Deja e vreo 1000 de euro in plus fata de intelegerea initiala. In fine, ar face bine sa merite banii astia.
Pe acilea a nins si s-a ambuteiat toata tara. Al meu sot a facut ieri 2h jumate pana acasa. Am emotii de mor, daca ninge asa in continuare nu stiu cum ajung in Ro ca astia de la companiile low cost n-au bani de dat zapada si se vor bloca la sol. Of, of, mai,mai...

32 sapt

Sunt de acord si cu ce zici tu, dar din cate am inteles la voi in Olanda exista crese unde sa-ti lasi copilul cu conditii si toate cele, chiar daca platesti o groaza de bani. La noi nu exista si mai dai si o groaza de bani la bona si habar nu ai daca are saunu grija de puiutul tau. Si eu m-am intoarce cat mai repede la munca, dar in cazul meu e posibil sa nu am unde sa ma mai intorc(fabrica unde lucrez nu stiu cat o mai duce).

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

La acces direct o sa vb despre cic

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

AM SEMNAT
fetelew aparatori de patut de unde ati luat/luati? real, carefour??am patut 120/60

31+ Eva Maria

Eu nu mi-am luat ca nu iau patut de lemn, dar am vazut in cora si carrefour. In real am ajuns.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput