Aradence DC (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io-s in zona,ma pregatesc sa o tulesc in oras cu treburi.
Am vrut sa scriu aseara ca m-am delectat grozav cu pozele/filmele de la serbarea lui Alex al Ancai (mai ales ce se fatzaiau fetele la dansuri ) - dar cine a mai apucat de asta mic ?
Gata am fugiit!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Suntem suparate pe tine ca pleci azi sa te distrezi in Ungaria.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Da da, lasa ca si tu te chefuiesti si mai ca mine.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Aseara am fost la scoala la Dragos, au facut o mica serbare si o "cina" impreuna cu parintii. Am mancat pizza, prajituri, saratele...a fost o atmosfera super, am stat cateva ore.
Copiii si-au facut cadouri intre ei (mici atentii), nu stiu daca stiti jocul "Ingeras pentru X", am auzit ca se mai practica si la alte scoli. Am primit si noi cadouri din partea copiilor, lucruri facute de ei la scoala plus felictare.
Am facut multe poze, va pun diseara poate, acum sunt la lucru.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

- Flavia_ramona
- Monica70
- maria_rubi
- nico_26
- cristiana70
- ILDI25

Fetele, ne vedem maine la Expo de la 18 la 20. Multumesc. Abia astept sa va revad !!
Pentru ca nu pot sa nu ma gandesc si la restul fetelor, nu ramane in picioare si intalnirea dintre Craciun si Revelion??? Cu varianta ca fiecare sa aduca ceva...ce parere aveti???
Eu incep lucrul joi, asa ca voi intra mai rar...
Va doresc un weekend frumos si placut!!!

PS Si mi-e mi-e pofta de-un in fiert cu scortisoara !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Subiect nou AICI!.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput