Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***
Raspunsuri - Pagina 18
Monnvas spune:
La inaltime nu ma bag, ca ultima data cand am incercat sa-l masor mi-a iesit 85 si asta era acum 2-3 luni... Si-asa ma intreaba M. cu ce baschetbalist l-am facut ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Leeloo21 spune:
multumim fetelor de felicitari pt gargarita di burtica..va invit sa va uitati pe botezurinunti.ro la sedinte foto sa imi vedeti baiatul si burtica:)
va pupam cu drag!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 22+ 

nasterea in apa
pozici dragute
Gianina34 spune:
buna dimineata, buna dimineata![]()
vin cu cisterna de cafea ca de fineturi avem parte de la dodo
kea - multumim mult
monnvas - bravo doamna - buff... auuu

am admirat mancaciosul mic pe care-l pupacesc (virtual) din toata inima
am fost si eu ieri la cumparat cadouri de mos si am instruit sotul ce mai are de cumparat vineri(ca sa fim asigurati si de mos craciun); am avut insa revelatia ca trebuie sa am cadou de primit de la mosul de la gradi, unul de la mosul de la tati de la servici si unul de gasit sub brad acasa
(bine - "unul" e metaforic vorbind
)
acum de ziua ei i-am cumparat un trenulet si-i tare incantata mai ales de sunetul scos - imita perfect zgomotele trenului si cele de mers si cele de wuu-wuu) http://www.bestkids . ro/p-4906-trenuletul-loop-the-loop-thomas.aspx (ce l-au mai scumpit - eu l-am luat acum 3 saptamani cam la jumatate de pret
); ii place mai mult varianta desfasurata a sinelor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
denisamada spune:
Buna dimineata!
Pupam injineru' mandarinofag si impotriva stangii luptatoriu! 
si pe mama-buf-auuuuu!!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
m_monique spune:
buna dimineata!
geanina multumesc pt

ioana de craciun va primi o papusa bebelus cu biberon si olita. am observat de la andrei, ca o papusa bebelus e foarte educativa. andrei si cu bebelusul lui stateau cu randul la olita.
andrei va primi 2 masinute si o carte cu puzzle. in rest haine si dulciuri.
de mos nicolae vor primi cate o punga de jeleuri, andrei un puzzle, iar ioana o carte cu magneti.
mai multe jucarii nu vor primi, ca si asa nu se joaca cu ele. ei tot cu cratitele mele se joaca.
m_monique spune:
dyana pt masuta iti recomand modelul acesta. pot sta 4 copii la masuta.
cand ne vin prietenii in vizita la masuta asta stau toti cei 4 copii din trupa si mananca frumos.
olishka spune:
Buna dimineata!!!!
Astazi sunt tare somnoroasa...Abia astept sa vina David de la gradi sa tragem impreuna un pui de somn 
Cine merge maine la Kidex?
Olga, mamica lui David iepurasul 

m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Cine merge maine la Kidex? |
eu as merge maine dimineata, dar sa vad cu ce pot merge, masina sau tramvai. ca sotul inca nu a schimbat cauciucurile de iarna. cica maine rezolva problema.
olishka spune:
Super pozele cu injineru mancacios
. Ce bine ca mananca fructe. Al meu inafara de banana nu mai vrea sa mai manance nici un fruct.
Eu inca nu stiu ce cadouri sa le iau la copii. Vreau sa merg la kidex sa vad ce mai au pe-acolo. Oricum nu vreau sa iau ceva scump caci are destule jucarii care stau degeaba si sigur va mai primi in perioada sarbatorilor.
Mai stiti ceva de Cativ? Este bine?

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
eu as merge maine dimineata, dar sa vad cu ce pot merge, masina sau tramvai. ca sotul inca nu a schimbat cauciucurile de iarna. cica maine rezolva problema. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) Eu dimineata nu pot caci am deja programat cate ceva....As merge dupa masa, dupa ce-l iau pe David de la gradi. |