Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 21
desprecopii spune:
ok nushu
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
nushulica spune:
multumesc,la fel si tie!
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)
Andries spune:
Multumesc frumos desprecopii pentru tot sprijinul
si nu in ultimul rand pentru inimioare. Stiu ca au venit cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata (imi cer scuze donatorilor care asteptau inimioara inca din februarie, dar eu nu am avut pur si simplu timp sa scriu articolul).
Sper sa avem ocazia si in viitor sa ne implicam si in alte campanii coordonate de DC!
Andries
mihaela77O spune:
wow,ce inimoasa sunt!
multumesc,DC!
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kariguld spune:
abia azi am vazut ca straluceste ceva, da ce-am facut sa merit, m-am intrebat...apoi mi-am amintit.
multumesc
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David 
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
diannaalex spune:
eu tot nu am primit inimioara. pe lista sunt trecuta cu un singur n si poate de asta 
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andries Buna seara, Din ceea ce stiu eu (dar Marius si Oana pot confirma, caci ei au colectat banii), iata lista consolidata. Daca cineva a fost omis, imi cer scuze si il rog / o rog sa spuna. 1. ralcat 2. gudinde 3. strumphitza 4. luminita2008 5. Ayla21 6. Kid 7. mamagiuliei 8. Oradeanca 9. andruskandu 10. alinamoro 11.getik1 12. kariguld 13. mihaela770 14. N.C. 15. crispro 16. Leditia 17. alecsia 18. silvi_2005 19. prisi 20. lylyana.ion 21. MADYN 22. Kokiy 23. Dodo-pui 24. anaemi 25. puisorul 26. RazaDeSoare 27. dianaalex 28. Kya 29. luy ardeiash LiaMaria DanaA Simplicity Gabidaniela Rall Blackpanterro Renah Happiness_4_us CamiSol SabinaY Oana_B Motanik Catalina2307 Carlin21 Dana n Yashi multumesc Mirela. Andries |
Sunt si eu pe lista lui Andries la pozitia 27, si sunt singura fara inimioara. De ce?
E oare pentru ca sunt trecuta cu un singur n si nick-ul meu e cu 2 de n? 

diannaalex spune:
Mie nu imi raspunde nimeni macar sa stiu si eu de ce nu mi se da inimioara ca sunt singura fara. Si am participat si eu la actiune cu cat am putut, mai mult nu am avut. Asa cxa astept macar un raspuns 

Laura25 spune:
diannaalex, am rezolvat. 
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me