Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela77O spune:
da'eu,de ce nu am inimioara?![]()
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
nushulica spune:
nici eu![]()
edit:eu nu am primit inimioara probabil din cauza ca pe lista sunt trecuta cu initialele numelui(poz.14)si nu aveau adminii de unde sa stie despre cine e vb
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)
mihaela77O spune:
si la mine de multe ori,O de la oaie se confunda cu 0...ei,rezolva ei admini!
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
CamiSol spune:
Jos palaria tuturor care fac un astfel de gest si aduc zambetul pe chip copiilor incercati de soarta, jos palaria Andries si tuturor celor care faciliteaza aceste campanii si nu in ultimul rand jos palaria DespreCopii.com. 
desprecopii spune:
fetelor dragi, daca sunteti donatori la aceasta actiune si nu aveti numele pe lista asta, va rugam sa obtineti aprobarea de la Andries. Ea imi va comunica numele ce trebuiesc daruite cu o inimioara.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui desprecopii fetelor dragi, daca sunteti donatori la aceasta actiune si nu aveti numele pe lista asta, va rugam sa obtineti aprobarea de la Andries. Ea imi va comunica numele ce trebuiesc daruite cu o inimioara. ![]() Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** |
daca n-am fi participat la aceasta actiune,cu siguranta nu pretindeam inimioara;nick-ul meu se gaseste in lista lui Andries,de la pagina 29!
multumesc!

MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
nushulica spune:
| citat din mesajul lui desprecopii fetelor dragi, daca sunteti donatori la aceasta actiune si nu aveti numele pe lista asta, va rugam sa obtineti aprobarea de la Andries. Ea imi va comunica numele ce trebuiesc daruite cu o inimioara. ![]() Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
speachless!pai ce eu i-am donat banii lui andries??sau in vreun cont de al ei??am virat banii in contul lui marius...ce legatura are andries?
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)
desprecopii spune:
nushulica, andries este coordonatoarea acestei actiuni! nu inteleg de ce ne certam aiurea.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
nushulica spune:
| citat din mesajul lui desprecopii nushulica, andries este coordonatoarea acestei actiuni! nu inteleg de ce ne certam aiurea. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
mirela numele meu este pe lista,ti-am zis mai sus la pozitia 14 sunt trecute initialele numelui meu real,a ramas asa de pe chitanta cu care am facut donatia!
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)