Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 4
luminita2008 spune:
marius, merci de cont, se pare ca BCR-ul nu e prieten cu ING-ul decat prin relatie de OP
. gasesc azi un ING si trimit si eu banutii, anunt cand am depus.
ralcat spune:
Marius, am trimis si eu ieri niste banuti din banca transilvania. Am sa te rog sa verifici tu, sper ca de data asta am folosit contul corect
.
Nu avem nici o mamica din Moldova sa ne dea idei si sa ne ajute la organizare pe loc? Poate nu intra pe subiect mamicile de acolo. Mirela, poate ar trebui schimbat un pic titlul, ca sa fie mai clar? Ce zici ?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
marius spune:
Au intrat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159190
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Andries spune:
Buna,
Eu pot sa coordonez pentru Basarabia (daca vreti). Ce va supun atentiei e urmatoarea treaba: in Basarabia Craciunul se serbeaza pe rit vechi 7 ian adica. Cum preferati: 25 dec 2010 sau 7 Ian 2011?
Andries
luminita2008 spune:
eu zic sa mergem pe 7 ian (stiu ca s-a pastrat traditia asta la ei) si mai castigam si timp de strans banuti, ca vad ca nu se prea inghesuie lumea
.
alte pareri?
Kya spune:
Foarte frumoasa intiativa!
Ma alatur si eu cu drag.
Marius am depus astazi prin online banking niste bani. Te-as ruga sa-mi confimi si mie cand intra. Initialele RM. Multumesc frumos 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
marius spune:
Voi face confirmarile la subiectul pe care l-am deschis in acest sens. Vezi mai sus link-ul.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
bulinuta27 spune:
am gasit subiectul in sfarsit.
Mi-a spus motanik ca nu gaseati modalitatea de a directiona banutii spre Basarabia si aveam o propunere dar vad ca s-a rezolvat.
Va urez mult succes si felicitari pentru ceea ce faceti! 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralcat Mirela, poate ar trebui schimbat un pic titlul, ca sa fie mai clar? |
De acord, eu am intrat din greseala aici
Am trimis $15 pe Paypal
Andries spune:
As vrea sa mai fac cateva precizari.
Copiii au nevoi si necesitati oriunde, si in Bucuresti si in Neamt si in Basarabia. De exemplu saptamana viitoare mergem cu "compania" in niste sate cu adevarat foarte sarace din judetul Buzau (e o actiune mai mare si compania are mai multe resurse, inclusiv masini).
In Basarabia este complicat dpdv logistic sa organizezi transport de lucruri voluminoase (gen pachete, hainutze, etc) ca sa nu mai vorbesc de balamucul de la vama (cine-a trecut vama la Albita sau Ungheni stie ce spun). Ca sa ajungi sa dai cadouri pe 7 ian, trebuie plecat din Ro in 5 ian cel tarziu, pe 6 iti tragi sufletul si organizezi pachetele si pe 7 faci actiunea, plus ca trebuie sa vorbesti inainte sa fie si acolo cineva care sa ii organizeze pe copii. Deci ce vad eu potrivit pentru aceasta actiune sunt carti, carioci, culori, stilouri, eventual mici jucarele, iar bomboanele se cumpara local de la Bucuria (oricum sunt mai ieftine decat in Ro). Altceva nu ma bag sa trec prin vama, ca daca ma vad vamesii cu n pachete o sa ma ia la intrebari, plus ca au obiceiul din cand in cand sa te puna sa le scoti pe toate din masina si sa le desfaci.
In ceea ce priveste destinatarii potentiali o sa ma interesez diseara unde am putea sa mergem in grup si sper sa primesc raspunsurile pana la sf saptamanii.
Andries