Aradence DC (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Miha, a ajuns pelerina la noi, multumim frumos!
Flavia, ce fain ca ai coafor propriu. Tare harnica Dienutza ta, Moni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Lup, bai pisi da chiar lup am ajuns ?

Da da, macar nu m-a taxat Diana, ca Moni m-a avertizat ca Diana percepe tarif de 1 lei pe coafat.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Io-s la lucru inca.
Maine avem serbare si apoi mergem la Bihor ca taiem porcul. Eu cu Ade vom merge cu autobusul (in premiera) dupa masa, Calin cu Dragos merg dimineata, ei merg la munca, nu numai la masa.

Moni, ce coafeza priceputa ai!

Ada, a ajuns pachetelul la mine, a trecut Calin pe la Flavia. Mersi de bonus!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salutare!
Ducky , nu pot promite inca, dar incercam sa venim si noi la ziua Elenei in 18!
Eu toata saptamana mi-am cautat telefonul, ca l-am pierdut duminica si pe el si telecomanda, si l-am cautat , toata casa am intors-o cu susul in jos, si in papucii copiilor l-am cautat si abia astazi l-am gasit, si pe el si telecomanda, in cortul copiilor care era impachetat!
Si noi tot din chef in chef o tinem in lunile noiembrie, decembrie, ianuarie;daca stau bine sa ma gandesc chiar de la inceputul lunii octombrie ca-i ziua unei prietene si a soacrei!

Alina distractie placuta la Bihor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salutare la toata lumea de pe aici, sper ca sunteti bine si sanatosi cu totii. Eu am fost libera azi, in discreta recuperare dupa petrecerea de sfarsit de an unde a fost cam tot magazinul iar lumea s-a simtit tare bine. Pacat ca nu a fost insa perfect, unul dintre colegii nostri a avut ieri un accident.

Azi am avut probleme serioase cu David care s-a constipat atat de urat incat am fugit in oras sa cumpar pompita ca sa-i fac clisma. Nu e frumos dar s-a rezolvat problema, insa realizez ca trebuie sa umblu la regimul lui alimentar prea sarac in lactate si fibre. Mi se rupea inima de el cand il vedeam cum se plange ca-l doare burtica si am preferat sa fac acest lucru eu acasa decat sa-l stresez suplimentar cu spital, medici si asistente. A trebuit sa-i promit la a doua doza ca azi facem bradul, asa ca la noi bradul sade deja frumos impodobit in sufragerie.

N-ati mai scris nimic de intalnire, cred ca n-o mai fi nimic de aici in acest an, dar inca mai sper.

FLAVIA, acum imi spui fata draga la ce salon mergi tu acolo si doar pe un leu, bine ca eu dau caruta de bani pe vopsit si tuns .

DUCKY, venim si noi la ziua Elenei, scrie-ne acolo pe lista. Traista nu am de nici un fel, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut! Nu m-ai dat disparuta?
Am avut ceva "jerme" in calculator. De 3 zile tot scanez cu programe antivirus, dar tot nu am scapat de problema. Azi am aflat ca de fapt e spireware si nu ii dadusem vaccinul bun. Trebuie sa ma scanez o daca ca 2 "spioni" nu mi i-a anihilat.
Ducky nu am traista, din pacate... La ziua Elenei inca nu stiu sa iti spun sigur daca putem veni.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ducky, tu intrebai de traistuta? Mara are ceva ca un saculet negru cusut cu motive populare, se strange la gat cu o ata. Daca nu o strangem la gat arata ca o traistuta, doar ata aia ii mai trebuie, pe care o putem impleti din ceva ata de tricotat. Iti trimit nr. meu de tel pe PM, daca ti-l trebuie.

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Servus dragelor, haideti la o apoi sa ne apucam de treaba. Eu am de spalat ferestrele ca sa lipesc ornamentele, de aspirat, de pus o masina de spalat si de calcat o gramada de haine spalate de ieri. Afara e destul de frig, dar am treaba si prin curte, sa aduc cateva plante in pivnita, sa car lemne si tot d-astea. Tare am chef de lucru astazi, ma apuc pana nu se pierde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare si unsincer la multi ani tuturor sarbatoritilor zilelor trecute!
noi dupa cum ati putea banui iar am fost dati peste cap cu eli.dupa pneumonie a reusit sa mai faca o viroza cu muci si acum se chinuie sa incheie iar o bronsita...dupa ce am discutat si cu pneumologul i-am recoltat joi analize pentru alergii si teste de imunitate.e prea mult...din septembrie pana acum 11 viroze din care 2 cu muci o pneumonie si restul bronsite...in fine nu stiu ce dracu sa mai facem,sa-i mai dam.asta e bine si asa Doamne fereste puteau fi altele mult mai rele.in rest mare smechera a tot stiutoare....
pupici tuturor!

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Saluti

Dau si eu un semn sa nu uitati de mine .
Am disparut pe motiv ca nu prea am ce scrie ,nici de citit n-am citit ,mai pe scurt sunt fara chef de tot si de toate. Acum am ajuns sa recuperez si ca de obicei am uitat jumate din ce-am citit .
David o sa aibe serbarea luni ,au facut si poze si sunt faine ,doar ca acum am ceva emotii ca de joi s-a simtit cam rau a facut diaree si a vomitat la gradi, habar n-am de la ce si sper sa-si revina pana luni ca tare rau mi-ar parea sa ratam serbarea. Acum e mai bine ,il tin la regim , probabil a fost doar o simpla indigestie.
lA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN PERIOADA MEA DE ABSENTA .
Felicitari Miha pt "papusica "ta e cam expirata vestea ,dar avand in vedere ca eu acum am aflat-o pt mine e super proaspata . Ma bucur mult ,tu cred ca nu-ti mai incapi in piele .
Diana r s-au cam incurcat planurile voastre ,dar asa macar faceti sarbatrile acasa si copiii serbarile la gradi si de la anul o viata noua .
Flavia la Corciu ai fost cu Bogdi?Cand ai chef de o schimbare de look te asteptam si pe la noi ,am si eu acasa o coafeza si macar asa ne vedem si noi ,ca cu intalnirile cam greu.
Maria-rubi ai facut tortul ala din reclama? .Arata bine dar aveai de lucru cu el .Ma bucur ca esti bine si in legatura cu pensionarea inaiteaza actele ,lasa mustrarile de costiinta pt altii care fura si pot dormi linistiti ,la tine chiar nu e cazul .

Mergi la inceput