Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Va las rapid pagina floricelelor mele: http://magiaflorilor.blogspot.com/

Momentan are o mica problema ca nu merg niste linkuri, asa ca va rog SA DATI CLICK PE CUVINTE NU PE POZA. Daca se gaseste vreun programator cu inima mare (ANCA, esti pe receptie?) sa ma ajute si pe mine cu neste htlm-uri pe acolo, dati un pm si ne vorbim diseara.

Evenimentul zilei de ieri este ca Ana raspunde la intrebarea Cum te cheama? cu un suav si alintat "Ana"

Felicitari! Foarte frumoase aranjamentele!

Ana!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

si pt ca si eu am un andrei, va invit la tort cu mere,

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

La multi ani Andrei, fratior de Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Floric sa stii ca lui Chiti nu-i mai place hanna, acum este fan de Justin Bieber. Ai putea sa-i iei la nepotica ta un set de bilute de acelea colorate cu care sa-si faca propriile bijuterii. Sunt multe bilute colorate, de toate marimile cu ate si fel si fel de chestii. Mie mi se pare f potrivit pt o fetita de 7 ani. Sigur o sa-i placa si este si ok la pret. Lui Chiti ii place.

Olga, mamica lui David iepurasul

Draga, Oli iti multumesc pentru idei si informatii. Dar daca m-ai invat spune-mi si de cum se mananca pestele (asta e un principiu al asistentei sociale ... sa inveti clintul sa pescuiesca nu sa ii dai pestele in undita). Deci...arata-mi te rog cum, ce sunt, de unde pot cumpara aceste seturi de bilute.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Keutu e nitel rosu in gat, de acolo cica voma. O trece si asta!

Floricu http://idealbebe.ro/s/margele-pentru-fetite.html de ex. si gasesti si pana in 300, parca atat era bugetul.

Olga, asta da supriza! Constituie cadoul de Craciun sau trebuie sa te mai astepti si la altceva?
Legat de educatoare, eu zic ca de acum sa fii foarte atenta la cum reactioneaza David cand o vede.

Si de fapt trebuia sa incep cu felicitarile pt Manu!

Mai fetelor, voi ati observat ca raman gravide numai fetele care nu prea sunt active pe forum? Ca mie imi cam da de gandit asta. Dar nu va spun concluziile mele ca sa nu va influentez, sic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

La multi ani sarabatoritilor de azi, sa fiti sanatosi !!!

Noi am cumparat jucaria de Craciun, am gasito la un magazin, nu e asa scumpa (60 ron)si e super-faina, sper sa rezist sa nu o desfac pana la sarbatori...

Am gasito si pe un site
http://www.otekno.biz/ps/product.php?id_product=54

masina merge, roata se invarte, canta etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,La Multi Ani sarbatoritilor zilei!Pisik, foarte frumoase aranjamentele.Floric, gasesti margele in toate hipermarketurile, la raionul de jucarii.Stiu ca mie imi tot fac cu ochiul, m-as juca si eu un pic cu ele.Ramona, frumoasa jucaria.Eu nu m-am hotarat inca ce sa ii iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dyana, da' de ce esti asa de pesimista, chiar crezi c-o sa ne intoarca la munca din ianuarie? Mie nici nu mi-a trecut prin cap asta...

pai eu nu cred ca da legea cu 1 ianuarie.... sunt siguraaaaa!!!!!

Pai si eu sunt sigura ca o sa se aplice legea incepand cu 1 ianuarie, dar nu am inteles de nicaieri ca s-ar aplica retroactiv.

Si eu am vazut pe Hotnews ca "s-ar putea aplica si mamelor aflate in concediu", dar nu cred. Si mama era sceptica, imi zicea ca in principiu pe mine nu ma mai prinde in tura asta de bebeluseala.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Mai fetelor, voi ati observat ca raman gravide numai fetele care nu prea sunt active pe forum? Ca mie imi cam da de gandit asta. Dar nu va spun concluziile mele ca sa nu va influentez, sic!

Sssst taci ca in we am avut si noi un "accident" astept cu nerabdare Mosul, de toate felurile

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Intram si noi sa uram tuturor sarbatoritilor zilei pe care nu-i nominalizez ca sigur imi scapa vreunul

Sunt bucuroasa ca maine stam in familie acasa, sper sa ne ajute si vremea, am programat o plimbare pe centrul impodobit de sarbatoare si daca e prea frig atunci ne retragem la shopping

Excursionistele vesele, la Moeciu vom avea si Mos pt copii desigur

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik faine de tot aranjamentele ,succes in continuare !!

Bianca, faine hainutele, dar eu mai nou cumpar doar de fetite asa ca ma abtin si de la astea ca mi-am cam depasit bugetul de sarbatori

Alexandra s-a trezit si face abdomene la aparatul pe care l-am pus aseara din nou in functiune ca doar doar mai fac si eu seara niste exercitii sa pot manca linistita carnati de sarbatori
Eu uitasem de el , noroc cu lista de cadouri pt mos ca mi-am amintit, Mireal parca si-l dorea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput