Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***
Raspunsuri - Pagina 11
Nikoleta20 spune:
seara buna fetelor,
intru si eu rapid sa urez LA MULTI ANI !!! pentru toti ghioceii cu numele ANDREI si pt toate ANDREUTZELE noastre mari si mici...si de asemenea sa multu' pt toate urarile pt noi...
iar noi va invitam la si la k deh...doar suntem sarbatoriti ,nu?
va pup!
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 seara buna fetelor, intru si eu rapid sa urez LA MULTI ANI !!! pentru toti ghioceii cu numele ANDREI si pt toate ANDREUTZELE noastre mari si mici...si de asemenea sa multu' pt toate urarile pt noi... iar noi va invitam la si la k deh...doar suntem sarbatoriti ,nu? va pup! MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU |
Valeu, tocmai pe carliontz l-am uitat! si
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Excursionistele vesele, la Moeciu vom avea si Mos pt copii desigur |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Valeu, tocmai pe carliontz l-am uitat! si |
La multi ani!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Am uitat sa o felicit pe Manu: sarcina usoara si bebe sanatos tun
Kea si cum putea sa o urmaresc? Inainte intindea bratele la ea plangand, acum plange direct cand o vede si nici nu vrea sa mearga la ea. Dar mi-a zis directoarea ca sta f mult la ea in brate. O sa o intreb maine de ce crede ea ca plange David sa vad ce zice.
Soacra sta pana de mos Nicolae si apoi mai vine o tura de Craciun. Asa ca sta ceva....
Interesanta concluzia la care ai ajuns Kea. Asa. Ca fetele care mai vor un bebe: lasati forumeala si treceti la treaba
Olga, mamica lui David iepurasul
Floric spune:
Multumesc pentur luminare. Fetelor am gasit o gramada de variante de seturi creative. Si daca tot am avut de ales (am fost intr/un magazin de jucarii din oras) am cumparat o pusculita alba cu set de pictura in cutie si fiecare isi exprima creativitatea cum poate. Multumesc tare mult. Si nici nu am dat mult pe cadou.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Olishka, vad ca nu te plictisesti, ai companie tot anu'
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
bianca frumoase hainele, si preturile bune. firma producatoare e cumva de la caracal?