Nov-dec2010,Bv Eliza! Bv Gabriela! Bv Heidy!(163)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
Hello, hello, girls! Nu am mai intrat de vineri cred, nici nu mai stiu, m-am luat cu altele. Chiar nu a mai fost timp.
Dar o sa recuperez. Sper, ca la mine se cam aglomereaza lucrurile. Am tot fost ocupata tot la calculaotr cu comenzi de hainute si diverse necesare pt mine si Noah la spital si dupa.
Azi am avut intalnirea cu moasa, totul este ok, analizele sunt bune, hemoglobina e cam mica, 9 si cevsa, m-a trecut pe 2 tablete de Fe/ zi, anemie cam mare. In rest am tensiunea ok, 11/6, urina ok, ma rog. Mi-a recoltat pt streptococ si am aflat cum se face aici. Aflu rezultatul la urmatorul control, pe 17, dar daca intre timp nasc, ei au acolo fisa cu rezultatul. Daca cumva e pozitiv ei pun antibiotic numai daca e travaliu prelungit, adica 12 ore, atunci prezinta pericol de infectie, la travalii scurte nu se pune antibiotic ca e inutil. Oricum, nu cred sa am streptococ, dar am intrebat ce fac in caz ca nasc mai repede si nu am rezultatul. Asa am aflat ce sistem au ei.
Colul e tot moale, bebe e tot cu capul in col, atat de jos incat a deschis colul 1 cm. Colul meu e deschis si permite indexarea. Moasa zice ca mai pot sta asa inca 2-3 saptamani maximum la fel cum pot sa nasc azi-maine. Adica de acum orice e posibil. Ideal e sa stea pana pe 7 decembrie, apoi are liber:) Vroiam sa va intreb, voi cat stiti ca se poate sta cu col deschis pana la nastre. Exista printre voi fete cu col deschis in saptamana 36+4 si au stat inca cateva saptamani pana la nastere. Precizez ca nu am scurgeri, contractii, nimic, nimic, doar col deschis 1 cm.
Eu as vrea sa mai stea pana pe 10-15, asa mi-am imaginat de la inceput ca va veni, pe la 37-38 saptamani, fiind si bb2.
Sunt in zona,
Eva & Luca (08.09.2008) acum 36+ cu Noah
bebelu86 spune:
mama ce ma oftic nu am gasit nici un ing azi cat am fost plecata. am vb cu mama sa depuna ea banutii si bineinteles k nu functiona caseria decat pana la 4. ea a ajuns dupa 4. maine nu se lucreaza. ramane pe joi. dc stiam k merge de la orice banca, ii depuneam de 10000 de ori oare dc ii mai depun joi, ma treceti si pe mine pe listuta???
Ana_vio sanatate multa.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria
AMR 30 zile pana la marea intalnire
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1983 Fetelor voi aveti greturi? Eu nu am arsuri de la stomac in schimb ma plang de eructatii aiurea si o greata care imi creeaza un disconfort 36+ viitoare mami de |
Da, eu am greturi mai ales dimineata. ma tin cateva ore (2-3-4), mi s-a intamplat si stand acasa si cand am plecat cu treburi dimineata, deci nu e din alte cauze (transport/miscare). Dar eu am si arsuri seara. De la dulciuri in special.
37+
Vasari spune:
Eva, bine ca ai scris de streptococ, de fapt asta intrasem sa intreb. Cam cat se pune/dureaza perfuzia cu antibiotic.
Abia azi au fost gata analizele mele de streptococ B si numai bine ca au iesit pozitive. Dr meu a vrut sa le fac in apropierea nasterii. Chiar ca atunci au fost gata, maine intru in s 40.
Joy, tu ai apucat sa faci antibioticul in timpul travaliului?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39
ana_o spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor mari si mici!
La multe luni si ani pentru Ana Maria, Maysaa&Patrick!
Hai, Heidy!
Hai, Eliza!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
crisuletzul spune:
Fetele eu pe zi ce trece am tot mai mari emotiile!!!!
Frlicitari gabriela!!! Avea DPN-ul ca mine!!! Mai mari emotiii am acum! Fata mea nu da nici un semn ca ar vrea sa vina pe lume. E lenesa ca tataso..... Daca e cald si bine , de ce sa ies?
Kitty 38+
echografic 39 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!
AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
lorin7774 spune:
parca si eu incep sa am emotii...39 de saptamani si 4 zile...offfff...
Vasari, tu cum stai cu moralul ?
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
39+
vmadelain spune:
Buna again,
Am intrat rapid si eu sa urez fetele de La multi ani! Am realizat in final ce zi e azi!
La multi ani burticilor,mamicilor si puiutilor cu nume de Andreea sau Andrei!
Eva sorry sa aud ca te confrunti cu o anemie! E bine ca nu te-a afectat fizic prea tare! Sper sa primesti rezultate bune, fara crocobauri! Nu vreau sa te sperii, dar si eu am avut colul inchis si scurtat si care a permis indexare, am rezistat cu tratament sever vreo 5 zile! Insa, diferenta intre mine si tine este faptul ca au am pierdut si dopul...cred ca a contat! ITI DORESC CA BEBE NOAH SA MAI STEA IN CUIBUSOR!!!
Vasari Imi pare rau de rezultatul cu probleme! Au mai fost fete care au avut streptococul, si bebeii sunt ft ok, deci nu-ti face griji! Ma bucur ca te-ai mai linistit legat de cresterea lui bebe.
Danaint Si noi o sa ajungem la masaj, dar momentan pt ca este un tal valg pronuntat este nevoie de atele cu bandaj si kinetoterapie la ei. Dupa o luna o sa ne invete si pe noi sa facem acasa masaj pt continuarea corectiei, pare departe pana atunci, dar pt micuta mea, ORICE!
Multumesc burticilor pt incurajari!
Nu am apucat sa citesc din urma, micuta mea nu are inca un program, se trezeste cand ii e foame, si urla pt comanda speciala!
Va las, ca am o gramada de treburi! Va pup cu drag si asteptam vesti de la Heidy! Cred ca a nascut deja...
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
Elfica spune:
Seara buna! Nu am recuperat, sunt abia la pag. 3, dar am o mare problema: am febra 38,5 si simptome de raceala ioc. De cateva nopti transpir rau, ma schimb de haine, intorc plapuma pe dos, dar m-am gandit ca e cald pt noi, lasand mai cald pt bebe si considerand ca dc ne invelim cu patura e prea frig. In seara asta am avut frisoane si ma simteam fierbinte si cand imi iau temperatura, soc... Am inteles ca pot lua paracetamol sa scada febra si apoi sa depistez de ce am facut febra: ar putea fi operatia, ca mai elimin un fir, dar nu am dureri, operatia pare ok, nu stiu insa ce o fi in interior (dar cand imi supura operatia aveam 37,2, acum nu supureaza si am 38,5... putin probabil sa fie de la asta) si, mi s-a spus, ca as putea avea sanii prea incarcati. Eu ii simt plini, dar nu ma dor... insa nu m-am muls niciodata. O sa experimentez in seara asta, sa vad dc poate fi de la asta. Mi s-a spus ca ar trebui sa o alaptez mai des noaptea (a dormit si 8 ore si 4-5 si se pare ca pe termen lung nu e bine deloc, voi ramane fara lapte, nestimuland constant secretia lactata).
Ce sfaturi imi mai dati si voi, dc ati patit ceva similar... Iau paracetamol, beau ceaiuri calde si cu lamaie cu miere sa transpir, pun sosete cu otet... ce sa mai fac? Multumesc anticipat pt orice raspuns!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Vasari spune:
Lorin, stateam foarte bine, chiar si dupa ce am aflat de retardul mare de crestere. Trecusem si de teama... acum, ca am aflat de streptococul B, iar stau rau. Joi ma intalnesc cu dr, abia am vorbit cu el la telefon, dar face-to-face voi intelege mai bine. In momentul asta as accepta si cezariana.
Tu acum ai inceput sa ai emotii? ;)) Mai verific odata bagajul si gata, nici nu ma mai gandesc.
Madalina, pupici Evelinei, sa treaca repede perioada asta si refacere rapida.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s39