Aradence DC (155)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Mersi Alina, la fel mi-a zis si dr mea de familie, sa nu ma arunc la amoxicilina daca nu are febra. Mi-a mai dat Aerius sirop ( ?...dubii si aici, pe prospect scrie de la 1 an) si ceva picaturi pt nas preparate in farmacie din ser fiziologic, polidin si mai ceva ce nu pricep.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANCA si eu zic ca nu ii dai amoxicilina daca nu are febra.A mea le prescrie intotdeauana si antibiotic,dar in general "de rezerva",sa avem in caz ca e nevoie (febra mare care nu scade dupa o zi doua-trei de nurofen / panadol) Sper sa se faca bine pana in we de ziua Elenei.Ai grija cu Eurespalul,de ex. Tudor a facut un picut de alergie de la ceva de tuse cand avea cateva luni (nu grav,doar ceva bubite pe burtica).Nu mai tin minte exact,dar parca Eurespaul era.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Mersi Alina, la fel mi-a zis si dr mea de familie, sa nu ma arunc la amoxicilina daca nu are febra. Mi-a mai dat Aerius sirop ( ?...dubii si aici, pe prospect scrie de la 1 an) si ceva picaturi pt nas preparate in farmacie din ser fiziologic, polidin si mai ceva ce nu pricep.

poti ajuta si tu

Aerius e un antialergic, le mai dadeam si eu copiilor cand erau raciti, amelioreaza simptomele racelii (stranut, rinoree...). Picaturi de nas foarte bune sunt Colargol (au culoare maro), se prepara in farmacii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, m-am uitat, 32 de lei a fost Tonotilul.

Anca, nici eu nu i-as da antibiotic. Eu nu-i dadeam nici la febra decat daca nu scadea nicicum. Daca era doar febra, acceptabila, care scadea la antitermice, putini muci si fara alte simptome nu-i dadeam. Nici nu mai tin minte, dar antibiotic cred ca nu a vazut pana dupa 1 an si ceva, daca nu chiar 2. Tu stii cel mai bine, ca tu il vezi si il cunosti cum reactioneaza.

Ma doare capul de numa ca mi-au venit "musafirii".

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello! Aici e albumul de la serbare:
http://s642.photobucket.com/albums/uu142/ancapolgar/Serbare%20Alex-Craciun%202010/#!cpZZ1QQtppZZ12

Nu l-am dus azi pe Alex la gradi ca tuseste destul de rau si acum ca am trecut cu bine de serbare nu prea vreau sa il chinui, mai bine sa isi mai revina sa se poata juca in zapada ca isi doreste mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata, gat si cafeaua! Poftiti!
Anca, ti-am vazut fulgusorul, foarte dulce! Noi azi avem serbare la gradi, tot fulgusor.
Moni, ce colanti vrei? Eu am cateva perechi ce i-au ramas mici Iuliei, drept ii ca pot sa i dau mult si bine asa..ca 3/4, ca e la fel de slaba..
Anca16, si eu sunt de parere ca nu are rost antibioticul acum.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Ada, multumim, mult succes si voua!
Miha, sa vedem cum ne intalnim sa iti inapoiez pelerina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri, nu i-am dat antibiotic si deocamdata e bine, nu a facut febra, e vesel. Cu mucii sta mai rau, i-am dat picaturile prescrise si pt tuse putin Stodal...sa vedem. Am luat si batista bebelusului, ca pompita de la Nuk nu m-a ajutat...in plus, s-a cam speriat Razvan, acum cand am ceva in mana si duc spre fata lui se agita rau...abia pot sa-i pun picaturile.

poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA pai colanti lungi imi trebuiau ,marimea 110 cat poarta ea acum.Asa cum zici are si ea doua perechi mici pe care le poarta vara pe post de pantaloni 3/4. Daca ii mai poarta Iulia asa da-i pace ca am gasit in bazar la una in album,sunt noi ,cam scumpi ei dar ce naiba sa fac daca asa e moda Eventual dupa ce nu ii mai poate purta defel,nu ma uita .Ca nu cred ca trece moda asta prea curand

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, ti-am dat PM. Ne vedem sambata la ziua Elenei.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput