Craciun cu suflet romanesc ...(inima de aur)
Raspunsuri - Pagina 10
ralcat spune:
Andries, multumim ca te implici in numele nostru al tururor
. Spor la treaba si Doamne ajuta.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
Andries spune:
Buna seara!
Multumesc pentru increderea acordata! Sunt in masura sa va comunic detalii despre copii din Ialoveni.
Dintre cei 79 de copii avem asa:
25 elevi in clasele II-IV, ei si-ar dori mai mult carti cu povesti illustrate;
54 elevi in clasele V-IX, dintre acestia 30 sunt copii destepti (doar ca au probleme fizice) si care si-ar dori carti de tip popularizarea stiintei, enciclopedii sau literatura pentru copii adolescenti, dar 24 din cei 54 au din pacate si deficiente intelectuale si pot sa citeasca povesti mai simple. Pentru ei ar fi potrivite tot carti cu povesti illustrate.
In consecinta o sa mergem in continuare pe ideea de a lua fiecaruia o carte, adaptata intereselor si capacitatilor lor, la care sper sa putem adauga un set de carioci sau de creioane.
Va astept si cu alte sugestii si propuneri, eventual daca stiti de unde s-ar putea achizitiona mai ieftin niste carti ar fi super! In special cele 30 de enciclopedii/literatura pentru copiii mai mari sunt cam scumpe direct in librarii, poate gasim pe cineva sa ne ajute.
Andries
ralcat spune:
Oare daca am contacta direct "adevarul" ca stiu ca ei au colectii intregi de carti si enciclopedii. Poate daca afla ca vrem mai multe si mai ales pentru ce le vrem, participa si ei la aceasta actiune oferindu-ne un discount.
Zic si eu sperand.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
nushulica spune:
da, este f buna ideea cu colectiile de carti de la adevarul
chiar daca sa zicem ca nu ar contribui cu nimic macar poate ni le dau la un pret ceva mai mic decat se gasesc pe piata
are cineva cunostinte in trustul lor sa ne puna o pila?![]()
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
yashy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oana_B Yashy, am primit multumim ![]() . |

Sarbatori Fericite tuturor!!

Andries spune:
Buna seara!
Intre timp am studiat oferta de carti de la cele mai multe edituri cu magazine online si m-am oprit la un fel de hypermarket de carti: elefant.ro
Aici oferta este extrem de variata si preturile au de cele mai multe ori discount 15-20-25% ceea ce este un avantaj.
Titlurile la care m-am gandit eu sunt (nu scriu decat titlul, autorii sunt cunoscuti):
Pentru copii scolari i-iv:
Povesti (Andersen)
Povesti populare
Pinochio
Fram, ursul polar
Atlas mamifere
Atlas tehnica
Coloram de CRaciun
Basme romanesti
Sa citim de craciun
Istorisiri (povesti)
20000 de leghe sub mari
Ocolul pamantului in 80 de zile
O calatorie spre centrul pamantului
Copii mai mari v-ix:
Aventurile lui Hck Finn
Ivanhoe
Tom Sawyer
Colt Alb
Cartile junglei
Caragiale
Amintiri, Povesti, Povestiri
Dupa 20 de ani
Recreatia mare
Bancnota de 1 milion de dolari
Robinson Crusoe
Ultimul Mohican
Va rog sa va ganditi poate imi sugerati si alte titluri din oferta lor, pe mine m-ar ajuta foarte mult sa le comand pe toate dintr-un singur loc.
Voi ce citeati in scoala si gimnaziu?
Cartile de colorat si creioanele trebuie sa le iau dintr-un magazin unde sa le pot si verifica dpdv calitativ, uneori foile cartilor de colorat sunt extrem de jalnice asa ca prefer sa verific.
Andries
crispro spune:
Andries, implicarea ta este deosebita! Foarte bine alese cartile! E usor sa dai bani si atat... cum e cazul meu... dar e mult mai greu ce faci tu, sa gasesti cele mai frumoase cadouri, sa le duci copiilor, sa cauti un pret bun si o calitate buna... Bravo! Esti de admirat! Multumim mult!!! Banutii nostri nu ar fi insemnat nimic fara aportul tau!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
anaemi spune:
Am depus si noi azi 50 ron in contul de la ING. initialele sunt V.E (sunt ale sotului ca el a fost).
Felicitari pt tot ce faceti!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
(DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
puisorul spune:
La Multi Ani si un An nou fericit!
Am depus si eu 50 de lei in contul de ING a lui Marius. Doamne ajuta sa se implineasca acest minunat proiect si felicitari Andries pt implicare 
Mie mi-a placut mult:
Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai
Robinson Crusoe
Oliver Twist
Robin Hood
Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii