FIV- dr. LAURA DRACEA - 9
Raspunsuri - Pagina 13
doinaelena78 spune:
Dragele mele eu raman la schema initiala:3 arefam pe zi, o capsula acid folic si acum completez cu un elevit.
Mai bine sa iau suplimente de vitamine. Daca e surplus acesta se elimina in urina, deci rau nu poate face.
Doamne , vorba lui Fly ce bine ca avem cum sa ne consultam.
Va mai pun o intrebare.Voua cum vi s-au calculat saptamanile de sarcina: de la ultimul ciclu menstrual sau de la punctie/ ET? Ca nu stiu cum sa calculez. Intr-o sarcina naturala stiu ca se calculeaza de la ultimul ciclu menstrual.
Va pup! O noapte buna!
?
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinaelena78 Dragele mele eu raman la schema initiala:3 arefam pe zi, o capsula acid folic si acum completez cu un elevit. Mai bine sa iau suplimente de vitamine. Daca e surplus acesta se elimina in urina, deci rau nu poate face. Doamne , vorba lui Fly ce bine ca avem cum sa ne consultam. Va mai pun o intrebare.Voua cum vi s-au calculat saptamanile de sarcina: de la ultimul ciclu menstrual sau de la punctie/ ET? Ca nu stiu cum sa calculez. Intr-o sarcina naturala stiu ca se calculeaza de la ultimul ciclu menstrual. Va pup! O noapte buna! ? |
doina - la fiv se calculeaza adaugand 2 sapt. la ziua punctiei care se considera = ziua ovulatiei. Deci daca ai avut punctia intr-o miercuri (ca mine ) te duci cu 2 sapt. in urma si incepi numaratoarea si sapt. de sarcina va incepe mereu joia. Intelegi? Cred ca acum esti prin sapt. 5 tu ... nu?
doinaelena78 spune:
Amzu merci de informatie.Am avut punctia intr-o vineri si Et intr-o miercuri.Si da sunt in 5 saptamani.
deci... 5
flyhigher77 spune:
doina, uite aici un calculator precis pentru sarcina obtinuta prin FIV
http://www.ivf.ca/duedate.php
Introduci acolo data punctiei.
Apropo de calcul, dr Dracea mi-a spus ca la sarcina prin FIV se considera DUM (data ultimei menstruatii) ca fiind prima zi de stimulare.
maria08 spune:
Salutare, fetelor!!
Mai stie cineva ceva de Oana? Eu sper sa fie bine si sa fi fost o sarcina biochimica care sa nu necesite alte interventii....
amzulica spune:
citat din mesajul lui flyhigher77 doina, uite aici un calculator precis pentru sarcina obtinuta prin FIV http://www.ivf.ca/duedate.php Introduci acolo data punctiei. Apropo de calcul, dr Dracea mi-a spus ca la sarcina prin FIV se considera DUM (data ultimei menstruatii) ca fiind prima zi de stimulare. |
in cazul tau da. Dar ce te faci in cazul meu: cand mi-a venit cm-ul am inceput inhibarea si am facut 11 zile (trebuia sa fie 21 de zile dar ovarele erau suficient inhibate) apoi 12 zile de stimulare si uite asa desi ultima menstra fusese pe 18 mai, sarcina mi s-a calculat incepand din 28 mai 2008. Sau in cazul in care stimularea dureaza mai mult de 12 zile (14, 16 sau mai mut)? Deci tot 2 sapt. adaugate la data punctiei ramane ca fiind calculul corect.
bebecord spune:
salutare fetelor,
ce mai faceti?
felicitari flyhigher77 ma bucur pentru tine
bafta multa fetelor
sa va aduca mosul cadoul mult visat
noi suntem bine crestem
am fost la ecoraf si avem doi baieti.
sotul meu e in extaz, de fapt amandoi ne bucuram enorm si abia asteptam sa-i tinem in brate.
va pup pe toate
22+
amzulica spune:
citat din mesajul lui bebecord salutare fetelor, ce mai faceti? felicitari flyhigher77 ma bucur pentru tine bafta multa fetelor sa va aduca mosul cadoul mult visat noi suntem bine crestem am fost la ecoraf si avem doi baieti. sotul meu e in extaz, de fapt amandoi ne bucuram enorm si abia asteptam sa-i tinem in brate. va pup pe toate 22+ |
bebecord - pai pune la semnatura sa se vada ... ca-s 2 ca nu se vede. Deci baga urgent 2 carucioare albastre.
amzulica spune:
doina - am uitat sa-ti spun sa nu-ti faci griji in privinta vitaminelor&acid folic - organismul isi asimileaza atat cat are nevoie. Eu am luat elevit de la inceperea tratamentului.