Fluturasi de martie-aprilie 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
pisucmic spune:
Dorinuta,
Bravo, mi-a placut postarea pusa de tine, contine foarte multe adevaruri! Si eu sunt surprinsa cat de incantata e lumea de 3D si 4D fara sa-si dea seama ca asta e doar comert cu sentimente: evident ca si noi adoram sa vedem buburuzul, am o poza 3D pe care o tine pe noptiera, dar ca sa stiu daca e sanatos numai 2D conteaza.
Nu sunt intru totul de acord ca numai radiologii fac bine eco: si ginecologii bine pregatiti (ex Herghelegiu, Pelinescu-Onciul si altii mai tineri) sunt foarte buni ecografisti fetali, si inteleg chiar mai bine fiziologia sarcinii. Nu se poate generaliza.
Va pup pe toate toate
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
La prima convulsie a lui A eram atat de ingrozita ca ma rugam la D-zeu sa-l ia decat sa se chinuie atat! Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria |
DOamne, DOamne, am pielea zgriulita pe mine.. numai la imagine, la gand...Te-a intarit DUmnezeu si cred ca oricum esti o fire puternica, vad din poze, ai trasaturi de persoana hotarita si puternica. si pe tine si pe A...maiine e ziua lui, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si s-o iueasca mult pe mami...Scuza lipsa celei de-a 2-a litere
Simona, mami de baieti David, Matei si 26 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Cami, felicitari! Sunt happy pt tine, cred ca esti usurata!
Dorinutza, multumim c-ai impartasit cu noi informatia. Sunt perfect de acord cua cel mesaj...aia la a treia sarcina am priceput si eu ca nu are rost sa dau atitia ani pe 3D-uri, 4 D-uri....Hmmm
bb_yasmi spune:
a aparut proectul de lege ca cic sa fie de 12 luni
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
dorinut@ spune:
Cami felicitari pentru glicemie, stiu ca stateai ingrijorata.
Pisucmicasa este sunt si ginecologi foarte buni ecografisti. Ma bucur ca si tu care esti cadru medical ai confirmat ce spunea tipa respectiva. Deci e cam adevarat.
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
lalely07 spune:
BB-Yasmi doar a aparut proiectul..nu s-a supus inca votului nu??
Dar cum in Parlament au majoritate domnii PDL..sansele noastre sunt inexistente..
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi a aparut proectul de lege ca cic sa fie de 12 luni mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
Relax nu s-a hotarat nimic. S-a spus doar ca ministrul mumcii are sustinerea PD-L pentru reducerea CIC. Din ce am urmarit maj analiustilor spuneau ca sigur Baselu' o sa iasa sa-i 'mustruluiasca'.
Asa ca stai calma ca mai e pana decizia finala
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
Relax nu s-a hotarat nimic. S-a spus doar ca ministrul mumcii are sustinerea PD-L pentru reducerea CIC. Din ce am urmarit maj analiustilor spuneau ca sigur Baselu' o sa iasa sa-i 'mustruluiasca'. Asa ca stai calma ca mai e pana decizia finala ------------------------------------------------------------------------------------------ 26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
nu am spus ca s a hotarat ci ca a aparut un proiect, care pana acum nu exista....deci inca un pas a fost facut
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi a aparut proectul de lege ca cic sa fie de 12 luni mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
Acum am dat si eu pe stiri, exact asta spunea.Deci e groaznic...EU oricum imi suspend un an si cu asta asta! Sa fim noi sanatosi!
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s simona la fel si al meu. el nu prea vrea. ca nu are incredere, ca asta este mai mult o afacere pentru ei, cum le pastreaza, cum le recolteaza....chestii din astea. el este cam sceptic si cam asa sunt si eu acum. nu stiu pana la urma, sa vedem. S-a intamplat minunea mult asteptata27+ |
roxy asa este si al meu sotz....