FIV- dr. LAURA DRACEA - 9
Raspunsuri - Pagina 18
onniex spune:
Fetelor,
Va urez si eu toate bune in noul an, indeplinirea dorintelor voastre si sanatate.
Noi suntem bine, avem o luna, o saptamana si trei zile, suntem pofticioase si dormim bine noaptea. Iesim la plimbare si ne place sa facem baie
Noroc fetelor care fac fiv, sanatate celor deja insarcinate si cu bebici.
Va pup pe toate, fete curajoase!
oana_2010 spune:
Buna fetelor,
Va doresc un an nou plin de bucurii.
Sa vi se indeplineasca tot ceea ce doriti.
Sa ne auzim cu bine in noul an .
La multi ani !
Oana
hellen79 spune:
didi in ianuarie si eu trebuie sa merg la dracea, pe tine te-a programat? Mie mi-a spus sa sun in prima zi a CM din ianuarie, noi asteptam rezultatele la analize acum. Eu nu mai am rabdare abia astept sa mergem, sper sa facem fiv in martie.
CAMELIA28 spune:
ONNIEX, CHIAR MA INTREBAM CE MAI FACETI, MA BUCUR CA SUNTETI BINE.
OANA, BAGA SI TU O SEMNATURA, STIU CA ESTI SCEPTICA, DAR TREBUIE SA AI INCREDERE IN SANSA TA.
FLY, AI FOST LA ECO LA IASI? CUM A FOST? ZI SI TU CEVA.
TUTUROR AN BUN CU SANATATE SI NOROC, SI BINEINTELES COPIII MULT DORITI SANATOSI SI VOIOSI.
18+
flyhigher77 spune:
Buna fetelor, am casa plina de la Craciun incoace, dar trebuia macar acum sa va fac urarile de An Nou!
Viitoarelor mamici un an cu vise implinite, gravidutelor sanatate si sarcini la termen cu bebelusi sanatosi si tuturor mamelor sanatate si sa se bucure de odoarele lor!
Va imbratisez pe toate cu mult drag, un An Nou bun si vesel!
Sambureii mei sunt bine, i-am vazut la eco, le-am auzit inimioarele, suntem in grafic! Multumim Domnului!
9+
bebecord spune:
Buna fetelor,
felicitari onniex sa va traiasca minunea.
noi suntem bine crestem si deja incep sa nu mai am rabdare.
Abia astept sa-mi tin puiutii in brate.
Va pup pe toate
25+
hellen79 spune:
LA MULTI ANI!
pentru mamici, viitoarelor mamici si la toate aspirantele
Eu merg pe 11 la doamna doctor, si de cand am aflat, de azi, am inceput sa am emotii, am capul plin de intrebari si sper sa reusesc sa le pun pe toate poate , si sa nu fi uitat pe vreo una importanta, orice sugestie este bine venita
CAMELIA28 spune:
Hellen,
o vei intreba tot ce-ti trece prin cap, mai bine scrie pe o lista ca sa nu uiti nimic, si apoi in functie de ce iti da sa faci mai vb aici pe forum. Stai linistita, ai sa vezi ca dr are rabdare si-ti explica tot.
Succes!
19+
KITTA spune:
Fetelor, stie cineva daca face FIV si pe CM natural? Cum ati obtinut programarea repede? Maine sun si eu si bag o programare sa nu stau degeaba.