Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

neata tuturor!

multumim de gandurile bune, se pare ca au tinut la noi....am avut o noapte relativ linistita, adica eu am pazit-o si ea a dormit si dimineata s-a trezit mai vesela si cu gandul la mancare...nu pricepea de ce nu are voie cereale cu lapte si trebe sa bea "ceaiul asta rau"..sper sa avem o zi mai buna azi....

Syl, voi cum sunteti ? cum a trecut noaptea ? i-au scos perfuziile lu Ati ?

Anymona, nici Miruna nu are scaun asa cum ar trebui; nu e constipata,conform definitiei, dar face destul de greu si foarte consistent...noi adoptam metoda unei lingurite de miere seara la laptic...si vad ca ajuta! Sanatate Clarei, sa nu ajungeti la solutii extreme Iar pentru tine, niste ore de somn in plus

noi "numaram" azi 39 + 6 zile; nici un "semn de pace"..d-soara sta bine mersi la caldurica...

Vasari, Ukume, Crisuletzu, Siuta nu conteaza ordinea...important e ca "suntem pe lista de urgente" ...eu chiar ca nu mai am rabdare!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata!!!

fac capitol nou si revin

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 28 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Bebelu, am uitat ca azi e zi nelucratoare, am realizat asta cand am ajuns in fata bancii Ramane pe maine. Doar ca nu stiu exact cati banuti trebuie.. 30 lei?

Ratusca, pe de o parte ma bucur acum ca Matei doarme de 3 ore dar ma gandesc cu teama ca e odihnit si cred ca avem spectacol in noaptea asta pana la 4, nu de la 4 incolo..

Syl, multa sanatate tie si fetitei! Felicitari pt stabilirea datei nasterii, iti tin pumnii si cu siguranta totul va fi foarte bine. Eu am fost placut impresionata de medic pana la urma.

Intrebare: Singura modalitate de a sti dc bebe papa destul e vazand cum ia in greutate saptamanal? Mi as dori o varianta mai sigura decat asta..

Cat de somn imi este

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Sau sa-l cantaresti inainte si apoi imediat dupa masa.
Sau sa faci proba mulsului, adica te mulgi cu pompa inainte de a-i da lui sa suga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

neata fetelor!

Azi avem ultimul control neonato, apoi tb sa ne gasim un pediatru Adica dra noastra de familie e pediatra, imi place mult de ea, a venit sa il vada, dar a zis ca mai vine acasa doar o data, si apoi sa vin la ea la cabinet. Or ea are cabinetul in policlinica Vitan, si zau ca nu vreau sa stau cu bebe pe culoar, in curent, vizavi de un cabinet de medicina sportiva... Trebuie sa gasesc deci pe altcineva... Pff! Cum ar tb sa fie controalele la pediatru? La ce interval? Dupa prima luna, cand e urmatorul? Dar urmatorul vaccin? Am picat si eu din cer pe aici.,,

Multumim de urari, adevarul este ca ma simt asa relaxata cu bebe de ieri incoace, nu va dati seama. Am reusit performanta de a nu mai plange cu el in brate o zi intreaga , am fost chiar speriata ca ii va iesi ceva la eco de fontanela... si nu puteam sa imi scot din minte ca ar fi din vina mea, ca i-am oferit mediu rau in burtica. Off!

Anymona, Madalina - noi il cantarim inca zilnic e o placere sa vad cifrele alea urcind Acu vreo 2 zile mi-a sarit 100g intr-o zi Sa vad azi pe cantarul "oficial" cat arata!

Mergi la inceput