Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 17
blackpanterro spune:
Felicitari Andries!! e minunat sa vezi copii fericiti!
Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Happiness_4_us spune:
cand primim stelutza (inimioara de aur) ?
Andries, te
!
Mamica fluturasului Andrei si
36+
Maria
valentinag spune:
Felicitari Andries!
Imi pare rau ca de data asta n-am putut sa contribui, ramane pe data viitoare sa ma revansez!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us cand primim stelutza (inimioara de aur) ? ![]() Andries, te !Mamica fluturasului Andrei si 36+ Maria |
[D:]
Dodo-pui spune:
Andries

Multumesc DC 
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
strumphitza spune:
| citat din mesajul lui Happiness_4_us cand primim stelutza (inimioara de aur) ? ![]() Andries, te !Mamica fluturasului Andrei si 36+ Maria |

la primavara
_
Mind the Bump!
33+
Sophia Nicole
AMR 7 saptamani
mihaela77O spune:
eu zic ca important este ca s-a atins scopul acestei actiuni...!
voi stiti ca aveti o inima de aur,daca ati pus suflet si bani pt aceasta actiune,nu?
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Kya spune:
Bineinteles ca stim Mihaela
Dar nu despre asta este vorba. Cine participa la umanitare sunt convinsa ca nu o face pentru steluta de la nick! Eu una am ajutat in atatea locuri, fara sa astept ceva in schimb.
Deranjant aici este insa faptul ca s-a promis ceva si nu se intampla. Suna a osul de pe batul fluturat in fata unui caine. "Ia participati la actiunea asta, ca va dam si o steluta..." Ca si cum daca nu era promisa steluta, lumea nu venea. Ei uite ca banii s-au strans, fetele inimoase au sarit imediat in ajutor. Dar steluta...
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Kya Bineinteles ca stim Mihaela Deranjant aici este insa faptul ca s-a promis ceva si nu se intampla. Suna a osul de pe batul fluturat in fata unui caine. "Ia participati la actiunea asta, ca va dam si o steluta..." Ca si cum daca nu era promisa steluta, lumea nu venea. Ei uite ca banii s-au strans, fetele inimoase au sarit imediat in ajutor. Dar steluta... |
draga mea,sunt convinsa ca asa este,cine vrea sa ajute,ajuta oricum!
...si mai sunt convinsa,ca vor veni si inimioarele!MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
desprecopii spune:
strumphita, rautatea ta m-a dezamagit. Noi avem aici niste reguli, nu dam o iconita pentru o actiune pana nu avem un articol cu o mica povestire a actiunii. Andries mi-a promis ca o scrie in cateva zile si atunci dam si iconitele.
Multumesc pentru intelegere si speram sa te implici in cat mai multe actiuni DC.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook