Pufuleti 2010(171) - David, ne gandim la tine!
Raspunsuri - Pagina 3
larisel spune:
ratusca Laptele HA este mai scump dar si mai "inconsistent" pt ca ii lipseste ceva ce ar putea fi alergenic.
larisel spune:
Daca tot ati zis ca iaurtul vanilat e scump, am facut eu in casa: iaurt tnuva gras + esentza de vanilie + fructoza. A ieshit delicios... daca a mancat si Nataly toata portzia de 160 ml...
rox_y spune:
La sf de zi apaar si io...citit citit tot, culcat matza...
LML Maria Isabela
LMA Paul de Onitza
Lalitica un brat de pt tine ...multa sanatate sotului si bebelui David.
Dulcineea intr-o zi va iesi si soarele pe strada ta. Ai putintica rabdare pana atunci fii optimista si iubiti-va mult..asta-i tot ce conteaza
31.12.2009 Roxi de Diana
rox_y spune:
si mai vroiam sa zic...ca daca nu ati voi nu stiam de multe jucarii...c ajutorul vostru l-am descoprerit pe catelul vorbitor (pe care ni-l aduce Mos Craciun), Cuburile moi Clemmy (pe care le vom primi cadou de ziua noastra), primele mele carti ( Cris D.- Mos Nicolae), Gummy Bear..sa nu uitam nici de colacel..
Asa ca va rog Miremia si celelalte nu va opriti din a da info despre jucarii care mai de care. Ca aici in oraselul nostru nu prea gasim...dar facem rost..dam sfara in tara (sau peste hotare)..se rezolva
31.12.2009 Roxi de Diana
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Ce inseamna ca fructele se oxideaza? Ishi schimba culoarea si mai ce? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
n-as putea sa-ti dau o explicatie chimica, dar stiu ca un fruct oxidat isi altereaza compozitia chimica, vitamina c se distruge si cica pot deveni chiar toxice.....
mama unui pui...Stefan
ana_g spune:
o sa incerc si eu iaurt cu esenta de vanilie, dar fara fructoza, ca n-am. si o sa-i dau si lu asta micu
...noapte buna.....
mama unui pui...Stefan
miremia spune:
Larisel uite www.zoka.ro/2009/02/oxidarea-alimentelor.html" target="_blank">aici despre oxidare.
Ma gandeam ca puteti incerca sa puneti vanilie adevarata in iaurt, poate o sa incerc si eu.
Roxy ma bucur ca ti-au fost de ajutor info noastre despre jucarii si ca ai reusit sa faci rost de ele.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)