Aradence DC (155)
Raspunsuri - Pagina 19
Somleac spune:
Anca pe langa ce au zis fetele eu i-as mai da 2 doze/zi de oscilococcinum. lasa-l naibii de antibiotic.
Anca (polgar) ce dulce a fost fulguletul. Las ca ne vedem noi cumva.
Ati fost la sanius? Noi nu ne mai gasim sania. Aseara am umblat ca disperata sa le fac rost de sanie la pitici. Spre disperarea lui Susu care a trebuit sa-i traga dupa aceea
Eu sunt lovita rau de sciatica, abia umblu, da nu ma las
Am cam terminat si cu cadourile de Craciun.
Alina unde o sa lucreze Cali? Ma bucur pentru el.
Noi totusi nu ne intalnim la un vinut?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Ioi ce mi-ar placea un vin fiert...da' cum ajung io acasa dup-aia?
Si eu la ai mei am cam incheiat cu cadourile, desi ma mai gandesc inca... Mai trebuie sa cumpar cate ceva pt. altii copii din jur.
Nici noi n-avem sanie, ca de cate ori am vrut sa cumpar a zis Teo ca le face el una... Musai sa cumpar una, ce recomandati? De brazi stiti ceva preturi si pe unde sunt?
Cristina70, la Obi sunt brazi? Si cam ce preturi au?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Ada, noi anul trecut de la Obi am luat brad la munca si erau cu duiumul, de toate marimile si toate formele.
Anca, ce dulce e Alex. Abia asteptam si noi serbarea.
Si io as bea un vin fiert, da nu prea mai am cand, azi is ocupata, maine am nevoie de ceva timp liber si vineri plec, sambata la ziua Elenei si iaca asa is pline zilele.
Vineri Bogdi merge pt prima data la karate, sper din suflet sa-i placa. Imi pare rau doar ca eu nu voi fi aici vineri, cand merge prima data . Il duce mami. La generala 21 unde invata Lisa merge si a zis nenea ala ca il ia si pe el, chiar daca e cam mic, dar mai are un baiat de 5 ani, poate ca o sa fie ok asa.
Noi ascultam colinzi, avem beculete in geam si un ornament de Craciun cu lumanari parfumate pe masa .
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
alinamoro spune:
Mihaaaaa, sania voastra ii la noi in garaj, a gasit-o Calin cautand-o pe-a noastra. Ti-am scris acum un sms ca nu cumva sa cumperi maine sanie. Nu stiam azi cand am vorbit la telefon.
(io acum am intrat putin pe forum)
A ramas la noi de cand am fost la ziua lui Victor (langa Moneasa), n-a mai incaput la voi in masina.
AncaP, tare scump fulgusorul tau! Unele filmulete nu s-au deschis, nici cel cu poezia lui Alex, mai incerc maine.
Merg la culcare...noapte buna!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Cafea calda pentru toata lumea.
Alina , m-a sunat Cali aseara sa-mi spuna de sanie. Numai la voi nu m-am gandit ca e.Oricum le-am cumparat ieri una ca de anul trecut am stabilit ca ne mai trebuie o sanie . E prea mare aglomeratie pe cm patrat de saniuta.
Wow ce ne-am mai saniat aseara. Noroc cu Daria ca m-a ajutat sa-i trag pe pitici, ca eu cu sciatica mea eram ca martoaga lui Fefeleaga. Am ramas insa cu un gust amar. Adica cu 2. Astia cu autostrada lor ne-au distrus derdelusurile. Si 2 n-am vazut copii afara. La un moment dat mi s-a parut ca sunt in filmele alea fiction, parca numai eu vedeam ca ninge.Am colindat toata Alfa si n-am vazut tipenie de prunc cu sania sau la bulgareala.
Ada, Iulia are in clasa o fetita Irina?
Na o zi fierbinte va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ancapolgar spune:
Alina, la mine se deschid toate filmuletele doar ca trebuie sa astepti putin si au schimbat astia putin siteul, intai pui cursorul pe imagine pana iti arata si codurile de sub ea si apoi dai click pe filmulet.
anca16 spune:
Fetelor, nu aveti careva de vanzare sau unde pot gasi aparatori de pat groase...eu am luat din Jackson un set, dar e subtire si acum Razvan se tot invarte in pat si alea nu tin nimic, asa ca se mai loveste.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
adablackcat spune:
Miha, nu stiu... O intreb pe Iulia azi, desi fiica-mea ii asa de aeriana ca nici acum nu stie cum ii cheama pe toti din clasa ei, n-o intereseaza.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
DianaArad spune:
Anca, incearca la bebe design in galeria real; au si site. Eu de la ei am si pot sa spun ca sunt mai groase decat cele din jackson.
flavia ramona spune:
Unde ati disparut toate???
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)