Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (464)
Raspunsuri - Pagina 18
gecko spune:
si acum serbarea

...e unul din cele mai frumoase si emotionante momente din viata mea...
In primul rand a acceptat fara sa cracneasca sa fie echipat in tinuta de serbare: maieu alb, sort si thongs
(dupa ce pana acum nu reusisem sa-i scot picioarele din adidasi
).
In al doilea rand a fost absolut in elementul lui, fara nici o inhibitie, fara sa fie speriat de puhoiul de parinti ce ii inconjura (noi am stat pititi sa nu ne vada), a fost ochi si urechi la fete si le-a urmat miscarile si a cantat cu atata patos
, stateam pitita dupa o draperie topita de emotia de a-mi vedea puiul mic atat de MAREEEE
.
Inregistrarea nu o pun ca e cam pierdut in marea de maieuri albe
...dar va las cateva poze sa va delectati...mai vechi si mai noi
...da stiu, azi sunt extrem de generoasa![]()
Cami, felicitari pentru karatista premianta. Apoi sa stii ca si tu ar trebui sa iei o medalie din aia sa ti-o pui in poseta si sa te mandresti la toata lumea...caci ai cu ce
cami33 spune:
OOOO, ce rasfat australian
...asa multe poze! 
Sunt superbi fratii clonati
, iar de slabatura-mami nu mai zic nimic...ea radiaza 

lyvy spune:
Moaaaaaaaaaama cate poze de Gecko am vazut, frumosi baietei ai, sa-ti traiasca!!!
Neata, la noi e patinaj artistic, dar vad ce n-am vazut de ani de zile, copacii din curte sunt imbracati in sticla, gardul la fel, de fapt chiar asa nu a fost ever, e ff interesant, parca sunt turnate perfect toate in sticla,e f frumos.
Mie parca vrea sa imi treaca raceala, Iris e pe terminate, am trata-o cu Eurespal, Sinupret si sirop de ridiche neagra home made. Nu vreau sa imi umble gura pe dinainte, dar parca asa de bine nu a mers niciodata tratamentul, bineinteles incropit de mine,ca eu la doctor nu mai merg, decat daca e grav Doamne fereste.
Ala micu, parac are ceva mucii , parca e racit, numai parca, pentru ca semnele sunt ff discrete, eu zic ca lapticul meu il face bine, si sper sa nu mai evolueze spre nimic.
lyvy spune:
Atata ''parca'' n-am folosit ever intr-un paragraf
, cred ca mi se trage de la sticla de afara.
Nicoleta spune:
Geckooo, un adevarat dezmat cu atatea poze!! Super faini sunteti toti, dar baietii (nu, nu mai seamana!! intre ei asa tare)!
Mai, piciul este grasanel-grasanel! Ce bulanase are!! Si tie tare bine-ti sade cu parul desfacut! Am vazut copil sfios, copil razacios... de toate! Se vede ca ti-a priit serbarea! Fain si ca ti-ai luat bilete si ai facut ordine de stie toata lumea ce are de facut (mai putin bunica, ea ca fi tot un fel de spectator...)...
Neata! Imediat ma duc sa-mi fac si eu cafea, ca sotul mi-a venit pe la 12...
Azi avem minunata petrecere de Craciun, Adrian nu poate veni sa ne ia (oricum venea cu autobuzul) si eu sed si ma gandesc cum sa fac (dupa el mai bine nu mai mergem, daca tot nu poa sa vina sa ne ia, insa mi se pare asa de ciudat! as vrea sa vada si copiii, si eu :D cum e o petrecere micuta vieneza la o companie ditamai). Problema e ca eu, dupa un drum la scoala si inapoi cu copii, carucior, ghiozdan etc., pe o vreme ca asta, sunt varza... transpirata etc. Cred ca ma duc la scoala, il iau pe Stef, venim acasa, ma schimb si ma duc la petrecere. Ma imbrac normal (ca doar n-or fi facand concurs de miss... cu participare obligatorie :P). Cum astazi suntem tot acasa, revin.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cami33 spune:
Nico, eu zic sa mergeti, sigur iti va prinde bine putina distractie, sau macar o evadare din cotidian
. Taxiuri nu sunt in Viena???![]()
Nicoleta spune:
O, ba daaa, sunt si taxiuri, insa trebuie musai cu scaunele... la asta nu m-am gandit... e o idee!
gecko spune:
Nicoleta, sigur trebuie cu scaunele? Caci si aici scaunele pt copii sunt obligatorii...exceptie taxiuri si microbuze etc.
Si eu zic sa te duci daca poti. Tin minte ce fain aranjasera pt copii la petrecerea precedenta. Sigur si acum au pregatit ceva. Si la o petrecere cu copii nu cred ca sunt asa scortosi la capitolul tinuta.
Michael are un pic peste 9 kile (cu 2-3 sute de grame sub greutate lui Patrick la aceeasi varsta). Pufosi din cap pana-n picioare
.
Lyvy, sigur laptele tau ajuta. Tu iei infectia, produci anticorpi, ii dai mai departe prin lapte...pe cand ajunge virusul la Alex deja el e sub protectie. Poate si el face viroze dar va face forme mai usoare. Oricum, bolile sa va ocoleasc...nu e cazul sa verificati eficienta acestui lant de aparare.
Multumesc dragelor de laude, sunt mandra de ei, de noi, de tot ce avem de nu se poate spune.
Un singur amendament..."slabatura" are niste pielita in exces pe burta
...musai trebuie sa fac un program de sala...ca numa semnalizand stg/dreapta si schimband vitezele vad ca nu se tonifica musculatura abdominala si nici pielea nu se aseaza
.
ramo_cata spune:
'neatza!
am vazut un spiridus si un tepos de gecko
si o mami frumoasa rauuu
arati f bine
Cami felicitari inca o data
va
si va doresc o zi minunata!
Nicoleta spune:
gecko, da, sunt obligatorii aici si in taxiuri. De obicei au ei, insa unul singur si de obicei innaltator, pe cand la Matei nu merge deocamdata numai atat... asa ca devinde complicat... asa m-am enervat ultima data cand am venit de la aeroport, in vara, cu taxiul... ne-au dat un scaunel pentru Matei asa de urat si rupciugos... si taximetristul habar nu avea cum se asaza... nici noi nu am reusit... asa ca am mers cu copilul mai mult eu tinand de scaun... decat centurile de siguranta...