Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia FETELEEEEEEEEEEEE sunt fericita mi-a iesit glicemia 85 in conditiile in care am mancat ceva dulce ieri uraaaaaaaaaaaa de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+ |
felicitari
mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetelor eu mi-am calculat prenatalul si din 10 decembrie mi-l iau. iau 76 de zile prenatal si am lasat 50 dupa nastere. si in cazul in care, sa zicem nasc cu o saptamana mai devreme, ce se intampla? se socoteste altfel? si inca ceva, daca stie careva, daca acum am risc maternal, poate sa-mi dea in continuare risc maternal din 1-10 decembrie si din 10 sa intru in prenatal? maine merg la doctorita de familie si ma lamureste ea. oare trebuie ceva acte in plus? ca eu cred ca nu. S-a intamplat minunea mult asteptata27+ |
eu il iau din 8. nu , nu se intampla nimic daca raman ma multe zle decat 42, daca vrei le iei pe toate ramase daca nu depui dosarul pt cic in a 43-a zi.
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
djlaura01 spune:
doamne da vorbarete mai sunteti a fost plecata un pic si a-ti umplut cateva pagini
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Acum am dat si eu pe stiri, exact asta spunea.Deci e groaznic...EU oricum imi suspend un an si cu asta asta! Sa fim noi sanatosi! Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
da, in proiect din ce am citit eu scrie ca mama isi poate prelungi pana la 2 ani , adica inca 1 an fara plata.
mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu
ailed_dota spune:
camisuper veste
ai vazut.....ma bucur mult pentru tine...si fi cumintica, stai in pat ca exista posibilitatea ca , colul sa-si revina
alina.nmultumesc, sa dea Dumnezeu sa fie bine...
dorinut@si cand ma gandesc ca eu in sinea mea eram un pic suparata pe dr. cand mi-a facut morfologica, ca mi-a facut-o la 18 sapt si un pic (varsta ecografica era 20) si ca se uita mai mult in 2D, bine se uita si cu dopplerul la organe, la vasele de sange din cordon, avand in considerare trecutul meu glorios...si ca doar la fata mi-a facut o poza 4D sa o vad cum arata. Ce ai scris tu imi intareste credinta de pana acum ca e o super profi...
simo numai maine nu-i poimaine.. si libeer...
mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11
bb_yasmi spune:
felicitari fetelor care au fost la dr pt vestile bune.
ally, mada cum a fost la dr??
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui simonacip Lavi, am mincat in weekendul asta de am batut toate recordurile...Deci nu-ti mai face griji pentru 600 gr, eu cred ca am pus 2 kgNu stiu ce ma fc si und evreau sa ajung...Poate dupa ce raman acasa va fi mai bine si voi manca mai echilibrat Pupicpt Roxy, Alina, Dj Laura, Pisuc (frumoasa burtica si hainute la fel!!!!) Va pup pe toate...nu stiu, nu mai reusesc sa-mi fac timp, sper s amai intru si de acasa..Bine, mai am o ora de sv, mai scriu... Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simo, cat ai acum????
simonacip spune:
Mi-e frica sa ma cintaresc...Dar ma simt cit tankul. Am mincat 3 prajituri cu frisca, paste cu carne tocata, piine cu unt si cu miere, pufuleti cu cascaval, ciora...numai ieri..pe linga fructe...Iti dai seama, am zis sa incerc mai mult cu legume si fructe saptamina asta...si apoi indraznesc sa ma cintaresc...Dar inchipuie-ti ca ultima oara aveam 65
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Ailed...mai am doar miine...iar joi treuie sa merg sa-mi iau medicalul si sper sa fie ine, sa nu apara proleme...
Ma apuc de regim...serios!
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
simo, las ca si pana acum te smteai k tankul si tu esti....