Prietene la bine si la greu - 82
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Ionela...foarte tare...ce sa mai zic..tu, care erai..ca nici io nu te-am recunoscut ...da-te mai incolo, ca viu si io la culcare!
Pt cei care ne citesc: va intereseaza ce-am visat azi-noapte..sau ce culoare are pijamaua mea?
Cuscri, eu nu ma agit...dar daca dau astia lege cu 1ian. ...sigur nu-l cheama pe H.Potter sa dea din baghetuta si sa construiasca numarul necesar de crese. Si evident se naste intrebarea, cu cine lasam copilul?...
in tot cazul....mi-a lasat un gust destul de amar ziua asta....si culmea, nu din vina mea....
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
(05.11.2009)
Muhammad Ali
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dozz spune:
Ruxandra, Raluca, Eva & Dragos
Andrei, Andreea
Dragi sarbatoriti, fulgusori care impliniti un an sau Andree/Andrei, va doresc sa aveti viata frumoasa, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de mult, mult noroc!
Licurici, imi pare rau ca au venit rusii, imi pare rau si ca esti asa de gandita. Nu fii necajita, o sa vina bb2 cand e vremea lui, adica repede.
Coque, eu cred ca cel mai bine e sa intrebi la tine la birou despre concediul fara plata. Dar mai bine mai asteapta, sa vezi ce si cum cu noua lege, poate nu veti fi afectate.
Monis, eu observ ca e trend la fulgusori sa adoarma greu seara. Cred ca sunt exceptii cei care adorm usor. Ma gandesc ca poate e o caracteristica a varstei. Si la noi, la fel, in niciun caz sub 40 de minute nu adoarme, iar cel mai adesea dureaza cam 1h-1.5h. Ieri seara a fost exceptie, a adormit si repede, si devreme pt ca nu reusise sa doarma peste zi, dupa-masa mi s-a zis ca a tinut-o tot intr-o maraiala. Totusi, apreciez ideile pe care ni le dau mamicile de fulgusori disciplinati la culcare, eu sunt dispusa sa incerc fel de fel de metode.
Nu v-am spus ca mi-am cumparat steamer pana la urma, Vitacuisine de la Tefal, modelul pe care il are si Andre. E modelul cu cel mai putin PC, iar eu am decis sa nu folosesc vasul respectiv, ci intotdeauna sa pun alimentele in recipientele de metal. Bine, aburii tot trec prin gaurelele vasului de PC, dar contact direct al alimentelor cu PC-ul nu exista. Stiu eu, acum, daca si aburii se pot contamina???
Oricum, una peste alta, sunt multumita de steamer, fac mancare pe 3-4 zile pt Ana si incape si pt noi, adultii, cate ceva. Mai economisesc timp. Dar mai am pana ajung la performanta in organizare a lui Andre.
ralu_seby spune:
Sorry ca nu ma simt in stare azi pt mesaje nominale..faza cu mesajele de la tv ma face sa
Observ ca starea generala e proasta, multe mamici nu au nici unde sa se intoarca la munca ..
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
unde la TV? nu ca ar avea mare importanta...dar sa schimb si eu de pe kiss...daca ma lasa si mucosii
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 unde la TV? nu ca ar avea mare importanta...dar sa schimb si eu de pe kiss...daca ma lasa si mucosii ![]() ![]() ![]() mucosii |
Antena 3
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Ar trebui clar sa iesim in strada, dar ar trebui sa iesim in numar mare adica toti cei 200- 300 de mii de parinti aflati in CIC. Eu clar nu am unde sa ma intorc pt ca firma la care lucram a dat faliment, angajari la alte firme nu se fac...deci Domnule Ministru ne trimiteti la munca si ne dati stimulent....dar la care serviciu sa ne ducem? Cu cine lasam copii? Aveti un plan de dezvoltare sociala si noi nu stim? SA VA FIE RUSINEMosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Ar trebui clar sa iesim in strada, dar ar trebui sa iesim in numar mare adica toti cei 200- 300 de mii de parinti aflati in CIC. Eu clar nu am unde sa ma intorc pt ca firma la care lucram a dat faliment, angajari la alte firme nu se fac...deci Domnule Ministru ne trimiteti la munca si ne dati stimulent....dar la care serviciu sa ne ducem? Cu cine lasam copii? Aveti un plan de dezvoltare sociala si noi nu stim? SA VA FIE RUSINE ![]() ![]() _ mami de 1 An pt. Remus Andrei ![]() in asteptarea lui ![]() |
eu cred ca sunt sanse sa iasa mai multi parinti decat la "taierea indemnizatiei", fiindca sunt mai multi afectati.
![](pupic.gif)
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
E posibil sa ma insel eu cu legea si OUG-ul, intreb la cine se pricepe si va spun sigur. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
angi_san spune:
Buna ziua, fete dragi!
Ziua aceasta e prea importanta pentru unii dintre noi ca sa ne necajim. RUXI cretzulina
RALUCA
mukosii EVA si DRAGOS
mamici emotionate, sa va vedeti puii deveniti oameni mari, sanatosi, voiosi si iubiti! ANDREELOR si ANDREILOR
onomastica frumoasa si cu vesti bune va doresc!
Cat despre lege vs oug, eu stiam ca legea dispune doar pentru viitor, mai putin cea penala. Dar sa vedem, cine stie, poate ne fac guvernantii vreo surpriza.
Daca s-ar fi ocupat in prealabil de crearea unei infrastructuri specializate pentru cresterea copiilor incepand cu varsta de 1 an (cresa, bone in sistem social ca in alte tari) poate nu mai venea ca un legea/oug asta.
In fine, asteptam cu interes forma finala. Deocamdata suntem la faza de aruncam diverse la populatie ca sa vedem reactiile.
Scuze la fete pentru prologhia de mai sus, daca asta e tema zilei...
Pup toate fetele.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)