Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 16
kariguld spune:
felicitari! nu cred ca exista bucurie mai mare, decat aceea de a face un copil fericit!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David 
simplicity spune:
Multumim Andries pentru implicare,Felicitari.M-au emotionat pozele,sper ca acei copii(si toti cei care nu sunt inconjurati de familie,cei cu nevoi speciale) sa aiba in fiecare an sarbatori calde,liniste si fericire.
Multe flori

pentru implicarea ta si a tuturor care au putut sa dea cate putin pentru a-i bucura pe acesti copii
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
Failure is nature's plan to prepare you for great responsibilities."
nushulica spune:
felicitari andries pt tot efortul depus!!! am vizionat si eu pozele cu copilasii si m-am bucurat tare mult ca impreuna le-am adus un zambet pe buze
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
desprecopii spune:
As vrea sa imi exprim toata simpatia si respectul pentru Andries! M-a impresionat spiritul ei de voluntarism si initiativa !
Iti multumesc Andries ca esti membra a acestei comunitati si iti multumesc din inima pentru tot ce faci pentru copii si aceasta comunitate.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
lylyana.ion spune:
Ma bucur tare ca gestul nostru a adus asemenea zambete pe chipurile unor copilasi mai putin norocosi.
Multumim Andries pentru implicare, atat tie cat si familiei tale
. Multe
pentru voi.
DC, la cat mai multe actiuni de succes de acest gen!
polux spune:
Andries o imbratisare si un brat de flori pentru inima ta mare.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Andries spune:
Si eu va multumesc frumos pentru apreciere si pentru toate gandurile voastre bune. 
Andries
denizel spune:
Mi-am propus sa scriu si am tot uitat...
Andries, neaparat vreau sa-ti spun ca te admir mult, mult pentru efortul urias pe care l-ai facut
.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
ellinia spune:
Acum am reusit sa vad fotografiile! M-au emotionat foarte tare, ca de altfel orice poza unde vad un copil fericit.
Andries, ai toata dmiratia mea pentru ceea ce ai facut! 
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
ralcat spune:
Andries, inca o data, multumesc
.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu