Sa ma ingrojorez?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Nu stiu ce e cu mine.Acum mi-e tare rau.Adica sunt si obosit am dormit decat 6 ore azi-noapte...Dar oricum,simt frunicaturi la fata,mai ales cand ma ridic in micioare,simt o caldura prin maini ..la picioara la fel...nu stiu de ce mie asa rau....sa debuteze o raceala?Parca imi tremura si mainile.Am ameteli....mi-e teama iar foarte tare ca morrr....
Cand am starile astea de rau,pulsul nu se mai accelereaza si ma sperii,deoarece inseamna ca nu mai e atac de panica,dar ce sa fie?:-ss....ufff ce frica imi e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ok, poti sa ne spui exact ce medicamente iei si de cand? Distonocalm de la bunica, AI INNEBUNIT?? Deci iei chestia asta la 16 ani, asa aiurea, fara recomandarea unui medic? Si te mai miri ca ti-e rau? Pai medicamentele astea care llinistesc, calmeaza si etc. exact efectele astea au asupra creierului. Daca nu le opresti tot rau o sa iti fie. Cred ca te gandesti prea mult...gandeste-te mai putin si munceste fizic mai mult. Eu ti-am spus ce am incercat eu, la mine e naspa ca am familie, nu-mi permit sa stau sa ma gandesc ca mi-e rau, am o tona de chestii de facut every day...dar se pare ca tu nu vrei sa incerci absolut nimic...nu stiu ce sa iti mai spun. Trebuie sa vina de la tine dorinta de schimbare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Si daca mori, ce? de ce ti-e atat de frica? Mori si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Stefan, cand va inceta sa-ti mai fie frica de ...frica, te vei elibera.
Nu mai lua distonocalm, mergi pe schema medicului, nu mai lua absolut nimic dupa ureche, e f periculos, pot interfactiona subst. active, si pot da niste reactii f nasoale, pe care tu ulterior le pui pe seama anxietatii, asa frica ta ia proportii, te gandesti ca mori, etc...te afli intr-un cerc vicios .

Nu iti inghiti nici o limba, tu crezi ca asa se inghite limba...???
Asta e doar o senzatie,particulara, care se naste din frica ta permanenta!!!

Si-apoi zic si eu ca Rory, daca mori ce?
Ce crezi tu ca e dupa moarte?
ce inseamna moartea in conceptia ta?

Tre' sa scapi de frica asta, altfel te infunzi si mai rau, iar terapia ar trebui sa dea rezultatele asteptate, asta daca dialoghezi sincer cu terapeutul, si daca e cel compatibil cu tine.

nu te-ai gandit sa te inscrii la un curs de qi-gong de ex??
ex astea le fac eu, sunt f bune, te relaxeaza , practicate regulat, vei simti in timp o imbunatatire a starii tale generale.

http://www.youtube.com/watch?v=bSZq78t4WMg

Mergi la inceput

Distonocalm nu iau decat la nevoie,cand plec foarte departe,sau cand am atac de panica foarte ptenric.Am luat in ultima luna cam 4.
De ce mi-e frica ca mor?Pentru ca uneori mi se pare asa frumoasa viata,chiar si in starile astea.si nu vreau sa discut despre asta,nu imi place,mai rau ma afecteaza.
Au mai incetat starile alea,dar am ameteli mai puternice decat de obicei.Si cred ca mie mi-e frica ca am citit eu simptomele atacului cerebral.." Ameteli,etc" si de aia ma sperii.
sunt si obosit,nu am dormit decat 6 ore azi-noapte pt ca m-am uitat la meci...

Mergi la inceput

Nu ma gandisem sa ma inscriu la qi-gong,dar ma tenteaza.Nu stiu cu ce se mananca,dar incerc.ai idee pe unde e prin bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Well...aici e buba, va trebui sa te eliberezi, sa discuti despre asta, altfel...
eu iti doresc putere,va fi bine...mergi la terapie

te inteleg mai mult decat iti inchipui, eram sigura ca asta vei raspunde vis a vis de moarte,insa noi nu te putem ajuta, ba s-ar putea ca mai rau iti facem, tu deja ai inceput o terapie, si mai ales ca e si costisitoare, ar trebui ca acolo sa-ti versi tot amarul, terapeutul e in masura sa te ajute, doar in scopul asta s-a pregatit, insa trebuie sa fii deschis si sa colaborezi, cu forta nimeni nu poate intra in sufletul si mintea ta

Mergi la inceput

Terapeutul meu e un exemplu pentru oamenii astia bolani,de anxietatea atacuri de panica.La 18 ani si-a rupt coloana,a facut multe operatii,in Anglia,dar tot nu poate sa merge,se ajuta cu mainile.Totusi cu toate astea nu l-a impedicat sa faca facultati.S-a insurat cu o femeie normala , a facut nunta asa in carucior,a divortat,si acum e insurat cu o femeie,tot pshiolog,destul de frumoasa.Are masina proprie care o manevreaza decat din maini.are clinica deschisa.Este un om extraordinar.I-am luat tensiunea si avea 84 cu 56...cam asa,si mi-a zis"vezi ma cat am eu,si tu te sperii".A avut si el momente grele dupa accident,dar cu terapie a reusit sa treaca peste.

Mergi la inceput

Va rog sa scuza-ti nenumaratele greseli de orgografie,sunt foarte obosit,confuz,nu ala e nivelul meu la gramatica :D .Culpele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

aoleooo maica, stii ce ti-ar trebui tie ?

o saptamana in gospodaria unui om harnic de la tara, sa te puna la munca fizica (taiat lemne, facut focul, carat apa, ingrijit si hranit animale, etc.) si-ai sa vezi ca vei fi atat de ocupat fizic si mental incat nu vei mai avea timp sa-ti contabilizezi orice stranut sau fir de par care iti cade, vei fi atat de obosit incat vei dormi bustean, de cum pui capul pe perna, vei avea pofta de mancare si vei manca produse naturale, sanatoase, sa te pui pe picioare pentru ca mai esti si anemic/extrem de slab. n-ai mai avea acces la internet si TV, sa pierzi timpul cautand simptomele unor boli imaginare, jucand jocuri sau uitandu-te la meciuri. n-ai mai lua medicamente aiurea, fara reteta, dupa cum te taie pe tine capul, un paharel de vin rosu ar face minuni in cazul tau, ti-ar pune sangele in miscare si ti-ar aduce si tensiunea la valori normale. ups , ai 16 ani, nu ai voie sa bei, uitasem.

aia e viata care te-ar pune pe tine pe calea cea buna. tu acum nu mai poti de bine si te plangi, stai comod pe scaun la caldurica si nu mai stii ce simptom sa pandesti.
am impresia ca ne batem gura degeaba cu tine, si asta nu de acum, ci de cand ai inceput sa deschizi primele subiecte. toata lumea iti zice lasa naibii calculatorul si netul, iesi pe-afara, fa un sport, intalneste-te cu prietenii. tu nu si nu, ba ca nu poti, ba ca nu vrei, ba ca nu ai chef. pai mai mult de-atat chiar nu putem sa te ajutam, ca doar n-o sa venim sa te luam de manuta sa te scoatem pe afara sau sa-ti gasim alte activitati care sa-ti tina mintea ocupata si organismul in forma. nici macar nu ai luat in calcul varianta de a te interna in spital, sa te tina acolo sub observatie si monitorizare, sa-ti faca un set complet de analize amanuntite si sa vada medicii daca intr-adevar esti bolnav de ceva sau esti cazul clasic al "bolnavului inchipuit".

o sa "murim" noi de plictiseala, citind lamentarile si justificarile tale, inainte sa-ti puna un medic vreun diagnostic, daca exista unul...

stefan, trezeste-te, macar in ceasul al doisprezecelea, trece viata pe langa tine degeaba, ai sa ajungi sa traiesti cu o sacosa de pastile legata de mana...

uite, tot a nins pe afara. fa si tu o fapta buna si o surpriza mamei tale, ia covorasele din casa (daca ai, desigur), ia o matura si o perie si du-le afara, pe zapada, sa le bati si sa le cureti putin. sa nu zici ca nu poti, ca nu te cred. e o joaca de copil.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput