Chic Bebe - concurs Klorane Baby
Concurs de fotografii cu tema: CHIC BEBE:
Trimite o poza cu copilul tau intr-o ipostaza chic ( imbracat chic, intr-un décor chic sau cu o expresie chic a fetei) si poti castiga unul din cele 10 premii.
www.desprecopii.com/info.asp?id=2471" target="_blank">Citeste regulamentul aici >>
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
Anda08 spune:
Aici puteti gasi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">Albumul concursului Chic Bebe
Succes participantilor!
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
Anda08 spune:
Citat: |
lazarpapy Publicat la - 04/12/2010 : 02:19:26 -------------------------------------------------------------------------------- Eu de ce nu pot vedea poza care am trimis-o??? |
Fotografiile sunt zilnic uploadate in albumul de concurs - insa nu apar imediat ce dvs. ati trimis mail-ul.
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
antoemma spune:
La vizualizarea pozelor nu imi apare optiunea "voteaza". Asta inseamna ca nu pot vota?
Anda08 spune:
Citat: |
antoemma Publicat la - 04/12/2010 : 17:23:11 -------------------------------------------------------------------------------- La vizualizarea pozelor nu imi apare optiunea "voteaza". Asta inseamna ca nu pot vota? |
Fotografiile se vor putea vota de abia dupa terminarea inscrierilor in concurs - mai precis, inscrierile se vor opri la data 10 ianuarie 2011
Anda08 spune:
Au inceput sa apara fotografii superbe in www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby" target="_blank">Albumul de concurs - toti copilasii sunt foarte chic!
Haideti! Va asteptam sa participati si voi!
Nu uitati sa includeti in mail descrierea fotografiei si numele de membru DC!
Succes -
szivarvany spune:
Ahaaa, acum am descoperit concursul, sper sa participam si noi
Dupa ce trec bolile si ne revine zambetul pe buze
edit: am trimis o fotografie cu Giulik de octombrie2010, care imi este foarte draga
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
anna26985 spune:
toti bebei sunt frumosi. am inscris-o si eu pe bebica dora succes tuturor
annamaria26985