Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua de nume!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Gata pozele de la Piscul Alb: http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/PisculAlb?authkey=Gv1sRgCOjgqLr84aKjhwE#5545413926296554642

Pentru cine vrea sa ne vada...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

bianca frumoase hainele, si preturile bune. firma producatoare e cumva de la caracal?

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Nu, e la Calarasi:)

Mergi la inceput

Denisamadalina, pupam cornuletul frumoase pozele!
Ilinca, eu cred ca Phiphi era agitata de la cioco, asa fac si ai mei chiar de la putina cacao, asa ca nu le prea dau.
Acum papa mai mult raw aproape deloc gatit. Clau asa a fost mai mereu, Luana a inceput de ceva timp. Mananca multe fructe, intr-o zi a papat Luana 3 banane odata...si desigur, nimic altceva. Dr homeopata m-a intrebat de ce vreau sa manance mai mult daca e activa, sanatoasa si cu analizele in regula. Daca atata mananca inseamna ca atata are nevoie. Asa ca eu i-am cam lasat in pace. Mananca ce vor, cand vor si cat vor. Ultima data avea 9,190kg si 80.5 cm. Caut retete sa le diversific si sa le asigur necesarul de vitamine.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

In schimb avem o veste buna. In 9 iunie vine barza din nou. Suntem tare fericiti si cam emotionati de cum ne vom descurca cu 2 bb si fara nici un ajutor, dar cu nadejdea la Dumnezeu le vom duce toate.

Mamica de Radu (01.04.2009),12+

Felicitari! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

ANAAN, nu, problema nu este la talpa/glezna, ci la genunchi, adica ceva "genu valgum". Si am inteles ca la chestia asta nu se intervine daca e fiziologica, dacat dupa ce trece de prima copilarie si nu se corecteaza singura, si atunci se intervine chirurgical. In schimb, poate fi patologica, datorata unei infectii in oase (nu e cazul, ca n-are dureri, febra si alte alea), ori sa apara pe langa rahitism, lipsa/neasimilare de Ca sau vitamina D. Asa ca de aia ma interesa pe mine tare cum e cu vigantolul la Andrei. Clar trebuie sa ajungem la cineva competent, care sa decida daca e fiziologica, patologica, daca se corecteaza singura sau trebuie ajutata. Offfff.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Ana, acum, cat e mic, neaparat sa mergi. Eu cu Clau nu sunt lamurita nici acum, nu s-a corectat. Daca iti aduci aminte cat am fost pe la dr, a facut si radiografie, au zis ca e ok, ca se corecteaza.
In plus ochisorul drept iar o ia spre interior, ma apuca depresia cand ma gandesc. Numai cand e obosit, dar e vizibil deja. Dupa sarbatori mergem iar la control. Sper sa nu fie nevoie de alta operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehe, ce Cornuletz zburlici! Si exact asa caciula avem si noi, dar roshie; o data i-am pus-o da' parca "matzele" alea din varf sunt prea grele, ii tot aluneca pe spate! Si fiindca-i tot cadea, nebunul de huzbannd a luat-o si si-a tras-o lui pe cap...l-a incaput...si impingea caruciorul cu nebunia aia de caciula roshie cu motzu' ala in varf, parca era dus cu pluta...si legea lui Murphy: ne-am intalnit pe drum cu o colega si sotu'so, oameni seriosi (si plictisitori:))), imi inchipui ce-or fi crezut despre bietu' meu sotz
Denisamada, ce-i cu cainele ala latoc in spate si latzos?! Imi vine sa-l tavalesc, sa-i scutur blana, sa-i "rup" falcile!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu Luana la 22 de luni.

Il in special pe Victor si pe Andrei al Bogdanei, daca intra si citesc. Lucia ti-am trimis o felicitare pe mail, nu ai primit, nu ai deschis?
Va doresc noapte buna si promit ca incerc sa trec mai des pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Gata pozele de la Piscul Alb: http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/PisculAlb?authkey=Gv1sRgCOjgqLr84aKjhwE#5545413926296554642

Pentru cine vrea sa ne vada...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Pai cum sa nu vrem sa admiram motanul incaltat 'telectual !!
Abia astept sa va vad live !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, gata scolirea intensiva a invataceilor tai ?!! cum ati sarbatorit Gulia solara si vesela pe care o !!

Maine suntem acasa !!asa ca fug la sa fiu odihnita !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput