Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Gata am ajuns cu cititu la zi....ce limbarita aveti...acum ma duc pana la doctor pana vin sa nu scrieti fff mult da? k daca nu va pun sa mi faceti rezumat

30 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu i as impusca

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Ca fapt divers.....sa zicem ca vor vota legea si va intra in vigoare la 1 ianuarie, mie una nu mi se pare corect ca pt cele care nasc pana la 1 ianuarie sa se aplice actuala lege cu 2 ani, iar cele care nasc dupa 1 ianuarie sa stea casa doar 1 an
Ar trebui sa se aplice legea celor care ramann insarcinate dupa intrarea in vigoare a legii si care fac aceasta alegere in cunostinta de cauza
Parerea mea...

EXACT ! sa decida femeile daca vor sa faca un bebe in noile conditii ! Eu m-am decis ca imi permit sa fac un bebe in conditiile in care ma vor plati cu 85%, dupa ce am ramas insarcnata au scazut cu 15%,acum mai rau ! Mama lor de nemernici !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelusa treci si al mine si Cristian ca ne-am hotarat la Tudor-Cristian

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Raluca tu te vaiti de 120 ron, dar eu am dat 220 ron si nu mi le-a facut pe toate, mai am testele de urina si cred ca abia alea ma ajung 120 ron...cred.

AAAAAAAAA uitam Raluca cand mai ai timp sa ne treci si pe noi in listutza cu numele la bilutza .....ms

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 28+ cu gargaritza mica MARIA RAYSA
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

dar vezi k poti sa faci sangele si urina gratuit. cu trmitere de la medicu de fam.eu am dat 120 doar pt secretie si dozare pt rh. in rest au fost moca.
o sa te trec dupa ce vin de la nani

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 30 zile pana la marea intalnire

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

si mie mi se ridica tensiunea cand aud asa ceva.
si aveti dreptate Lucia si Carmen: din moment ce noi am DECIS sa avem acest copil - facandu-ne calcule si bazandu-ne pe niste legi oarecum stabile- nu ar trebui sa ne priveasca si pe noi, cele deja gravidoase.

off, ce rau imi pare ca prindem asa vremuri :(
serios.

sanziana deflaviasi cu felix -> 28s
felix

Mergi la inceput

Auzi ce batut in cap Ialomiteanu asta sau cum l-o chema.Cica"e doar o discutie dom'le, nu s-a dat nici-o lege inca, care e problema asa mare?" Bai ce incompetenti !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Bravo Opresculeeeeeeeeeeeeeee .Exista alte tinte,sa ne lase pe noi sa ne crestem copiii in pace !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nea Oprescu a grait bine bine
neica Murg asta o avea copii?

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

nea Oprescu a grait bine bine
neica Murg asta o avea copii?

Copii nu stiu daca are,dar sigur nu are prea multa minte !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Da missmj asa este, cand m am hotarat, se platea cu 85 % , si inca ceva...cand m am hotarat sotul meu avea salariul nediminuat cu 25% fiind bugetar, ca sa nu mai zic ca TVA ul era 19 si nu 24%.
de asta ziceam ieri ca am avut un an prost dpdv financiar

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput