FIV- dr. LAURA DRACEA - 9

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Fly, te asteptam cu vesti! Astazi ai eco, nu-i asa??

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Oana: Daca dr. a spus ca sunt sanse , trebuie sa crezi....eu iti inteleg deznadejdea; la ultimul FET am avut beta 3.6 si menstra nu venea si tot m- a pus sa-l refac, dar nu a fost sa fie pentru mine....poate ca s-a nidat mai tarziu si de aici valoarae mica, in ce zi ai facut analiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Oana_2010 va fi totul bine. Vei vedea. Ceea ce a pregatit pt tine D-zeu nu poti modifica tu. Daca ti-a dat acum bebel o sa fie, daca nu vei gasi o alta varianta. Mai asteapta . Nu te stresa. E important.
Fly ce ai facut azi la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2010 spune:

In ziua 10 de la transfer.
Ideea este ca mi-a curs mult sange si am avut si cheaguri.
Eu sincer cred ca maine o sa scada beta.
Oricum asta este, deja m-am resemnat.
Doamna doctor nu are nici o vina, am eu un serviciu stresant si cred ca asta a daunat.
Next time, am 33 de ani, o sa reusesc eu pana la urma.
Am citit si eu despre Ioana, care a avut aceeasi situatia dar i-am urmarit intreaga poveste si ea a pierdut pana la urma copilul in luna a doua sau a treia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Buna fetelor!
Ma omoara drumurile de Bucuresti! Ma refac greu si mi-e somn continuu!
Copii sunt acolo amandoi, asteptam sa-i vad tinandu-se de mana , am imaginatie bogata! E totul bine deocamdata, i-am vazut sunt ca doua boabe, sper sa decurga totul normal si de-acum incolo!
toate fetele!
Camelia28, activeaza-ti PM-ul te rog,ca am nevoie de sfaturi de mama de gemenasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_2010

In ziua 10 de la transfer.
Ideea este ca mi-a curs mult sange si am avut si cheaguri.
Eu sincer cred ca maine o sa scada beta.
Oricum asta este, deja m-am resemnat.
Doamna doctor nu are nici o vina, am eu un serviciu stresant si cred ca asta a daunat.
Next time, am 33 de ani, o sa reusesc eu pana la urma.
Am citit si eu despre Ioana, care a avut aceeasi situatia dar i-am urmarit intreaga poveste si ea a pierdut pana la urma copilul in luna a doua sau a treia.

Draga mea, poate nu e totul pierdut, as vrea sa fie bine si sa creasca totusi beta! In caz contrar tinem pumnii pentru urmatoarea incercare , esti o curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Fly, felicitari , noroc si sanatate! Ma bucur foarte mult pt voi!Baga si tu o semnatura.

Spune si mie cum sa activez PM ca habar n-am.

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Fly, felicitari , noroc si sanatate! Ma bucur foarte mult pt voi!Baga si tu o semnatura.

Spune si mie cum sa activez PM ca habar n-am.

15+

Dupa ce te loghezi, ai in stanga un meniu si ultimul grup e cel cu profil personal, mesajele mele etc. Tu trebuie sa intri pe mesaje private.
Acolo ai in dreapta niste iconite cu Outbox, New PM etc. Intri pe ultima numita Options si activezi acolo optiunea cu mesaje private. Si e gata treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

fetelor vin cu vesti! Sunt insarcinata! Am facut azi beta si rezultatul este 145,27. E k, nu?
cei de la laborator spuneau ca pt a 9-a zi de la transfer e foarte pozitiv!
Am sunat la clinica si revin ei cu un telefon pt prima echografie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

fetelor vin cu vesti! Sunt insarcinata! Am facut azi beta si rezultatul este 145,27. E k, nu?
cei de la laborator spuneau ca pt a 9-a zi de la transfer e foarte pozitiv!
Am sunat la clinica si revin ei cu un telefon pt prima echografie.

Felicitari draga mea!
Poti repeta beta luni, pentru siguranta,dar eu zic ca-i sarcina!
Ce bucurie! Bravo!!

Mergi la inceput