FIV285

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

[quote]citat din mesajul lui amzulica

Alina - gynipral iei doar daca iti spune medicul si asta numai sinumai in caz de contractii dese, dureroase si care nu se rezolva cu no-spa, magne etc. Gynipralul este ca medicament f. "tare" si da si tahicardie asa ca nu e de jucat cu el. Poate ai noroc si nu-ti trebuie, uite eu nu am avut nevoie, in afara de contractiile Braxton care sunt normale in sarcina nu am avut alte contractii. Despre cerclaj ... daca este monitorizat colul bine si este perfect inchis nu trebuie. Eu am cerut asta dr. si mi-a spus calr, facem daca trebuie, daca colul este perfect inchis nu vad rostul. Pentru ca in caz de contractii puternice si daca lui bebe nu-i este bine oricum trebuie desfacut cerclajul pentru ca poate fi periculos. Asa ca tu decizi, vezi mai bine cum stai cu colul si daca stai bine mergi si pe monitorizare cu alt medic in paralel.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009

Amzulica eu am pierdut sarcina la 19 saptamani tocmai din cauza colului, care s-a deschis complet fara ca eu sa am nici cel mai mic semn.
Am ajuns la spital cu punga amniotica bomband in vagin....asa ca de data asta voi sufla si in iaurt.
Mi-e asa de frica de colul asta pacatos ca nici nu vreau sa fac analizele (papanicolau,culturi din col etc) recomandate de medicul meu,voi face numai cele de sange si urina.
Pupici tuturor !

Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

IoanaAndrei felicitarisa ai o sarcina usoara si la termen

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinionista spune:

felicitari tuturor gravidutelor de pe forum. marturisesc faptul ca nu am mai intrat de mult, din cauza faptului ca am ramas cu moralul la pamant din cauza unui FIV nereusit. acum strang bani pt al doilea, in ianuarie o sa incep cu analizele. am vazut ca multe dintre voi ati facut AMH si Inhibina B .cat au costat si cat de repede ati avut rezultatele? as vrea ca la acest fiv sa am toate analizele, cu toate ca ma gandesc ca la nereusita primului a contribuit si un fibrom descoperit exact in ziua in care am inceput protocolul de stimulare. Voi ce credeti? Mis-a recomandat laboratorul Bios din Bucuresti. daca stie cineva ce tarife au, va rog sa le postati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

ioana...felicitari mamicuto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui IoanaAndrei

Buna dragele mele
sunt in extaz si nu-mi vine sa cred, am facut un test de urina si au iesit clar, indubitail, II
Maine ma duc la testul de sange.
Legat de AMH, am vazut ca aveti dubii, nu stiu daca trebuie sa va impiedicati de el, eu l-am avut 6 si dr se astepta la o super stimulare insa nu am avut decat 5 ovocite cu soar 2 foliculi. tratament puregon + menopur.
va imbratisez
Ioana

Ioana felicitari Cred ca ai vrut sa zici 5 foliculi si doar 2 ovocite, da? Unde ai facut FIV-ul?

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Alina - scuze n-am stiut ca asta a fost motivul. In cazul asta clar ceri cerclaj cat de curand posibil. Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioana: Felicitari!!! Cu ce echipa ai facut FIV-ul?
Ghinionista: Pentru preturi poti intra pe site-ul lor; sunt seriosi...si noi am facut la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

fetelor....cam liniste pe aici,ma plictisesc.
Ioana felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos.
fetele si sa auzim de bine.

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

danilela asa zic si eu..nu prea mai au chef fetele de vorba..sau nu mai au timp
eu de la 1 dec am intrat in prenatal

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Bravo,sa profiti din plin.