Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLI, ti-am dat un PeMeu aseara.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Monn n-am vazut. Intru acum sa citesc.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

m-monique - nu e polei, se circula bine si cu cauciucuri de vara
azi dimineata la 8 era 1 grad

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata. Eu am trimis piticul la ai mei (cu bunica-mea sta pana vin ai mei de la munci) ca am de lucru, da' recunosc ca si daca n-as avea, nu prea-s functionala. Genunchiul e vanat de zici ca am fost la interogatoriu la secu', soldul doare, dar nu e vanat - cred ca hematomul e sub shunca in schimb umarul e auuuuu!, abia il pot misca si daca pana maine nu isi da drumul m-am facut cu o plimbare pana la camera de garda de la Foisor...

Multumim Gianina pt cafea, io zic pas, prefer un suc de porto macar asta e Monti

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

acum am vorbit cu sotul si s-ar putea sa mergem sambata diminetata impreuna la kidex. cine mai merge sambata?
iar maine sa rezolvam problema rotilor. ca noi trebuie sa mergem cu ambele masini odata, sa la trecem pe aceeasi factura.

Mergi la inceput

Monn asa rau te-ai lovit? bine ca n-a patit si piciul ceva. In asemenea situatii avem instincte f bune de a ne apara copiii. Eu am cazut pe scari cu David in brate cand avea 3 luni. M-am lovit f tare, dar copilul a fost intact

Gianina a fost mai bine astazi cu masina. A mers raschetata mult mai repede

Mergi la inceput

Am nevoie de un sfat va rog. Acum 2 luni mi-a cazut o unghie de la un deget de la mana si acum mi-a crescut f stramb, iar varful in intra in carne. Sigur trebuie sa fac o mica interventie, dar nu stiu unde sa merg, caci nu m-as duce la privat, sigur mi-ar luat o avere pt as ceva. Aveti idee cui as putea sa ma adresez?

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce-am patit ieri cu David...El este tare fericit cand ii dau pampersul jos si mereu fuge de mine dupa ce i-l scot. Aseara l-am lasat in pace sa se mai aeriseasca un pic. Eram la TV si mi-am dat seama ca face vreo prostie in camera lui caci prea mare liniste era si-mi disparuse si telefonul (cel pe care mi l-a spart de vreo 5 ori), asaa ca am fugit repede sa-mi recuperez telefonul. Bineinteles ca se juca la telefon, cumintel in camera lui. insa sub talpa am simtit ceva caldut si dintr-o data un miros superb mi-a invadat narile. Fii-meu facuse vreo 3 gramezi de caca pe covor, pe o gramajoara calcasem eu si am intinso bine pe covor, pe una calcase el si o intinsese pe covor si una era intacta. Mai sa lesin Nu stiam ce sa fac, de unde sa-l apuc, cum sa ies de-acolo, cum sa strang, sa spal (caci era si el plin). Am strigat dupa ajutor si a venit toata casa sa ne salveze de la inecul cu caca. Dar mirosul din camera cu greu l-am scos si pete pe covor tot au ramas. Astazi trebuie sa ma ocup de el. Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!

Mergi la inceput

Foloseste cineva lapte praf din lapte de capra de la magazinul biogood? Este pentru bebelusii de la 12 luni si mi-a facut cu ochiul insa nu stiu cat de ok este. Daca a folosit cineva sa-mi spuneti si mie va rog parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!!

Astazi sunt tare somnoroasa...Abia astept sa vina David de la gradi sa tragem impreuna un pui de somn

Cine merge maine la Kidex?

Eu as merge de azi... am si invitatii daca vrea cineva. dar mai stau sa ma conving ca am terminat cu febra asta tampita...

Edit: cred ca lasam pe sambata, sa mearga si tati. Vedeti ca in aceeasi perioada este si Targul de Suveniruri, paote ne intalnim si cu Moshu pt parinti acolo.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput