FIV- dr. LAURA DRACEA - 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Fly am reusit sa gasesc un laborator care imi da rezultatele in aceeasi zi. Sper sa fie cu succes. Aflu vineri.
Am dureri de burta si de spate, de ieri mai intense, dar nimic altceva.cand sunt la orizontala se calmeaza. Interesant e ca eu, in general, nu aveam dureri la ciclu decat in prima zi. Aseara de la un miros de mancare mi s-a facut putin greata.
Oricum e devreme sa zici ceva de simptome de sarcina. Astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Ce bine ca ai gasit lab. care sa-ti dea rezultatul in aceeasi zi! Iti tin pumnii, trebuie sa ramai optimista si increzatoare, simptomele pot fi diverse, de ex. la mine abia de vreo saptamana am scapat de balonari, cred ca si efectul punctiei si al tratamentului da diverse stari!
Asa ca, multa rabdare si bafta! Sunt aici, astept rezultat mare!
oana cum esti? cand trebuie sa faci beta?

Mergi la inceput

Oana_2010 ce mai faci? ti-ai facut beta?
eu abia astept sa fac beta. Nu am nimic pina azi dacat acele presiuni in burtica. Astazi am fost la biserica la spovedit. Am tinut post si imi spunea si preotul ca va fi asa cum doreste Dumnezeu.
Oricum daca nu e de data asta, mai incerc cu cei congelati, care stiu ca au sanse reduse si daca nu si nu atunci adopt. Pt ca mama mea a murit de cancer ovarian, eu nu pot sa imi permit stimulari multiple.
Sper sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

Oana_2010 ce mai faci? ti-ai facut beta?
eu abia astept sa fac beta. Nu am nimic pina azi dacat acele presiuni in burtica. Astazi am fost la biserica la spovedit. Am tinut post si imi spunea si preotul ca va fi asa cum doreste Dumnezeu.
Oricum daca nu e de data asta, mai incerc cu cei congelati, care stiu ca au sanse reduse si daca nu si nu atunci adopt. Pt ca mama mea a murit de cancer ovarian, eu nu pot sa imi permit stimulari multiple.
Sper sa fie cu noroc!

Va fi bine, incearca sa nu anticipezi nimic si nu-ti mai fa ganduri negre, nici o rugaciune nu ramane nerasplatita! Mare grija cu postul, tu trebuie sa te alimentezi bine, variat, peste, oua, carne, legume, fructe, lichide multe! Si eu as fi postit daca nu era FIV-ul, cred ca rugaciunile ne sunt ascultate si fara postul strict alimentar, duhovnicul meu mi-a dat dezlegare, data fiind situatia! Simt eu ca va fi bine! Iti tin pumnii si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

doina,

intr-adevar, FIVurile se pare ca cresc cu un procent mic riscul de cancer ovarian. Studiile sint controversate, unele zic ca da, altele ca nu...
Nu exista strategii preventive de screening dovedite, dar avand si istoricul tau familial, mi-as face ecografie pelvina si CA-125 la 6 luni, incepand cu varsta de 40 de ani.
Sint in studiu niste markeri noi, cred ca se lucreaza si pe la laboratoarele din Ro, dar inca nu sint general acceptati.

si bafta! sa vii cu beta mare!
Gabi+23
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Fly am intrebat-o pe dna Dr Dracea daca este k sa tin post si mi-a spus ca nu ma impiedica cu nimic. Asta chiar la inceputul tratamentului.Cumnata mea din Anglia este vegetariana si este insarcinata in 24 saptamani. Copilul este perfect iar Dr ei i-a spus ca fara probleme sa isi respecte regimul de viata. Asa ca....
Gabi iti multumesc de sfaturi.Iti dai seama ca ma gandesc sa fac tot ce pot pt asta ca sa pot preveni. Mai devreme sau mai tarziu oricum voi face o forma de cancer avand in vedere ca si tatal meu anul acesta a fost diagnosticat cu cancer de colon. A depasit ce era mai rau. Acum e bine. Preventia e cea mai buna. Nu ma ingrijorez asa de tare. O iau ca pe o informatie si atat.
Vineri dimineata fac beta si pana seara o sa am rezultatul. Abia astept.

Mergi la inceput

doina, uite ce am gasit pe net, articol recent, publicat acum 2 zile:

http://www.ivf.net/ivf/no-overall-increase-in-cancer-risk-following-ivf-treatment-study-finds-o5561.html
Cat despre dg. tatalui tau, recomandarea pt tine este: colonoscopie totala de screening la 40 de ani, daca nu ai simptome. Vb cu medicul de familie.

dar sa lasam gandurile negre si sa asteptam BETA MAAREEE!!!
nu mai e mult pana vineri! numai maine nu-i poimaine

Gabi+23
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

Fly am intrebat-o pe dna Dr Dracea daca este k sa tin post si mi-a spus ca nu ma impiedica cu nimic. Asta chiar la inceputul tratamentului.Cumnata mea din Anglia este vegetariana si este insarcinata in 24 saptamani. Copilul este perfect iar Dr ei i-a spus ca fara probleme sa isi respecte regimul de viata. Asa ca....

Ok ok am inteles, fiecare cu principiile si regimul de viata, eu una nu ma pot imagina cu regim vegetarian. Pentru ca-s iubitoare de carne alba si lactate! Plus ca daca medicul a fost de acord e si mai bine!
Te pup, astept beta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2010 spune:

Buna fetelor,

Ieri mi-am facut beta si am rezultat 14.
Doamna Doctor spune ca sunt sanse desi nu prea cred deoarece am avut o menstruatie mai abundenta decat de obicei cu cheaguri.
O sa repet maine testul.
Eu cred ca s-a prins si acuma il pierd.

Mergi la inceput

oana, nu-ti pierde speranta! poate ca o sa creasca! si ce daca a fost sangerare mai mare!
am citit aici pe forum, tot la dr Dracea de o pacienta care a avut asa o hemoragie de nu si-a mai facut nici un beta! si, surpriza, cand s-a dus dupa un timp la consultatia de final, de explicatii "de ce nu...", la eco s-a vazut sacul gestational!!!
asa ca nu poti sa stii, asteapta si vezi...oricum, beta 14 nu este beta 0!!!

te pup mult
daca nu e sa fie acum, o sa fie SIGUR data viitoare!

Gabi+23
placenta previa centrala

Mergi la inceput