Aradence DC (155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha la Obor.Sunt la 5,10,20Ron .Duminica am fost si noi si le-am luat copiilor salopete si manusi.Am gasi noi cu 5 Ron pt amandoi si nu am rascolit piata.Am defilat si unde am vazut gramada de manusi si fulare am cautat nitel.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia fu scump Tonotilul? Mda, cam aceleasi senzatii le-am trait si eu,nu stiam daca sa ma bucur sau nu .Cred ca raman cu .
Alina ce au crescut copiii... Ce frumoase costume au avut la serbare.Ade seamana mult cu Calin.
X-Ray nasol cu Eli.
Ducky multumim de invitatie dar sambata avem si noi chef.

Na, m-a pus si pe mine necuratul sa ies cu piticii sambata la sfat si am ajuns exact cand fulguia si viscolea de l-am aranjat pe Serban.S-a mucit, a facut conjunctivita si inceput de otita.Asa ca ieri m-am culcat fortat la 22.30 ,pt ca se tot trezea dupa ce plecam de langa el si neterminandu-mi treburile la 3 m-am trezit sa le rezolv.Corectam lucrari.parcam eram iar la faculta si invatam noaptea.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ati auzit/vazut ce accident a fost in Micalaca? Brrrr!
http://www.aradon.ro/accident-mortal-in-micalaca/news-20101213-09063346

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alinush, super pozele, ai niste copilasi tare dulci! Foarte frumosi au fost copiii si la sceneta.
Noi azi avem marele eveniment, am emotii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata,
in loc de cafea va servesc cu o sampanie ca am o stare euforica.

fara un motiv anume.

Carmen ai grija numa sa nu te razbuni pe note. Am fost si eu duminica pe Obor dar n-am gasit. Dariei ii trebuie deja marimi pentru adulti, si alea erau naspete. Ce e ala tonotil????????

Alina super pozele. Ce draguta a fost Ade. Doamne ce frumoasa e perioada asta cu serbari. Am si eu niste sertare pline ok, nu vii sa mi le rezolvi?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Carmen, nu mai stiu exact cat a fost separat Tonotilul ca impreuna cu Osteocare si o cutie de VitC am dat 60 lei. Deci nu exagerat de scump cred.

Miha, Tonotilul e un medicament ce mi la recomandat doctorita Corciu pt Bogdi. Ii dau jumatate de doza timp de 10 zile, atat. Cealalta jumatate o iau eu .
Nu stiu unde gasesti manusi in afara de locurile zise de fete.

Alina, ce dulci is copii, foarte frumos costumati.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Multumim pt. aprecieri!
Serbarea a fost foarte reusita, parca fiecare serbare e tot mai frumoasa si emotionanta.

Miha, vin sa-ti fac curatenie in sertare daca ma lasi sa arunc 80% din ce gasesc, asa am facut la mine.

AncaP, succes azi la serbare. Asteptam pozeee!

Carmen, in ultimul timp toti zic ca seamana Ade cu Calin, cand era mica ziceau ca seamana cu mine.

Fetelor, stiti unde gasesc caciuli sau sepci pentru mine (dragute si ieftine )? Musai sa-mi cumpar ceva ca mor de frig, sunt baba de-acum.

Am uitat sa va spun ca din 3 ianuarie incepe "distractia" pentru mine. Calin incepe lucrul si va trebui sa iau eu pruncii de la scoala si gradi. Cu Dragos e simplu ca fac 5 minute pe jos, dar cu Ade e problema. Tramvaie nu circula pe-acolo ca-i santier cine stie pana cand si habar n-am cum o sa ajung pe Romanilor in afara de taxi. Dimineata e ok, ne duce el pe toti.

No va las ca mai am treaba, sunt la lucru.

A, am uitat sa va zic ca azi m-a vizitat Anca16, mi-a adus ce-am cumparat de la bazar. Ma bucur ca ne-am cunoscut. E foarte tinerica.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Io nu mai pot intra pe unele site-uri de poze, ne-au restrictionat cei de la Buc anumite site-uri. Bine ca mi-a ramas forumul, ca alftel...
Alina, eu am majoritatea gecilor cu gluga, e nasol cand am paltonul, ca atunci n-am nik in cap. Noroc ca nu circul decat cativa metri zilnic prin frig!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetele, eu sunt responsabila cu intrebarile, ca de obicei. Razvan tuseste si-i curge nasu si stranuta, febra nu, dar totusi am fost cu el la pediatra - eu vroiam sa o chem acasa dar ea a zis ca nu poate dupa program, caci are femeie la curatenie ( nu conteaza ca in vreme ce-l consulta pe el a venit un domn cu cheile, pasa-mi-te el era cel care o supraveghea si a terminat)..in fine, cica Razvan are rino-faringita...printre altele mi-a dat amoxicilina....nu e prea mic pt asa medicament???

Alina multumesc si eu, esti o draguta. Sper ca incet incet o sa va cunosc pe toate

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Anca16, eu zic sa nu-i dai Amoxicilina daca nu face febra.
Eu i-as pune spray cu apa de mare in nasuc, aspirat mucii, Paracetamol (sau Panadol) eventual alternativ cu Nurofen. Pentru tuse poti sa-i dai Eurespal. Parerea mea...
Ce ti-a mai scris in afara de antibiotic?

Mergi la inceput