FIV- dr. LAURA DRACEA - 9
Raspunsuri - Pagina 14
flyhigher77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amzulica
in cazul tau da. Dar ce te faci in cazul meu: cand mi-a venit cm-ul am inceput inhibarea si am facut 11 zile (trebuia sa fie 21 de zile dar ovarele erau suficient inhibate) apoi 12 zile de stimulare si uite asa desi ultima menstra fusese pe 18 mai, sarcina mi s-a calculat incepand din 28 mai 2008. Sau in cazul in care stimularea dureaza mai mult de 12 zile (14, 16 sau mai mut)? Deci tot 2 sapt. adaugate la data punctiei ramane ca fiind calculul corect. Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009 |
Ok, e bine de stiut, daca stau bine sa calculez eu tot 12 zile de stimulare am avut!
Important e ca-s gravida pana la urma! I'm happy!
7+
maria08 spune:
Bebecord: Felicitari pentru baietei!! Se pare ca dr. Dracea are mana buna pentru gemeni!!!
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecord salutare fetelor, ce mai faceti? felicitari flyhigher77 ma bucur pentru tine bafta multa fetelor sa va aduca mosul cadoul mult visat noi suntem bine crestem am fost la ecoraf si avem doi baieti. sotul meu e in extaz, de fapt amandoi ne bucuram enorm si abia asteptam sa-i tinem in brate. va pup pe toate 22+ |
multumesc mult bebecord!
si eu ma bucur ca ai doi flacai, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei!
7+
flyhigher77 spune:
Camelia28 ai fost la control? Ce fac copilasii?
Si eu abia astept sa le aud inimioarele saptamana viitoare!
Sanatate
7+
CAMELIA28 spune:
Copiii sunt bine, d-na dr e multumita, incerc acum sa scap de dureri cu perfuzii de Gynipral.
Se pare ca si noi tot 2 baieti avem,oricum ar fi , sa fie sanatosi.
Pupam toate fetele curajoase!!
16+
flyhigher77 spune:
Bravo camelia, ma bucur ca sunteti bine si sper sa scapi de dureri!
Pai daca am si eu tot baieti batem recordul!
7+
amzulica spune:
moamaa ce de baieti ... o sa fie bataie pe fete, ce ma faac ... nu stiu, nu stiu de-astea.
doinaelena78 spune:
felicitari tuturor mamicilor de baietei! Sa fie bebeiii sanatosi, sexul lor conteaza mai putin. Poate ma straduiesc eu sa fac o fata, macar asa putin sa echilibram balanta! Va pup pe toate!
Fly cand te duci la echo? La Iasi, nu?
flyhigher77 spune:
hahaha amzu', creste concurenta vertiginos! da' luca e in avantaj ca-i mai mare
doina, saptamana viitoare merg la iasi la medicul recomandat de dr Dracea, abia astept sa-i vad.
Am incredere ca gemenii mei vor ramane impreuna, si am asa un feeling ca-s fetita si baiat, nah intuitie de mama . Important pana la urma e sa fie sanatosi si cuminti la mine-n burta! Am pariat deja cu sotul meu, el zice 2 fete, eu zic baiat si fata, desi stiu din articolul de la gabi_b ca prin fiv se obtin in mare majoritate baieti.
doina tu ai ma refacut beta??? ca tare ma gandesc eu ca ai gemenasi, m-as bucura din inima!
toate fetele
doinaelena78 spune:
Fly, dupa ce am trimis primul beta la bucuresti si mi-au dat tel, mi-au spus sa merg la echo, fara repetare de beta. iar la echo merg joi pe 23 dec. Va anunt atunci daca e unu sau 2. Ma intreb si eu. sunt foarte curioasa. Dar, apropo de intuitia de mama simt ca este unu si chiar daca tot familionul vrea fetita, eu simt ca e baiat.
Vom vedea.