Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 5
luminita2008 spune:
andries, asa este, din pacate treaba cu vama e serioasa, am patit-o si eu cand am avut un eveniment la Chisinau. am trecut prin vama doar agende si pixuri personalizate si m-au luat la rost...
n-ar fi insa mai usor sa cumperi totul de acolo? adica si jucarii sau rechizite? sau poate cunosti pe cineva acolo care te poate ajuta sa faca asta local?
Andries spune:
Si asa se poate, sa cumparam de acolo, dar asta inseamna sa ma interesez de un furnizor local. Iar pentru carioci si culori tot de la noi as lua, ca pot sa vad despre ce e vorba si nu sunt voluminoase tare.
Andries
blackpanterro spune:
Oana, am trimis si eu banuti.Felicitari pt initiativa!
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
strumphitza spune:
Marius, am trimis si eu niste banuti in contul tau azi dimineata. O sa verific mai tarziu sa vedem cand intra. Ti-am trimsi PM cu datele mele. ![]()
Mirela, nu ar fi bine sa pui inapoi acest subiect cu glitter cum a fost pana acum vreo saptamana in urma, ca poate intra mai multa lume si adunam mai multi banuti ? 
Multumim! ![]()
_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
Happiness_4_us spune:
Oana, am trimis si eu azi bani in contul tau de paypal.
Sarbatori fericite tuturor!
Mamica fluturasului Andrei si
29+
Maria
ardeiash spune:
| Citat: |
| Titular: Pernes Marius CNP: 1671203054691 Banca ING Bank suc. Oradea IBAN RO55INGB0000999902242464 |
sorry ca nu am timp sa citesc tot topicul. acest cont este in euro? pot transfera direct in el euro?
merci si scuze daca nu am fost pe faza

Andries spune:
Am sunat ieri seara si am rugat pe cineva sa se intereseze unde/ la care casa de copii am putea sa mergem.
In principiu pentru mine si pentru cei pe care eu ii cunosc mai accesibila este casa de copii din Hancesti/raionul Hancesti si saptamana viitoare pot afla cati copii sunt acolo si cum putem ajunge.
Acum daca sunteti de acord, putem merge pe aceasta varianta, dar daca aveti si alte propuneri,daca stiti alte cazuri de copii si mai amarati, pentru mine e ok indiferent unde am putea merge.
Ca sa mergem intr-o localitate mai mica, cu o comunitate mai mica, iar este o idee, dar eu nu cunosc personal lumea in astfel de sate, asa ca imi e greu sa gasesc o gradinita sau o scoala unde am putea merge fara probleme.
Daca ramanem hotarati pe casa de copii, singura rugaminte pe care o am este sa stim sigur ca mergem acolo, sa nu fiu pusa in situatia de a promite ca vin la ei de Craciun si apoi sa se anuleze, n-ar fi frumos.
Andries
luminita2008 spune:
mie mi se pare ok si la casa de copii, mai ales ca alte propuneri/pareri vad ca nu vin...
mirela, marius, voi ce ziceti?
marius spune:
Eu sunt de acord cu orice propunere.
Oriunde ajunge ceva sigur vor fi copii fericiti asa incat asta conteaza pentru mine.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa