Aradence DC (155)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani romance dragi!
Noi azi suntem acasa, fac supa, aseara am facut taitei cu copiii. Si felul doi le fac pizza ca asta stiu sigur ca o mananca.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani de ziua Romaniei
Eu fac fasole cu ciolan azi. Ma gandesc la ea de cateva zile

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani tuturor romanilor, de aici si de peste hotare!

Mara are varicela , asteptam si la Dora si la Adi.
Eu sunt cobza de racita, imi curg ochii, nasul si ma doare capul. Si nu am voie sa iau niciun medicament. Asta e, beau pe ceaiuri cu miere si lamaie, mananc fructe si legume proaspete.
Eu tin post doar miercurea si vinerea iar azi m-am lasat pacalita de o bunicuta la piata cand am cuparat cas ca m-a pus sa gust, iar eu am uitat si am comis-o .

Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Revin cu o intrebare: pot face zona zoster asa repede, dupa 3 saptamani de la varicela?
Am citit pe net despre zona zoster si nu am gasit nimic in sensul asta.

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Revin cu o intrebare: pot face zona zoster asa repede, dupa 3 saptamani de la varicela?
Am citit pe net despre zona zoster si nu am gasit nimic in sensul asta.

Cristina, eu zic ca nu poti sa faci zona zoster asa repede dupa varicela, ii destul de puternica imunitatea. Virusul se poate reactiva cand imunitatea organismului scade.
Nici Adi n-a facut varicela in copilarie?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, ce imunitate puternica? La mine e zero. Nu, nici Adi nu a avut, asa ca avem ce face pana de sarbatori

Am citit despre zona zoster asta si cica debuteaza ca si gripa. Mie imi curge nasul non-stop, stranut, ochii imi lacrimeaza si am dureri de cap. Seamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Alina, ce imunitate puternica? La mine e zero. Nu, nici Adi nu a avut, asa ca avem ce face pana de sarbatori

Am citit despre zona zoster asta si cica debuteaza ca si gripa. Mie imi curge nasul non-stop, stranut, ochii imi lacrimeaza si am dureri de cap. Seamana?

Cristina, Ai imunitate dupa varicela, ai anticorpi. Stai linistita ca nu faci zona zoster acum.
Nu va speriati ca apar la ore asa mici...mi-am uitat calcu deschis si acum s-a trezit Ade ca vrea la baie, asa ca-l si inchid.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Cristina, nici eu nu cred ca faci Zona Zoster acum. Eu am avut si la mine nu a debutat ca o gripa, au aparut direct bubele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Asa am impresia ca e luni cu ziua ce a fost libera ieri .

Legat de poze nu stiu si acum nu am chef sa discut cu cine trebe, stiu ca au fost sterse cateva pe motiv ca nu prea aveau legatura cu concursul parca. Si mai fusesera cateva puse de proba, ca sa nu fie pagina goala si alea s-au retras cand s-au inscris deja cativa participanti.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioi fetelor, imi trebuie si mie chestii de fulg si pentru Iulia si pentru Vlad pentru serbari... Oare sa le fac eu? Nu prea am chef.. Pls help!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput