Aradence DC (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

X-ray imi pare rau de Eli saracuta ,chiar nu stiu ce-ati mai putea face,e greu ,poate creste si trece si perioada asta mai nasoala.
Gabi mai mergi cu Tudor la logo? Ce faini ca te petreci .
Ducky acceptam si noi invitatia in cazul in care mai e valabila .

O seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, poate vreuna dintre voi stie sa imi spuna daca, atunci cand te suna cineva cu numar privat/ascuns, numarul se vede daca scoti desfasuratorul....si daca ramane in telefon la apeluri sau nu il memoreaza telefonul. E vb de abonament orange. Multumsc

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

XRay, sanatate Elisei...O, Doamne, mult ati patimit si voi cu racelile...
Cristina, ma bucur pt vestile bune...
Ducky, multumim pt invitatie, nu stiu inca sigur daca putem veni...Traistuta nu am...
Ada, am inteles ca Iulia are colegi noi...Faceti serbare? Noi nu...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

X-ray, , imi pare atat derau ca nu reusiti sa scapati de problemele astea de sanatatee. Te pup.

Ildi, noi venim cu toata placerea, dupa cum se vede suntem tare umblareti. Bogdi parca e facut pe drum, in fiecare zi ma intreaba unde mergem, ii place tare mult sa mearga pe ulita. Adevarul e ca asa sunt si eu, deci ... are pe cine semana .

Anca, nu ai cum sa afli cine te suna, decat daca ti-e pus telefonul sub urmarire si asta nu o poate face politia decat cu hotarare judecatoreasca. Cel putin asa era acum cativa ani. Operatorul de telefonie nu-ti va da astfel de informatii.

Deci sa vedeti freza mea acum. sau mai bine zic culoare, culorile. Deci sunt roscata cu suvite mai blondute

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

X-ray, , imi pare atat derau ca nu reusiti sa scapati de problemele astea de sanatatee. Te pup.

Ildi, noi venim cu toata placerea, dupa cum se vede suntem tare umblareti. Bogdi parca e facut pe drum, in fiecare zi ma intreaba unde mergem, ii place tare mult sa mearga pe ulita. Adevarul e ca asa sunt si eu, deci ... are pe cine semana .

Anca, nu ai cum sa afli cine te suna, decat daca ti-e pus telefonul sub urmarire si asta nu o poate face politia decat cu hotarare judecatoreasca. Cel putin asa era acum cativa ani. Operatorul de telefonie nu-ti va da astfel de informatii.

Deci sa vedeti freza mea acum. sau mai bine zic culoare, culorile. Deci sunt roscata cu suvite mai blondute

Deci pe un desfasurator nu se vad decat apelurile efectuate?? Foarte fain atunci...mersi flavia

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ANCA, iti confirm si eu scrisele Flaviei, am avut o perioada in care primeam zeci de telefoane ascunse, si zi si noapte . Fara hotarare judecatoreasca nu faci nimic.

Ma duc sa curat zapada la strada si masina, dupa 12 ar trebui sa decolez spre servici. Am o tragere de inima pe vremea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Deci, pana acum am primit confirmare pentru petrecerea Elenei de la Expo de sambata, 18.12, de la ora 18 de la
- Flavia_ramona
- Monica70
- maria_rubi
- nico_26
- cristiana70
- ILDI25
Mai astept confirmari de da sau nu de la restul. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi am iesit la zapada azi pana n-a apucat sa se topeasca: http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-12-12/11:38:35

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

eu nu mai apuc sa intru nici sa citesc dar mai sa scriu. Am un program infernal, intr-o continua alergatura, iar seara cad ca eroii la Plevna.

Moni am terminat cursul de inot. Urmatorul va incepe undeva prin 10 ianuarie. Sunt super incantata, Matia deja inoata singur un bazin intreg. Bine ca inoata ca si cum s-ar ineca, dar pana la urma ajunge la mal. Poate veniti si voi din ianuarie.

Ducky noi nu putem veni, multumim de invitatie, dar avem serbare la pitici.

Xray chiar imi pare rau de voi. Nici nu stiu ce sa mai zic, decat multa sanatate.

Si noi am fost aseara si azi noapte la zapada. Pacat ca se topeste

Nu mai pot de Vic , e la mine in brate si tot imi stinge monitorul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sara buna,

Am hoinarit zilele astea. Vineri seara a dormit o prietena la mine si ieri ne-am plimbat prin magazine, am obosit de atata plimbat.
Azi am fost la ziua unei fetite in mall si m-am enervat de cat am cautat loc de parcare. Am vazut-o pe X-ray cu sotul si dulcea de Eli. Am fost pe fuga asa ca nu am stat mult la povesti ... nu te-ai suparat Alina, nu?

Diana, am vazut ca m-ai sunat abia acum 5 minute. Vorbim maine.

Aaaa, m-am vopsit mai roscata si am suvite blonde .

Mergi la inceput