Sa ma ingrojorez?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Din tot ce descrie acest baiat si dupa felul in care scrie fiecare mesaj, eu zic ca e mult mai mult decat o stare de anxietate, cu atat mai putin ipohondrie. Eu cred ca o internare ar rezolva problema (macar pt un timp), o atenta supraveghere a acestor stari si medicamente adecvate (nu distonocalm luat la intamplare).
Stiu ca vin sarbatorile dar daca vrei ca starile astea sa treaca mergi la un spital de psihiatrie si interneaza-te, nu e nimic rusinos in asta. Iti poate salva viata !
Avand in vedere ca toate starile astea nu sunt reale (intr-un fel) ci sunt doar in capul tau....un tratament adecvat urmat de terapie intr-un spital specializat ar rezolva problema intr-un timp relativ scurt. Decat sa stai in casa si sa suferi mai bine faci asta. E doar un sfat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Crinutz are dreptate.
In timp ce noi ii dam fel de fel de sfaturi...el se simte din ce in ce mai rau.
Stefan, daca simti ca nu te poti mobiliza singur,cere ajutorul unui medic psihiatru.E adevarat ca tratamentul psihiatric la inceput da tot felul de reactii neplacute dar ele se vor diminua in timp si nu e nicio nenorocire daca o jumatate de an sau un an o sa iei pastile.
Profita de faptul ca intri in vacanta si pana reincepi scoala te vei mai obisnui cu tratamentul si nu vei mai avea starea aceea de somnolenta de la medicamente.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Pai am inceput sa cred k din unele simptome sunt si din capul meu,pentru ca nu stiu sa le descriu.
Ies zilnic afara,imi hranesc iepurasii,mai stau pe afara,dar totusi...
Azi,si acum adica am aleteli foarte mari,se misca obiectele in fata ochilor mei.
Am venit cu matusa mea acasa si era mai inzapezit drumul si mai patinam,ma speriam si aveam inpresia ,si acum am ca mi se duce limba pe gat si pot sa o inghit.
Starea aia de ireal,cand pune stapanire pe mine,e ca un monstru din ala care vrea sa ma manance.Nu stiu ce sa mai fac in acea situatie.Imi da impresia ca nu mai cunosc p nimeni,chestii de tot felu.E,eu cand vad asta,imi dispare tot cheful de taota treaba,si ma enervez foarte tare.Imi vine sa plang...sa daram....
acum am impresia ca o ia limba la vale pe gat....
ce am in capul asta nu stiu,tot am ameteli in continuu,ma mais i doare...

Mergi la inceput

Chiar acum,am simtit ca imi inghit limba,si m-am speriat,ma luat cu calduri.M-a luase panica.Imi tineam limba intre dinti.Ce sa fac eu simt astea?Mai imi arde de ceza?Exista vreun risc sa mi-o inghit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Chiar acum,am simtit ca imi inghit limba,si m-am speriat,ma luat cu calduri.M-a luase panica.Imi tineam limba intre dinti.Ce sa fac eu simt astea?Mai imi arde de ceza?Exista vreun risc sa mi-o inghit?

Nu exista nici un risc, atat timp cat nu ai comvulsii.

Insa eu am avut asa o senzatie cu ani in urma, si e f nasol,stiu...am mers la medic, la endocrine, si s-a descoperit ca aveam glanda tiroida umflata efectiv, asa s-a exprimat medicul...
usoara hipertiroidie,cert e ca din cauza tiroidei, aveam senzatia aia nasoala...
am urmat atunci un tratament , timp de 3 luni, printre care mi-a dat si Mg, ma rog, mi-a facut el o schema de tratament care a acoperit si problemele legate de anxietate, si de atunci pana acum doi ani,(timp de vreo 7 ani) nu am mai avut nici o problema, dar e drept ca si mi-am ocupat timpul, am facut tot ce am vrut, am TRAIT!...
am mers la cursuri, la sala, plimbari, ieseam fff mult cu prietenii, casa era doar ptr somn, ma plimbam pana picam de somn din picioare, cinema, etc...
nu stateam nici 5 minute in fata pc-ului, treaba s-a inrautatit dupa ce au venit copiii, oboseala fizica, responsabilitati,stres, griji,servici, ei...abia atunci au revenit episoadele de anxietate,dar deja eu am devenit om..."mare"'...tu inca ai timp sa copilaresti, sa traiesti doar pentru tine, si e atat de frumoasa viata

De cate ori/ luna mergi la terapie??
Ar trebui sa vezi rezultatele, mai ales ca iei si medicatie...

Mergi la inceput

Merg odata pe saptamana,mai merg luni,si o sa mai merg dupa sarbatori.
E foarte nasoala chestia.Traiesti cu o frica tot timpul ca poti face ceva.
Am si ameteli foarte mari.Si nu stiu ce sa mai fac?Analizele mi le-am facut si sunt bune.RMN la cap mi-am facut acum 4 luni si mi-a iesit totul bine.Nu stiu de ce le am .De la ce sa fie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu ti-am spus de la ce e...din capul tau dar nu e o boala fizica...
Vad ca inca esti pe aici in loc sa mergi sa te internezi...hmmm...tu chiar vrei sa te faci bine ? sau doar vrei iti alimentezi aceste ganduri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Asta am si eu imresia, ca nu vrea sa se faca bine. Pentru ca daca vrei cu adevarat, iti iese. Este foarte-foarte greu, e o munca de ani de zile cu tine insuti, dar fiecare pas, cat de mic, conteaza. De asta ii tot zic sa faca ceva, dar efectiv am senzatia ca nu vrea! sau a devenit dependent de toata obsesia asta si i-a devenit un mod de viata. Eu daca as fi in locul parintilor lui nu i-as mai da bani pentru medici si analize, poate doar pentru terapie, desi se pare ca nu il ajuta ...daca el nu vrea, nici nu are cum sa il ajute.
Parca vad ca o sa scrie ca iar e ametit si isi ingjite limba1 parca limba aia sta singura agatata in gat acolo si o scapi cand sughiti mai tare!! Poate ar trebui sa te faci medic, Stefane, sau macar pune mana pe o carte de anatomie sa vezi ce se intampla in corpul tau. Stiu ca ai studiat pe net, dar e altceva cand inveti anatomie, crede-ma!
Sincer , eu nu stiu ce sfaturi sa iti mai dau, eu ti-am spus ce m-a ajutat pe mine, eu am vrut sa fac ceva, nu mi-am permis sa stau in fund toata ziulica si sa ma vaicaresc ca o baba!
Si nu, nu vreau sa vorbesc cu tine pe privat despre starile tale atata vreme cat tu nu faci nici cel mai mic efort sa depasesti criza asta...
Promiti ca faci ceva??
Si nu mai spune ca esti ametit! Nu esti, te autosugestionezi ca esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Stefan, arata-i mamei tale topicul, si roag-o sa intre sa vb cu noi, poti face asta??

Mergi la inceput

Nu,nu vreau sa stie ca scriu aici,adica stie dar nu vreau sa ii arat..ii spun oricum si ei toate simptomele pe care le am,dar nu vreau sa ii arat ce scriu aici.Nu sunt genul...

Mergi la inceput