Prima Biblioteca publica Romaneasca din Canada
Raspunsuri - Pagina 5
arturicii spune:
Sunt onorata sa va spun ca Biblioteca Romaneasca din Canada are mai mult de 50 de Membri Fondatori:
http://bibliotecaromaneasca.org/membri-fondatori/
si lista ramane deschisa
Ioana & Arturicii'S
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Sunt onorata sa va spun ca Biblioteca Romaneasca din Canada are mai mult de 50 de Membri Fondatori: http://bibliotecaromaneasca.org/membri-fondatori/ si lista ramane deschisa Ioana & Arturicii'S |
Felicitari! La cat mai multe carti!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
arturicii spune:
citat din mesajul lui desprecopii De la Editura Gama am primit urmatorul mesaj: Revin cu rapsuns la solicitarea ta in ceea ce priveste Biblioteca Publica Romaneasca din Canada. Am discutat sambata cu directorul editurii, Diana Mocanu, si a fost de acord cu propunerea voastra: putem trimite cate un exemplar din cele mai frumoase si educative carti, care sa cultive spiritul si literatura romaneasca, cu conditia ca cheltuielile de expeditie sa fie suportate de partea voastra. deci, cum facem cu cartile? ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Editura Gama doneaza Bibliotecii Romanesti din Canada 245 de titluri.
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Pe langa Centrele voluntare de colectare din Bucuresti si Cluj avem de astazi si in Botosani!
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Va invit sa vedeti cine s-a mai alaturat Bibliotecii Romanesti in ultimele zile:
http://bibliotecaromaneasca.org/membri-fondatori/
Ioana & Arturicii'S
rall spune:
Foarte frumos, felicitari!
arturicii, trimite-mi te rog si mie un PM cu o adresa unde pot trimite carti
arturicii spune:
citat din mesajul lui rall Foarte frumos, felicitari! arturicii, trimite-mi te rog si mie un PM cu o adresa unde pot trimite carti |
multumim
Ioana & Arturicii'S
raluk16 spune:
Ce emotionant! Pot sa ma mandresc ca dupa ce am citit aici la voi cat sunteti de sufletiste eu am facut lobby la directorul Bibliotecii Judetene Maramures sa doneze?
Succes mai departe! Toata stima!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
adya spune:
[quote]citat din mesajul lui raluk16
Ce emotionant! Pot sa ma mandresc ca dupa ce am citit aici la voi cat sunteti de sufletiste eu am facut lobby la directorul Bibliotecii Judetene Maramures sa doneze?
Succes mai departe! Toata stima!
Ai reusit cu succes! Impresionant nr. de titluri pe care doreste sa-l doneze!
Felicitari Ralu!Ai fost mai convingatoare decat altii
Felicitari si voua initiatorilor si mult succes!
arturicii spune:
citat din mesajul lui raluk16 Ce emotionant! Pot sa ma mandresc ca dupa ce am citit aici la voi cat sunteti de sufletiste eu am facut lobby la directorul Bibliotecii Judetene Maramures sa doneze? Succes mai departe! Toata stima! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." |
Iti multumim tare mult!
Ma bucur pentru ca nu ai ramas in umbra.
Numarul mailurilor trimise de noi a trecut de o mie si, impreuna cu un lobby asa cum ai facut tu, sansele de reusita cresc simtitor.
Insa dupa cum se vede din donatia Bibliotecii Baia Mare, se pare ca tu ai facut un lobby inzecit!
Ioana & Arturicii'S