Sa ma ingrojorez?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Nu,nu vreau sa stie ca scriu aici,adica stie dar nu vreau sa ii arat..ii spun oricum si ei toate simptomele pe care le am,dar nu vreau sa ii arat ce scriu aici.Nu sunt genul...

Nu esti genul sa...ce????

Abia asta ma sperie pe mine, sincer...sunt mama si m-ar durea cumplit sa stiu ca fiul meu scrie unor straini, si cere sfatul disperat unor oamen necunoscuti, cand fiinta ce-l iubeste cel mai mult pe asta lume...MAMA... nu stie concret(adica,stie dar asa...vag) ce se intampla cu propriul copil...ptr ca??...nu esti genul sa...sa ce?
nu inteleg...
MAMA...e prietena ta,e fiinta care iti vrea binele, esti parte din ea, oricat ar durea-o nu trebuie sa ii ascunzi NIMIC, o va durea cumplit dar va lupta cu tine alaturi, nu separat, intelegi??

Poate citind va realiza gravitatea situatiei, poate se va supara pe moment, dar...ulterior va gandi, va filtra totul prin prisma acelei iubiri nebune ce o MAMA o simte ptr copilul ei...tu nu ai cum intelege asta, inca...

in final, cred ca ai destul material sa lucrezi cu tine, D-zeu sa te lumineze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Mama se sperie mai rau decat maine, :)) cand am facut atacul de panica,ea mi-l amplifica mai rau cu disperarea ei.
Ei ii spun tot ce scriu si aici,dar ea nu are de unde sa stie de unde am eu ameteli sau dureri de cap,pentru ca nu a trecut prin asa ceva.Eu scriu aici doar sa primesc raspunsul la intrebarile care ma framanta pe mine cel mai rau,si anume cand am tot felul de simptome,de stari de rau.
De exemplu acum,ma simt de parca mi-ar fi somn,mi se pare totul intros p dos.Am starea aia amplificata rau.MAMA nu are de unde sa stie ce e aia,voi aveti de unde ,ati mai intalnit pe mess,ea nu a stat in viata ei pe un forum de sanatate.Ce se uita la vreme si atat.
Am ameteli foarte mari .Ma doare si capul pe partea stanga...am analize bune,dar nu ma simt bine deloc....
Cand am ameteli,ma gandesc...WOW,gata mor,ce ameteli sunt pe capu meu,se misca toata camera cu mine.Gata mor,asta e un simptom de moarte..nu mai apuc sarbatorile....daca as stii cauza lor mai mas linistii...daia scriu...sper ca mati inteles..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Cred ca fiecare dintre noi te-a inteles, poate fiecare a trait ceva asemanator odata (si eu am avut starile astea bazate cred ca pe stress si necazuri...). Si eu am fost pe la toti medicii, mi-am facut analize si toate bune, mi-au spus ca am atac de panica dar...in tot timpul asta, cand apropae ca picam pe strada din cauza ametelilor si a altor simptome, a trebuit sa merg la un serviciu deloc usor, foarte solicitant, sa fac treburile casei, sa vorbesc cu lumea din jur ca si cand nu aveam nimic. Uneori plangeam de mama focului de nervi ca ma simt asa si nu stiu ce am, de frica ca am ceva grav, etc.
Intre timp am descoperit ca lipsa acuta de fier din organsim imi dadea mare parte din starile astea (dupa cateva luni d etratament cu fier mi-am mai revenit). Atentie insa sa nu iei fier fara analize si sfat de la medic pt ca daca ai prea mult fier nu e bine deloc.
Apoi am mai luat Gingo biloba si mi-a mers f bine de la el pe toate planurile, mi-a reglat tensiunea cred si vreo 2 ani nu am mai avut pb cu maini si picioare reci si ametelile s-au diminuat. Pe asta poti sa o iei ca e naturist si nu face rau.
Si nu in ultimul rand am incercat sa nu ma mai gandesc la starile astea, nu le-am mai bagat in seama. Am observat ca atunci cand mergeam in vacanta nu mai aveam starile astea .
Cam asta e povestea mea. Acum sunt bine, uneori mai am senzatia ca se invarte casa cu mine...asa si ??? trece...si uit si ma gandesc la altceva.

Eu insa, in cazul tau, imi mentin parerea de a merge si de a te consulta un psihiatru. Povesteste-i exact cum ne spui noua aici si vezi ce zice si el. E cel mai in masura sa te ajute, crede-ma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am un singur sfat pentru tine: lasa gandurile astea negre!!! Am citit si am simtiti pe propria piele ca ceea ce gandesti de multe ori ti se intampla. Zici ca te va durea capul... asa va fi; spui ca iti va trece durerea de masea... asa se va intampla. Noi oamenii nici nu constientizam cat de puternic e creierul nostru si cate dureri putem alina doar cu o simpla focalizare a gandurilor asupra acelor dureri. Ai incercat sa nu te mai gandesti la acele ameteli si dureri si sa iti spui ca totul va fi bine si ca nu ai nimic?
Si legat de faptul ca nu spui parintilor starile pe care le ai; ei chiar daca nu crezi te inteleg, dar poate nu stiu sa iti arate. Spune-le tot, pana la urma au dreptul sa stie ce se intampla cu copilul lor si hotarati impreuna cum este mai bine pentru tine.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Mama se sperie mai rau decat maine, :)) cand am facut atacul de panica,ea mi-l amplifica mai rau cu disperarea ei.
Ei ii spun tot ce scriu si aici,dar ea nu are de unde sa stie de unde am eu ameteli sau dureri de cap,pentru ca nu a trecut prin asa ceva.Eu scriu aici doar sa primesc raspunsul la intrebarile care ma framanta pe mine cel mai rau,si anume cand am tot felul de simptome,de stari de rau.
De exemplu acum,ma simt de parca mi-ar fi somn,mi se pare totul intros p dos.Am starea aia amplificata rau.MAMA nu are de unde sa stie ce e aia,voi aveti de unde ,ati mai intalnit pe mess,ea nu a stat in viata ei pe un forum de sanatate.Ce se uita la vreme si atat.
Am ameteli foarte mari .Ma doare si capul pe partea stanga...am analize bune,dar nu ma simt bine deloc....
Cand am ameteli,ma gandesc...WOW,gata mor,ce ameteli sunt pe capu meu,se misca toata camera cu mine.Gata mor,asta e un simptom de moarte..nu mai apuc sarbatorile....daca as stii cauza lor mai mas linistii...daia scriu...sper ca mati inteles..

Cred ca e la mintea cocosului ca degeaba ne scrii tu aici ca te doar ochiul stang si mana dreapta si simti un tiuit in talpa, ca nu poate nimeni sa iti spuna ce ai.
Citind tot ce scrii ma gandesc la 2 posibilitati: ori iti bati joc, ori chiar ai probleme.
daca e a doua varianta asa forumul in pace si du-te la un psiholog. Psihologul scolii este GRATUIT, te poate ajuta si el. daca nu, te duci la spital la psihiatrie.
Dar tine minte ca daca scrii pe net NU ITI POATE SPUNE NIMENI CE AI, ca nu suntem RMN-uri, CT-uri sau ghicitori.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

XIO,asta mi-am dat si eu seama,ca nu esti ghiciotoare sau RMN.Crezi ca nu aveam ce sa fac sa imi bat joc de voi?Mie mi-e frica de Dumnezeu,si tu spui ca ma prefac?Daca ma simteam bine,eram numai pe afara.E la mintea cocosului sa crezi ca fac misto.Eu scriu aici in sansa ca si altcineva a fost,sau este ca mine,si imi spune ce pot face cand am dureri,sa nu mai ma sperii,ca este de la anxietate,si nu pot muri.Am nevoie de astfel de incurajari.
Am fost la un var de al meu,si acolo ma luat dintr-o data cu ameteli,o stare de somn,nu am luat nici pastila aseara,pt ca am baut o cana de vin rosu fiert,si am zis sa nu fac ceva..acolo ma luat asa cu somn rau,molesala,n-aveam chef de nimic,iar ma gandeam la cei mai rau.Si am inceput sa o iau logic.MA de ce sa mor eu?ca mi-e somn ? am analize bune,sunt sanatos ... si acum mi-e foarte somn,o sa merg p afara sa fac treaba.
Vorbesc si cu pshihologul de la scoala,dar nu prea ma ajutat cine stie ce.
PS.Eu sciur aici sa vad cum s-au vindecat altii,daca au avut vointa,daca au fost ca mine...etc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Eu scriu aici in sansa ca si altcineva a fost,sau este ca mine,si imi spune ce pot face cand am dureri,sa nu mai ma sperii,ca este de la anxietate,si nu pot muri.Am nevoie de astfel de incurajari.

Chestiile astea ti le spune psihologul cu care faci psihoterapie, una dintre metodele de tatament in atacurile de panica si in tratarea fobiilor este inductia acestora si invatarea reprimarii/blocarii accesului.
daca mergi la psihoterapie asta faci. pe forum in veci nu vei face asa ceva.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

XIO,te deranjeaza ca scriu aici?Eu nu prea ma simt bine in fiecare zi.Ce fac,il sun pe psiholog in fiecare zi?Mai imi diminuez si eu gandurile rele aici,daca te supara sa rau,nu am sa mai postez.
De exemplu,acum ma simt nasol.Am ameteli,sunt obosit,mainile le simt "blegi".cand merg parca ma clatin...Ce sa fac in aceste stari.Scriu si eu aici sa mai primesc un raspuns poate ma linistesc,pentru ca iar mi-e frica ca voi muri...pentru ca nu ma simt deloc bine....

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa fac fetelor.
De cand iau antidepresivele mi-e somn tot timpul,nu am chef de nimic.am ameteli...acum ma chinui sa stau treaz.Nu stiu ce sa fac..sa reduc din doza si sa nu le mai iau ? sau sa le urmez in continuare ? le iau de 1 luna si cv de cand le iau si nu prea se vad efectele.
astazi a venit si tata din Suedia...
de la pastile sa ma simt asa leguma?

Mergi la inceput

Astazi trebuia sa merg la psiholog,SINGUR,mama a avut treaba si chiar nu a putut sa mearga..
M-am urcat in metrou,aveam starea aia de ireal accentuata,si ma lua valu.Nu am mers decat o statie dupa care m-am dat jos si m-am intors inapoi.I-am spus mamei ca eu nu pot sa merg singur din Militari pana in Dorobani cu metrou...si nu mai m-am dus.
Acum mi-e foarte somn,si ametetit in sensul ca am impresia ca mi se misca capu' nu stiu ce fel de ameteli sunt astea pt ca l-am inrtrebat pe tata ce fel ii e lui cand are ameteli si aspus ca nici nu poate sa stea in picioare,tre' sa se puna jos sa ii treaca...pai bun,eu am astea aproape toata ziua,pot sta si intr-un picior...mai ma clatin putin....dar....Imi poate zice si mie cineva ce sunt astea?
Ametelile astea de parca imi zvangneste imag. odata din ochi+starea aia de ireal+alta stare de oboseala=frica ca pot muri la mine...
Incerc sa o mai iau si pe latura pozitiva si cateodata merge...
App...n-o sa crede-ti...aseara a venit un var pe la mine si m-a luat la o plimbare cu bicicleta...dar nici acolo nu am scapat de gandurile alea "urate"care ma tot bantuie peste tot...in rest a fost bine,am luat aer curat...dar nu am stat foarte mult 15-20 de min...era foarte frig,inghetasem de tot...:D

Mergi la inceput