Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

hai ca ma uit la voi asa pe apucatelea mai fac un drum, mai un ochi pe forum, iar un drum iar un pic de forum zici ca sunt bagata in priza dar mai am un pic si apoi in pat ;
Raluca facc injectii abia acum pentru ca pana in saptamana 28 am luat aspenter, apoi mi-au spus la Fundeni sa nu mai iau si sa imi refac analizele dupa urmatoarea ecografie; eco am facut-o vineri si i s-a parut doctoritei ca am valoare cam mare pe artera ombilicala adica 0,74 fata de 0.67 cat am avut la eco de la 28 de saptamani; acum cred ca mi le-a dat mai mult preventiv cred eu (fac doza relativ mica 0,2 10 zile apoi trec pe 0,4).
Gata ma mai duc pana la banca ca ma trimite sotul cu niste op-uri si apoi in pat.

31 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

doamne cat e de idiot Murg asta
poi in alte state sunt crese, sunt alte salarii, isi permit bone si alte chestii
nu comparam romanica cu alte state

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

[quote]citat din mesajul lui missmj

[quote]citat din mesajul lui luciact

Ca fapt divers.....sa zicem ca vor vota legea si va intra in vigoare la 1 ianuarie, mie una nu mi se pare corect ca pt cele care nasc pana la 1 ianuarie sa se aplice actuala lege cu 2 ani, iar cele care nasc dupa 1 ianuarie sa stea casa doar 1 an
Ar trebui sa se aplice legea celor care ramann insarcinate dupa intrarea in vigoare a legii si care fac aceasta alegere in cunostinta de cauza
Parerea mea...

eu stiu ca se ia in calcul cand se intra in CIC nu cand nasti , pt ca de atunci te plateste statul nu de cand nasti ... tu dupa nastere iti poti pastra toate cele 126 zile ...si sa fi platita de angajator si atunci plata statului intra mult mai tarziu ...deci nu are sa faca in functie de data nasterii ...lege valabila de la 1 ian pt cele care intra in cic....

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

nea Oprescu a grait bine bine
neica Murg asta o avea copii?

chiar daca are..nu il afecteaza cu nimic..ei isi permit sa aibe bone..menajere..oameni de plimbat cainele.
iar despre cele care vor sa munceasca..oricum, femeile de cariera nu stau asa acasa mai mult de 2 luni..se intorc la cariera si succesul lor..ex Lavinia Sandru..sau altele.
am muncit doi ani cu contracte fuul-time si part-time...ajungeam seara acasa la 8-9..am cotizat la greu..pentru ce ? sa se duca dracului cu tara lor!

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aditza ai dreptate. asa cred si eu ca este.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

MI-a placut a 4-a propunere, foarte inteleapta ! Sa ramana totul la fel ca pana acum, iar mamele care DECID sa se intoarca mai devreme vor primi un stimulent de 500ron.Asa DA ! Sa decidem noi pt noi , nu nemernicii astia ! Mama lor,am luat foc,vorbesc singura pe aici prin casa,pacat ca nu au un nr de tel sa intri in direct !aoleu ce i-as zice lui murg ala !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

nu i gluma
brusc au inceput sa dispara albumele fetelor
alea frumoase, sexi
le face calendar

Gata, m-am lamurit cu albumele. Merci! Am pus si eu pozici noi, poate-poate m-o alege si pe mine .

Si am rezolvat si cu telefonul. Merci, alina!

mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

mda ..mi.a plc de nea oprescu ...sunt tare curioasa ce o sa iasa pana la urma , pacat ca nu ne lasa sa intram in direct ca nu m.as mai opri la cate am sa le zic

aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

eu stiu ca se ia in calcul cand se intra in CIC nu cand nasti , pt ca de atunci te plateste statul nu de cand nasti ... tu dupa nastere iti poti pastra toate cele 126 zile ...si sa fi platita de angajator si atunci plata statului intra mult mai tarziu ...deci nu are sa faca in functie de data nasterii ...lege valabila de la 1 ian pt cele care intra in cic....

Exact, de cand intram in cic, adik nici una dintre noi nu are sanse ! Normal nu trebuie sa se aplice legea celor care sunt in cic,gravide sau prenatal.

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

carmen ...de accord !!

aditza34+ mihai

Mergi la inceput