Cuvantul acela cu... "f"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

ML, despre catei mi-ai amintit o chestie Vorbeam cu o prietena la teefon si i-am zis ca Selei i-au venit rusii Giulik a intrebat peste ceva timp cine`s rusii Selei si ce sunt acesti rusi Am ras in hohote, apoi i-am explicat ca e vb de ciclul menstrual. A spus tare serioasa ahaaa, si asa-i ziceti voi astea mari intre voi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Daria, super-tare faza, am ras cu pofta . Giulika e o figura!

Fiu-meu la 3 ani abia impliniti (dar si inainte de 3 ani) tot repeta ce aude, ca un papagal. Eu ma fac ca nu aud cand aud "motii matii", mi se pare chiar ca l-am auzit folosind cuvantul cu p... (dar nu stiu daca a fost ceva constient din partea lui sau nu si nu sunt sigura ca am auzit bine) chiar nu vreau sa-i atrag atentia asupra cuvintelor, ca sa nu se simta tentat sa le memoreze.
Mai trag si eu cate o injuratura, cand ma enervez, si atunci ma intreaba: "ce-ai zis, mami, ce-ai zis? Ii spun ca nimic, am gresit.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Delsim pe acestea am avut la un moment dat ocazia sa le rasfoiesc si pareau f. interesante! Cu siguranta cred ca sunt si alte edituri care publica!
http://www.prut.ro/enciclopedia-copiilor/120-sexul-povestit-celor-mici-vol-i-ii.html
Jasmin, Daria am ras cu pofta la ce ati scris! Stefy al meu de la 1,6 ani promite :)) e papagal repeta tot ce aude -ce-o mai fi la 3 ani om vedea!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Abia acum vad ca ati mai scris, ma intorc dupa ce citesc, multumesc!

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

ML as incepe explicand ca injuratura cu "f" este defapt o amenintare cu o agresiune sexuala - la origine - care a intrat in vocabularul unora si e folosita automat acum la orice urma de nemultumire.
Ce e aceea o agresiune sexuala, un viol, oricum ar trebui sa stie la varsta lor. Nu e nevoie de detalii. Doar minimul necesar.

Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Agresiune sexuala? Eu stiam (nu neaparat ca sa te contrazic, ci doar iti spun ce stiam eu) ca originea e in secolul (zau nu-mi amintesc, acum mult timp, anyway) cand se necesita acceptul regelui ptr. procreere si atunci se punea pe usa inscriptia F.U.C.K ceea ce insemna Fornicating Under the Consent of the King. Este foarte posibil sa gresesc, dar eu asa stiam.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Din seria "cuvantul acea cu ...p".
Duminica dupa-amiaza, gatiti pruna, la plimbare cu bunicii. "Inculpatul" - vreo 5-6 ani, proaspat posesor al unui joc cu litere magnetice de care se ocupase intens toata ziua.
"Bunu, am invatat sa citesc! Uite, sa-ti arat..." - si-l trage langa un bloc pe peretele caruia ..."deci p...".
Copilu' fericit, bunicu' siderat, trecatorii cu gura pana la urechi. Reactia tatei - "numai prostii cumparati copilului!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mediajust super tare

Desiree poate ca originea cuvantului cu "f" o fi cea de care povestesti tu, nu ma pricep.
Eu vorbeam de injuratura. Cuvantul cu "f" folosit intr-o injuratura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Exclusive, , am sa caut cartea la biblioteca (intre timp am citit o alta, mi s-a parut foarte pe intelesul lor, am totusi niste nelamuriri, care nu sunt legate de injuraturi, asa ca ma opresc; mai precis intreb la un alt subiect, deschis cu ceva timp in urma).

Din nou, multumesc tuturor.

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Mergi la inceput