Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
paula_m spune:
Am uitat sa urez La multi ani !!lui Sebastian si lui Stefan!!
Si felicitari pt cei 2 dintisori lui Sebastian!
Ilinca, eu cred sacul ca se poate folosi si la anul ca e mare, dar nu stiu daca mai stau copii cuminti in carucior!!!
Rody, ce program are Isa!. Ce ii faci? Invata-ne si pe noi...Al meu doarme bustean noaptea, dar ziua cate 1/2 de ora, cam de 2 ori pe zi.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta nu scriu dar si cand scriu nu ma mai opresc ieri am fost in Copou era gol parcul noi eram cam singurii nebuni pe acolo prima zapada din ce a mai ramas David doarme de la 16 Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
ce simpatica e Antonia cu ochelarii aia roz
de Larisa Ioana 24.06.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Rody, ce program are Isa!. Ce ii faci? Invata-ne si pe noi...Al meu doarme bustean noaptea, dar ziua cate 1/2 de ora, cam de 2 ori pe zi. |
fetelor, eu zic sa aveti rabdare pana fac delfinasii 5 luni... eu stiu?! ca la noi asa a fost, nu-mi dormea ziua deloc pana atunci... si racusor zice ca e mai bine dupa 5 luni... dar somnul bun de noapte il avem cam de pe la 3 luni... iar la nr de mese, tot peste 5 suntem: 5...6...7...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
Racusor help cum se administreaza Chamomile 9?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
giorgia23 spune:
Rody ce ma bucur ca aveti asa program de somn...macar unele sa doarma bine noaptea
Noi am fost azi afara si am stat 2 ore...am fost in piata ,am facut ceva cumparaturi,fata a stat f.linistita a si dormit deci in concluzie o plimbare reusita
Voi cand aveti de gand sa impodobiti bradul?...ca eu parca nu mai am rabdare...sunt mai ceva ca un copil
giorgia23 spune:
Denisa citire de la Racusor : chamomilla 9 CH pana la de 4 ori pe zi, cate 5 bulinute, ori i le dai cu lingurita cu putina apa direct in gurita, ori pui putina apa (5ml) intr-un biberon, le dizolvi si ii dai sa bea ...cu jumate de ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Denisa citire de la Racusor : chamomilla 9 CH pana la de 4 ori pe zi, cate 5 bulinute, ori i le dai cu lingurita cu putina apa direct in gurita, ori pui putina apa (5ml) intr-un biberon, le dizolvi si ii dai sa bea ...cu jumate de ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
merci
e indicat pt gingii,dureri colici etc?nu?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
ce simpatica e Antonia cu ochelarii aia roz Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
mie nu prea imi plac dar i-am luat pt ca sunt din silicon..poate sa-i calce si in picioare ca nu se rup pana sa-i avem pe astia a stricat vreo cateva perechi
am vazut pozele cu Larisa o scumpete
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
multumim de comentarii la poze si de complimente
Giorgia-eu as face bradul de acum abia astept...cred ca il fac pe 15 decembrie asa il fac de cand o am pe Antonia
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Voi cand aveti de gand sa impodobiti bradul?...ca eu parca nu mai am rabdare...sunt mai ceva ca un copil |
eu ma gandeam peste vreo 2 sapt, sa nu mi-l traga matul pe jos... dar Maria a zis ca vrea sa-l vada si mos Niculaie , asa ca sambata avem treaba... pana acum il facea Maria la ea in camera, eu le mai aranjam dupa, dar acum il punem iar in salon... sa vad pe unde am pus globurile... voi cand il impodobiti?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)