Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

vedeti ca in partea de sus a site-ului au lansat si cei de pe forum o petitie on line de strans semnaturi; io nush ce sa mai zic, vorba voastra, te bazai pe ceva si te lovesc astia in ficati cu taierile lor..

taie ei, putem taia si noi ceva de la ei? (si nu ma refer la salarii) is mic si rau in mijlocu postului...

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor ati semnat si voi petitia online ptr indemnizatia mamelor??
este sus pe pagina de forum,eu am semnat

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lucia

carmen ..da.mi si mie adresa de mail

petitia online am semnat.o

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am semnat !
Sunt trista, mi-am facut niste calcule acum un an jumatate, totul era perfect,ne-am facut niste calcule,am decis ca ne permitem sa facem un credit pentru locuinta si apoi un bebe.La jumatate de an dupa ce ne-am luat casa am ramas insarcinata, dar salariul sotului a scazut cu 25%,indemnizatia cu 15%.Cel mai grav,in loc sa ma bucur de ultimele luni de sarcina,stau ma agit si ma ingrozesc pt ca nu stiu ce se va intampla,cati bani voi lua,cat timp voi sta acasa, o sa fiu langa copilul meu cand va face primii pasi sau cand va spune primul cuvant?Cu cine il las eu ca sa ma intorc la munca?Toate planurile au fost date peste cap.

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

O mamica pe aici zicea ca emigreaza de suparare pe astia cu indemnizatiile si schimbarile (iertare ca n-am retinut cine ). Apoi sa nu se supere pe mine, dar o invit aici in Olanda, unde se sta acasa 3 luni dupa nastere.
In fine, mi se pare corect ca mamicile sa stea acasa cat vor dar nu pe banii statului (si asta de la cineva care cotizeaza cu juma' din salariu). Sper sa nu va suparati pe mine, io-s d-asta carierista.
Ma mai mir si de cei care fac mare scandal ca statul nu incurajeaza natalitatea. Imi vine sa intreb daca facem copii pt. a creste natalitatea statului. Gata, ma opresc.
Io am fost in excursie in weekend si a fost super. Imi place la hotel mai vreau. Nu tu mancare de facut, curatenie... pacat ca plec si nu mai apuc iesiri d-astea. Poate dupa ce-o veni bebe.
Pana una-alta, m-am suparat pe astia de la Regina Maria. Au marit de vreo 2 ori tarifele pana acum. Deja e vreo 1000 de euro in plus fata de intelegerea initiala. In fine, ar face bine sa merite banii astia.
Pe acilea a nins si s-a ambuteiat toata tara. Al meu sot a facut ieri 2h jumate pana acasa. Am emotii de mor, daca ninge asa in continuare nu stiu cum ajung in Ro ca astia de la companiile low cost n-au bani de dat zapada si se vor bloca la sol. Of, of, mai,mai...

32 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

lucia

carmen ..da.mi si mie adresa de mail

martorocular@realitatea.net

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

in legatura cu spaga la Filantropia, este cam dificil. Am o prietena care a nascut in vara acolo si ea a dat toate plicurile, sotul neavand de loc acces in maternitate (acolo orele de vizita 15-17 sunt sfinte, nu intrii in afara lor nici cu buldozerul). Bagajul l-a avut cu ea in sala de nastere, geanta la indemana si in timp ce statea pe masa si impingea mai baga cate un plic in buzunarul cuiva: moase, asistente, doctor. Mai departe, la neonatolog si asistentele de la copii a fost mai usor, ca macar era 'decenta' si pe picioarele ei. Sotul a stat jos, la camera de garda, si a coborat doctorul dupa ce a nascut fata sa il anunte.

31+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

AM SEMNAT
fetelew aparatori de patut de unde ati luat/luati? real, carefour??am patut 120/60

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

In fine, mi se pare corect ca mamicile sa stea acasa cat vor dar nu pe banii statului (si asta de la cineva care cotizeaza cu juma' din salariu). Sper sa nu va suparati pe mine, io-s d-asta carierista.

Stai asa putin, am decis sa fac un bebe pt ca imi permiteam,pt ca statul a zis ca ma ajuta,ca imi da 85% din salariu ! a fost decizia lor,lege data de ei ! Poate nu ti se pare corect sa stau acasa pe banii statului,dar lor li s-a parut corect cand au dat legea.Acum se decid sa schimbe legea,in conditiile in care NU SE FACE ECONOMIE daca reduc perioada de 2 ani,sau scad plafonul maxim.
Si oricum sunt sigura ca nu asta este solutia,nu mamele si bebelusii ar salva bugetul statului !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

apropo de petitie speram ca vor ajunge undeva petitiile astea ...doar speram ca va fi bine

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput