Prietene la bine si la greu - 82

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

telefoanele sunt ascultate demult, ati uitat ca e data lege

se pp. ca sunt ascultate cu mandat..chiar asa importanta nu ma vaz sa munceasca astia pt un mandat

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Ruxi!

La multi ani,Raluca!

La multi ani,Eva!
La multi ani,DRagos!

Sa cresteti mari si sanatos,sa fiti mereu mandria si bucuria parintilor vostri,si sa aveti parte de multe impliniri si fericire!

La multi ani fericiti tuturor celor ce poarta numele Andrei/Andreea!

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari tuturor

multumim mult de urari, sunt atat de emotionata ca mucosii fac un an ca nici nu stiu ce sa mai zic...

totusi urez un sincer La multi ani pt Ruxi,Raluca si pentru toti ce-si sarbatoresc azi onomastica...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ruxi, Raluca, Dragos, Eva
Sa cresteti mari si sanatosi

Madam K si eu am vazut mesajele de pe forum de aici. Nu te-am recunoscut si acum incercam sa-mi dau seama de unde ti-au luat numele. Am vazut mesajul de la ari. Scriu nebolduit intentionat

Asta cu intorsul la munca ma da peste cap cu totul. In cazul meu, e o fata pe postul meu angajata. daca eu ma intorc ea ramane pe drumuri... ca alt postr nu are de unde lua acum. Cu Mihnea nu stiu ce voi face. Din cat a ramas salariul meu la catedra... nu pot plati nici bona. Nu mai spun ca , in invatamantul de stat, daca vrei sa fii corect cu parintii esti incorect cu familia ta. Daca nu ceri bani parintilor pentru ca in clasa sa mearga treaba, atunci duci de acasa tu... ce bani sa mai duc. Nu luam mult pana acum... undeva la 1200 ca aveam o groaza de responsabilitati suplimentare fata de ceilalti colegi si numai nu imi mutasem patul in scoala, dar acu m-as intoarce la 700-750 de lei. Asta inseamna NIMIC

Incerc sa nu ma supar inutil, om vedea.... dar daca ma intorc la catedra.... exclud definitiv bb2 si , devine un MUST sa-mi schimb locul de munca.... la banii astia nu merita stresul... si eu nu pot merge la munca sa am de unde ma intoarce.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

tocamai mi-a fost citit mesajul la tv. merg sa ma "culc"

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Am dat o raita la stiri, mi se pare in ceata povestea, in sensul ca nu exista majoritate pentru votarea ei. Eu zic sa nu va agitati pana nu devine clara povestea, doar eventual sa va ganditi la posibilitati. Daca nu exista majoritate, nu pot face lege, trebuie sa faca ordonanta de urgenta, care din pacate se poate aplica retroactiv. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Mihai Morar: "Concediul de maternitate se reduce la 1 an. Mamelor din tara-ntreaga, e timpul sa lansati arma chimica! Ce-ar fi daca in fata Palatului Victoria s-ar aduna 10.000 de mame care sa arunce fiecare cate un Pampers cu topping peste gard...?!?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu zic ca e bine ca se citeaza din ce scriem noi pe aici, atata timp cat nu se dau numele de familie ca Ioane, Ane si Marii sunt zeci de mii peste tot in tara. e important sa stie lumea ce avem de zis, chiar daca asta inseamna sa citeze ziaristii de pe forumuri, si nu in mod normal, ceea ce ar insemna sa iesim in strada si sa ne zicem nemultumirile.

Andre - esti sigura ca OUG se poate aplica retroactiv, nu legea? parca citisem undeva ca legea se poate aplica retroactiv, nu OUG. e invers? ca nu stiu sigur. banuiesc ca e mai usor sa adopte o OUG decat o lege, ceea ce ar fi foarte rau pt. noi, daca e cum zici tu.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

eu zic ca e bine ca se citeaza din ce scriem noi pe aici, atata timp cat nu se dau numele de familie ca Ioane, Ane si Marii sunt zeci de mii peste tot in tara. e important sa stie lumea ce avem de zis, chiar daca asta inseamna sa citeze ziaristii de pe forumuri, si nu in mod normal, ceea ce ar insemna sa iesim in strada si sa ne zicem nemultumirile.

Andre - esti sigura ca OUG se poate aplica retroactiv, nu legea? parca citisem undeva ca legea se poate aplica retroactiv, nu OUG. e invers? ca nu stiu sigur. banuiesc ca e mai usor sa adopte o OUG decat o lege, ceea ce ar fi foarte rau pt. noi, daca e cum zici tu.

Si eu asa stiam ca legea se poate aplica retroactiv si nu OUG care produce efecte dupa publicare, dar poate ma insel eu.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Aici ai dreptate. Pana la urma sa ma citeze si cu nume de familie... ca doar chiar cred ce am scris... si nu mi-e rusine ca gandesc asa.
Da, cred ca ar trebui sa iesim in strada pentru asta, si mai cred ca ideea ca "oricum nu schimbam nimic" e proasta. Atat timp cat nu fac nimic inseamna ca aprob/ accept in tacere mojiciile astora. Nu ca ma intorc la munca ma doare ci ca nu ai alternativa pentru copil. Ca nu e in siguranta. Ca , banii cu care am ramas nu acopera bona, bona pe care D-zeu stie de unde o gasesti sa crezi in ea atat de mult incat sa o lasi un bebe de 1 an, care nu stie sa se planga de ce nu e ok.

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput