FIV- dr. LAURA DRACEA - 9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Gabi - incet incet trec sapt. Doamne ajuta cu placenta ta ... Eu cand am nascut am aflat ca aveam placenta acreta ... si puteam naste prematur, numai ca eu oricum am stat linistita in pat mai toata sarcina ... am iesit la plimbari dar nu lungi si nu mai departe de 60 km de Bucuresti adik la mama la Ploiesti. Nici nu am indraznit sa ma gandesc sa merg mai departe. Si mi-a prins tare bine.

Maria - in ce zi de la ET ai facut beta?

Oana - daca bebe e in uter e bine, beta creste frumos, stai in pat ca eu sincer cred ca ai hematoame care se elimina in felul asta. Si e bine ca se elimina asa atat timp cat bebe este OK. Elenada parca a avut hemoragii in primul trimestru si uite ca are 2 gemeni de cea mai mare frumusete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Fetelor astazi am fost la primul echo.Sunt tare happy! Am vazut un ou de toata frumusetea.Este bine, marisor si astept saptamana viitoare sa ascultam inimioara.Doar ca eu am se pare o tensiune scazuta. Voi vorbi cu Dna Dr Dracea pe 7 ian sa vedem ce este de facut. Numai bine tuturor si sa va aduca Mosul ceea ce va doriti!
PS- sunt in 6 saptamani fix!

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

DOINA, FELICITARI! SI EU AM TENSIUNEA MICA DE CAND MA STIU, NU VAD CARE E PROBLEMA, BINE CA NU E MARE CA SIGUR ERA NASOL.

PUPICI!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi28 spune:

Buna, fetele! Ma alatur si eu voua in lupta noastra contra infertilitatii. Din ianuarie voi apela la Laura Dracea in speranta ca ne va ajuta sa depasim acest hop din viata noastra.
Am descoperit de curand si site-ul clinicii http://www.gynera.ro/. Este plin de informatii interesante.

O seara placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

Fetelor astazi am fost la primul echo.Sunt tare happy! Am vazut un ou de toata frumusetea.Este bine, marisor si astept saptamana viitoare sa ascultam inimioara.Doar ca eu am se pare o tensiune scazuta. Voi vorbi cu Dna Dr Dracea pe 7 ian sa vedem ce este de facut. Numai bine tuturor si sa va aduca Mosul ceea ce va doriti!
PS- sunt in 6 saptamani fix!

6

Bravo Doina. Sa ai sarcina usoara pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Amzu:A fost in ziua 9 de la FET.....este vreo diferenta intrea hCG seric si HCG total????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

fetelor am trimis ieri pe mail rezultatul de la eco Dnei Dr Dracea. Bebe se pare ca e bine, dar dupa cum mi-a zis si dna dr de la eco, ca mi se va recomanda sa iau aspenter, asa s-a intimplat.Pe langa acid folic si arefam Dr Dracea mi-a recomandat si cate un aspenter pe zi. Voi ati mai intilnit asa cazuri? Nu stiu ce sa fac: sa iau sau nu aspenterul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Doina:Mie mi-a fost recomandat aspenterul din ziua FET-ului, se parea ca are un rol pozitiv in o irigare mai buna a uterului.
Oana: Sper ca sunteti bine!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

fetelor am trimis ieri pe mail rezultatul de la eco Dnei Dr Dracea. Bebe se pare ca e bine, dar dupa cum mi-a zis si dna dr de la eco, ca mi se va recomanda sa iau aspenter, asa s-a intimplat.Pe langa acid folic si arefam Dr Dracea mi-a recomandat si cate un aspenter pe zi. Voi ati mai intilnit asa cazuri? Nu stiu ce sa fac: sa iau sau nu aspenterul?!

si eu am luat aspenter in sarcina, este indicat.

Mergi la inceput

Fetelor, eu de maine plec si nu voi mai avea acces la internet, de aceea va doresc din tot sufletul sa va aduca Noul An sanatate multa si ceea ce va doriti mai mult - un - iar pentru cele care aveti deja minunea in burtica: sarcini usoare & nasteri usoare si la termen.

Mergi la inceput