FIV285
Raspunsuri - Pagina 2
dandanutz spune:
buna fetele pe toate
am 5 FIOLE DE MENOGON si 3 FIOLE DECAPEPTYL le donez cu placere cine are nevoie astept PM
ALINAOPREA spune:
Fetelor, credeti ca e ok sa fac in timpul sarcinii papanicolau,culturi din col etc,avand diagnostic de col incontinent,dupa pierderea de sarcina din trim II ?
Am o lista cu analize de facut si mi-e cam frica sa mi se umble pe acolo.......voi ce ma sfatuiti?
Pupici tuturor !
Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
rubia spune:
Alina eu nu am facut pe timpul sarcinii Papanicolau pt ca il aveam facut exact in luna in care am inceput FIV-ul si dr a zis ca ajunge si mai bine sa nu umblam pe acolo avand in vedere ca am ramas insarcinata la 5 luni dupa chiuretajul pe care mi-l facusera.Asta este cel mai mare lucru pt care am sa-i multumesc Prof Marinescu,adica in momentul cand a fost nevoie de chiuretaj mi-a dat niste pastile si am asteptat deschiderea colului avand dureri mari,mi-a zis ca sunt ceva de genul dureri de la nastere.Am asteptat o noapte cu durerile astea tocmai in ideea sa nu am probleme cu colul la urmatoarele sarcini.Si totul a fost OK.
Eu as zice sa nu,desi sunt multe fete care ar zice ca sa ne comportam normal ca la celelalte fete care fac de ce nu se intampla nimic(asa mi s-a zis mie atunci)dar eu n-am vrut sa rsic nimic.Papanicolau o sa-l fac la 6 luni dupa nastere.
Sper ca am fost coerenta;pt mine trezitul de dimineata fara sa beau cafeaua de rigoare ma termina.
EDIT:
Mai ales cu diagnosticul tau de col incontinent te sfatuiesc sa nu faci.
mirimir spune:
ALINA Felicitari!
M-am bucurat foarte mult pentru tine.Nu prea am timp, asa ca va citesc din cand in cand.Sarcina usoara si nastere la termen.Eu am facut cerclaj preventiv in saptamana 16 si am luat gynipral pana la nastere.Multa sanatate.
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirimir ALINA Felicitari! M-am bucurat foarte mult pentru tine.Nu prea am timp, asa ca va citesc din cand in cand.Sarcina usoara si nastere la termen.Eu am facut cerclaj preventiv in saptamana 16 si am luat gynipral pana la nastere.Multa sanatate. |
Asa am stabilit si eu impreuna cu medicul meu,voi face cerclaj profilactic dupa morfologia de trim I de la 14 saptamani.
Despre Gynipral nu mi-a spus nimic deocamdata.
Te pup cu drag
Alina 6+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
uxaa spune:
Am fost si noi la o prima consultatie in vederea fiv-ului la dr marinescu si m-a luat asa de repede incat nu m-am dezmeticit inca...trebuie sa completam cu analizele uzuale si serologia hiv si hepatita plus repetarea spermogramei la giulesti apoi ne-a spus ca ne vedem in ziua 21 a cm din ianuarie...asta inseamna ca vom incepe atunci cu medicatia pt fiv?si daca ziua 21 a cm pica in week-end ce se intampla? pentru spermograma se face programare?la acelasi nr de telefon?cam multe intrebari dar asta este...multumesc anticipat fetelor...
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uxaa Am fost si noi la o prima consultatie in vederea fiv-ului la dr marinescu si m-a luat asa de repede incat nu m-am dezmeticit inca...trebuie sa completam cu analizele uzuale si serologia hiv si hepatita plus repetarea spermogramei la giulesti apoi ne-a spus ca ne vedem in ziua 21 a cm din ianuarie...asta inseamna ca vom incepe atunci cu medicatia pt fiv?si daca ziua 21 a cm pica in week-end ce se intampla? pentru spermograma se face programare?la acelasi nr de telefon?cam multe intrebari dar asta este...multumesc anticipat fetelor... |
pai suni in prima zi de CM ca sa te programezi la d-na Geta nu? Si-ti spune dansa cand vii ... Pentru spermograma te programezi la alt nr. de tel. la dr. Moisa.
amzulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ALINAOPREA
Asa am stabilit si eu impreuna cu medicul meu,voi face cerclaj profilactic dupa morfologia de trim I de la 14 saptamani. Despre Gynipral nu mi-a spus nimic deocamdata. Te pup cu drag Alina 6+ Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani |
Alina - gynipral iei doar daca iti spune medicul si asta numai sinumai in caz de contractii dese, dureroase si care nu se rezolva cu no-spa, magne etc. Gynipralul este ca medicament f. "tare" si da si tahicardie asa ca nu e de jucat cu el. Poate ai noroc si nu-ti trebuie, uite eu nu am avut nevoie, in afara de contractiile Braxton care sunt normale in sarcina nu am avut alte contractii. Despre cerclaj ... daca este monitorizat colul bine si este perfect inchis nu trebuie. Eu am cerut asta dr. si mi-a spus calr, facem daca trebuie, daca colul este perfect inchis nu vad rostul. Pentru ca in caz de contractii puternice si daca lui bebe nu-i este bine oricum trebuie desfacut cerclajul pentru ca poate fi periculos. Asa ca tu decizi, vezi mai bine cum stai cu colul si daca stai bine mergi si pe monitorizare cu alt medic in paralel.
IoanaAndrei spune:
Buna dragele mele
sunt in extaz si nu-mi vine sa cred, am facut un test de urina si au iesit clar, indubitail, II
Maine ma duc la testul de sange.
Legat de AMH, am vazut ca aveti dubii, nu stiu daca trebuie sa va impiedicati de el, eu l-am avut 6 si dr se astepta la o super stimulare insa nu am avut decat 5 ovocite cu soar 2 foliculi. tratament puregon + menopur.
va imbratisez
Ioana