FIV- dr. LAURA DRACEA - 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Noi am facut cariotip obligatoriu, amandoi, si nu cred ca trebuie sa ajungi la acest Uscatescu, mai bine le faci undeva in Iasi pana sa ajungi la Bucuresti, asa, mai mult pt tine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Oana: Eu zic ca nu trebuie sa te panichezi; asa cum ti-a spus si dr poate fi SEU sau nu; analiza a fost facuta la acelasi laborator? In functie de rezultatul de maine, te duci obligatoriu la o echo la dr Dracea si vezi ce se poate face....si eu am unele chestii de comentat despre clinica, dar nu cred ca nu vei fi tratata corespunzator! Doamne Ajuta sa nu fie SEU!!!
Doina:Scuze , am facut o gafa.....Fly: Multumesc, eu ar trebui sa fac beta pe 21..
Camelia: Sa inteleg ca exista Synevo in Iasi, ei stiu ca dau rezultatul in aceeasi zi....
Ieri am tranferat un embrion A8 si unul care deja ajunsese la stadiul de morula si nu mai puteau fi numarate celulele. Poate se indura Bunul Dumnezeu si face si pentru noi o minune!! Pe 21 testul, iar pe 22 e ziua sotului, cum ar fi sa-i pot face un super cadou!!?
Un week end placut!!

Mergi la inceput

Maria, iti doresc din tot sufletul ca Mosu sa-ti aduca cadoul mult dorit
Exista Synevo in Iasi, dar nu da beta in aceeasi zi, iti spun sigur ca eu m-am enervat rau pe ei, au zis ca-mi dau rezultatul in trei zile pt ca analiza se face la Bucuresti. Eu am facut beta la Praxis, e la intersectia Bd Independentei cu Sarariei si dau rezultatul in 4-5 ore.

Pupici tuturor fetelor!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Maria iti tin pumnii pe 21. Sa dea domnul sa fie cu noroc si mosul sa iti aduca un super cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Multumec pentu gandurile bune!! De acum nu-mi ramane decat rugaciunea catre Bunul Dumnezeu si speranta ca EL imi va asculta ruga!!
Camelia: Bunuiesc ca ma poate ajuta orice taximetrist daca-i spun datele date de tine....ti-l pot trimite si pe mail rezultatul sau trebuie sa te duci acolo sa-l iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Maria - suntem in post, roaga-te, stai relaxata si o sa fie bine. Trebuie sa fie bine, mai ales ca ai embrioni buni, o sa ai cui sa canti la brad . Eu cat am fost gravida am cantat cantecul cu elefantul care se legana pe panza de paianjen si acum cand e nervos Luca ii cant asta si tace - e tare haios. Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Maria, Doamne-ajuta sa fie totul bine si sa va dea bunul Dumnezeu un bebe in prag de sarbatori! M-as bucura din toata inima, asa cum ma bucur pentru fiecare fata de aici!

6+

Mergi la inceput

Maria, rezultatul se da doar personal! Nu au mail. Nici mie nu mi-a convenit, dar asta a fost , bine ca era beta mare.Poate iti poarta si tie noroc acest laborator, eu nu mai fusesem la ei niciodata pana la beta, mi l-a recomandat Bebecord.

Fly, ne place semnatura ta!!!Cand vii la Iasi?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

Maria analizele poti sa le faci si la SYNLAB, laboratorul este undeva pe Galata, din cate stiu eu fac anailzele bine si repede, si cred ca ti le pot trimite si pe net, au site poti sa-i cauti si sa suni inainte
eu oscilez intre ei si praxis, voi vedea care din ei pot sa-mi faca testele pentru trombofilie, avantajul cu praxis e ca e in centru, si Synlab undeva la marginea Iasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Fly as dori sa te intreb ceva: atunci cand te-a vazut Dna Dr Dracea ti-a recomandat sa iei si vitamine? Sau ai ramas doar cu acidul folic?
Nu stiu ce sa fac, eu ma vad cu ea abia pe 7 ianuarie si pana atunci nu am idee daca trebuie sa iau si vitamine. Stiu ca trebuie sa pastrez Arefam si ac folic Atat.

Mergi la inceput